Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 9.1.2008 18:28:49
|
|
|
|
Anonimen
|
A čbvekamo?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 9.1.2008 18:31:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica No sej zdej ziher že spiš To bo ja..na msn-ju je prisotna, samo jo seveda ne šlivim.Bo pa ziher prišla sem težit še, zato da bo zadnja... Kaj me opravljaš? Jaz sem že sladko spala. Lahko pa bi mojega konaktirala. Bi ti kako krepko povedal.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 9.1.2008 18:36:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha v bistvu ne čvekamo
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 9.1.2008 18:57:03
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 Kaj me opravljaš? Jaz sem že sladko spala. Lahko pa bi mojega konaktirala. Bi ti kako krepko povedal. Bla bla...tvoj bi reku samo to, da tako duhovite in šarmantne ženske ni srečal že doooolgo Tebi bi pa seveda reku kaj drugega
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 9.1.2008 18:57:40
|
|
|
|
Njuškalo
|
Pikec kva ti šariš tam, pa neki popravljaš?
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 9.1.2008 19:00:18
|
|
|
|
Anonimen
|
tebe podim s teme
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 9.1.2008 19:01:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Kam je izginil DiOne
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 9.1.2008 19:01:44
|
|
|
|
Njuškalo
|
Dej se že sprijazn , da ne boš zadnja ne ti ne nobena razen jaz seveda.Evo, zdaj bom stvari naredila še bolj preproste..ne bom napisala ne ZGIN ne nič od tega..od zdaj naprej bo dovolj samo črka Z, pa boste že vse letele stran.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 9.1.2008 19:02:38
|
|
|
|
Anonimen
|
DiVan je skenslan. Zakaj?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 9.1.2008 19:03:17
|
|
|
|
Njuškalo
|
Pikec kensla vse po vrsti... Kao šefica..kao..mogoče je drugje, tukaj sem pa glavna JAZ. Z
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 9.1.2008 19:06:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR DiVan je skenslan. Zakaj? Ja zakaj.... ...firbec....
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 9.1.2008 19:07:28
|
|
|
|
Njuškalo
|
Mič: Z
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 9.1.2008 19:07:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa a nisi včer vidla?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 9.1.2008 19:08:44
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Pa a nisi včer vidla? Ne, nisem ko že glih sprašuješ...
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 9.1.2008 19:09:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Mič: Z A Z-ja mi boš dala? Lep avto :)).
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 9.1.2008 19:09:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Njuša pa kva si ti radovedna... .
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 9.1.2008 19:09:46
|
|
|
|
Njuškalo
|
Dobr ti veš kaj pomeni Z...zato adijoooo
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 9.1.2008 19:09:51
|
|
|
|
dulcinea
|
Čeer. men se bo tle zmešal. Mulci se kar naprej neki kregajo. Saj če bi bil sam moj razred bi blo vse ok. Tko se pa oba razreda med seboj.. Grrrrrrrrr. glihkar sem jih imela 7 v sobi. So vsak svojo štorijo pvedali. Zdaj pa pisemca pišejo, da bom lahko prebrala, ker se iz razgovorov ne da ugotovit, kdo je kriv...
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 9.1.2008 19:10:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Koga spet brišete pa kenslate? Aja... Dober večer
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 9.1.2008 19:10:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Dobr ti veš kaj pomeni Z...zato adijoooo Hitr je ta avto, ja.... . Bom kmal nazaj...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 9.1.2008 19:10:29
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Njuša pa kva si ti radovedna... . Pa kva pol.Boleham za firbčnostjo..boga sem.Pomagaj mi, ne pa da me obsojaš.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 9.1.2008 19:11:12
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Dobr ti veš kaj pomeni Z...zato adijoooo Hitr je ta avto, ja.... . Bom kmal nazaj... Dej ....a te lahko povabim na čaj?
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 9.1.2008 19:11:34
|
|
|
|
Njuškalo
|
Dulcinea, kater razred pa imaš?Da vidim ali sočustvujem ali ne.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 9.1.2008 19:12:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Si zamuuuuuuuuuuudlaaaaaaaaa la la la la la DiVan je bil na ogled kak dan danes niš, ker je čuden tič
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 9.1.2008 19:12:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica pa kenslate? Njuška bi nas kar vse.... . Pa Pikc neki....sam ne smem opravljat, psssst.
|
|
|
|
TAŠČAnataly33Ali se razumete s taščo?DA (
69%)

NE (
31%)
Število vseh glasov: 139Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!