Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.2.2008 22:01:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki ne morerm se odvadit, da nebi šla popoldan spat, Tebi se pa godi . Spis dopoldne...spis popoldne.....
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.2.2008 22:04:17
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki ne morerm se odvadit, da nebi šla popoldan spat, Tebi se pa godi . Spis dopoldne...spis popoldne..... če pa sem tako hitro utrujena...zjutraj rabim najprej kake 3 ure da k sebi pridem, pol sem mal ok-pa spet utrujena a veš...zdaj mal počivam, ker tamali skoz pri očiju hoče bit...čist je nor na njega!
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.2.2008 22:05:09
|
|
|
|
mami_miki
|
ni oni pogled ko me pogleda...sam ko očija vidi če mu morem jaz neprijetne stvari počet, pa si zapomni:oblačit- se ful ne mara, nos čistiti-še boooooooolj ne mara...joj
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.2.2008 22:06:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki če pa sem tako hitro utrujena...zjutraj rabim najprej kake 3 ure da k sebi pridem Potem ze itak popoldne pride... . Dobra organizacija, ni kaj :)).
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.2.2008 22:07:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki ...zdaj mal počivam, ker tamali skoz pri očiju hoče bit...čist je nor na njega! Sam zalivaj to rozco....:)).
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.2.2008 22:08:04
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki ...zdaj mal počivam, ker tamali skoz pri očiju hoče bit...čist je nor na njega! Sam zalivaj to rozco....:)). ej...kako je bilo v mb? a je kaj novega? jaz grem v nedeljo...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.2.2008 22:08:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki ni oni pogled ko me pogleda...sam ko očija vidi Ampak....a ni to ok, da vsakega gleda na svoj nacin? Saj ocitu se verjetno tudi zdi, da tebe gleda na svoj nacin :)?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.2.2008 22:08:19
|
|
|
|
Pikec
|
O.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.2.2008 22:08:30
|
|
|
|
mami_miki
|
potem pa v ponedeljek k frizerju...se bom malo bolj postrigla..
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.2.2008 22:08:47
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR O. o!
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.2.2008 22:10:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki ej...kako je bilo v mb? a je kaj novega? Soncnoooooooooooo :)))))))))))). Nic novga, "moja" cesta je se vedno razrita.....pa NOBENE gnece ni bilo.... , to sem danes opazila. Ma, za kaj uporabljam oci
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.2.2008 22:10:35
|
|
|
|
Pikec
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR O. o! Kva se ? A?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.2.2008 22:11:48
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR O. o! Kva se ? A? nič...o!
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.2.2008 22:12:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR O. o! Kva se ? A? nič...o! Ž.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.2.2008 22:12:53
|
|
|
|
mami_miki
|
Mič...a si veidela kak trakec sem si gor dala? nekaj pa že znam...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.2.2008 22:13:02
|
|
|
|
Pikec
|
A ja kira lačna?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.2.2008 22:13:22
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki Mič...a si veidela kak trakec sem si gor dala? nekaj pa že znam... vsaj vem, kollk je točno star
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.2.2008 22:13:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki Mič...a si veidela kak trakec sem si gor dala? nekaj pa že znam... Ja. Sem ga opazila danes. Poleg negnece....
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.2.2008 22:14:04
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR A ja kira lačna? Pikec...da nebi ti zdaj o hrani.. jaz sem vedno lačna zveče! sploh pa 23.50-sem lačna, pa vedno je tolk ura
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.2.2008 22:14:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki Mič...a si veidela kak trakec sem si gor dala? nekaj pa že znam... vsaj vem, kollk je točno star 811. Lepa stevilka.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.2.2008 22:15:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR A ja kira lačna? Ne se.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.2.2008 22:15:45
|
|
|
|
Pikec
|
jaz sem vedno lačna zveče! sploh pa 23.50-sem lačna, pa vedno je tolk ura Veš tist pokrovček na zadnji strani ure je za menjat baterijo. Pol ura ni točna sam 2x na dan, veš.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.2.2008 22:16:47
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR jaz sem vedno lačna zveče! sploh pa 23.50-sem lačna, pa vedno je tolk ura Veš tist pokrovček na zadnji strani ure je za menjat baterijo. Pol ura ni točna sam 2x na dan, veš. jaz pa sem mislila, da je ta pokrovček za okras! da ura lepše zgleda
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.2.2008 22:17:34
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki Mič...a si veidela kak trakec sem si gor dala? nekaj pa že znam... vsaj vem, kollk je točno star 811. Lepa stevilka. a se katera spozna na astrologijo? 8+1+1=10=1
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.2.2008 22:18:00
|
|
|
|
Pikec
|
jaz pa sem mislila, da je ta pokrovček za okras! da ura lepše zgleda Ma neeeeeee. A nimaš desca?
|
|
|
|
Trebušnjaki.пеперутка16Ena moja znanka je bila noseča 3 mesece in je delala trebušnjake, pa je vedela, da je noseča. Ali ste delali trebušnjake, ko ste bili noseči, ali zdaj, ko ste noseči?Da. (
0%)

Da, dokler nisem vedela, da sem noseča. (
0%)

Ne. (
27%)

Ni mi prišlo na misel. (
73%)
Število vseh glasov: 11Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!