Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 21:30:59
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Čau bau :). MIIIIIIIIIIIČ! kje's ti modelka? kak si?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 21:31:28
|
|
|
|
mami_miki
|
purple..a ni slikci so vsi tvoji otroci?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 21:41:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Oj se enkrat.... . Z banjanja prisla....sem kot nova :). Danes sem se v avtu polila s korenckovim sokom. Zdaj vozim avto z opcijo korencek. Eko avto, bi lahko rekli....
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 21:43:14
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Oj se enkrat.... . Z banjanja prisla....sem kot nova :). Danes sem se v avtu polila s korenckovim sokom. Zdaj vozim avto z opcijo korencek. Eko avto, bi lahko rekli.... ...boljš da korenčkov kot jagodni...se vsaj ne lepi vse... jaz pa:hm...nič kaj dans sem bila fraj, tamalemu sem na steno dala take nalepke mehke, pa je bil ful vesel ... ej mič...a veš da naredim naaaaaaaaaaaaaaaajbolši ribji hamburger?prideš?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 21:43:43
|
|
|
|
Pikec
|
še dobro da ga nisi v tank zlila, bi mela biodizl
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 21:44:37
|
|
|
|
Pikec
|
ej mič...a veš da naredim naaaaaaaaaaaaaaaajbolši ribji hamburger?prideš? U hrana njamii
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 21:45:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki ej mič...a veš da naredim naaaaaaaaaaaaaaaajbolši ribji hamburger?prideš? A zdajle? Uauuu . Sem na racun korencka ostala brez kosila....
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 21:45:28
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR še dobro da ga nisi v tank zlila, bi mela biodizl Pikec...a si lačna spet? jaz še nisem...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 21:46:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki jaz pa:hm...nič kaj dans sem bila fraj, tamalemu sem na steno dala take nalepke mehke, pa je bil ful vesel ... O, lusen lenoben dan :)). Kaksne motive pa?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 21:46:18
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki ej mič...a veš da naredim naaaaaaaaaaaaaaaajbolši ribji hamburger?prideš? A zdajle? Uauuu . Sem na racun korencka ostala brez kosila.... hehe... jaz pa čaj pijem,...mmmmm...dober...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 21:46:57
|
|
|
|
Anonimen
|
še dobro da ga nisi v tank zlila, bi mela biodizl Tako nerodna pa spet nisem.... . Pa biodizel se dela iz olja, iz korenja zaenkrat se ne... ...se mi zdi. Mogoce pa probam, trzna nisa.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 21:47:51
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki jaz pa:hm...nič kaj dans sem bila fraj, tamalemu sem na steno dala take nalepke mehke, pa je bil ful vesel ... O, lusen lenoben dan :)). Kaksne motive pa? lahko sam sestaviš pa nalepiš- kao cirkus varianta...pa se žirafa pa levček vozijo v vlakcu, zajček iz klobuka skoči...miške nekaj plešejo... imamo zdaj po ceme stanovanju, v kuhnji, dnevni...jaz sem mal otročja, pa take stvari so mi vše, pa kar vsepovsod nalepim smo kot v vrtecu
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 21:48:22
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II še dobro da ga nisi v tank zlila, bi mela biodizl Tako nerodna pa spet nisem.... . Pa biodizel se dela iz olja, iz korenja zaenkrat se ne... ...se mi zdi. Mogoce pa probam, trzna nisa. ja..pa Rusa na pleče pa bo
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 21:48:45
|
|
|
|
mami_miki
|
Mič..da bo korenje okopaval:))
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 21:49:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki zajček iz klobuka skoči... Jaz bi tega.... . Mam nekaj zelja na zalogi :)), rabim vsaj zajcka za pomoc...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 21:50:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki ja..pa Rusa na pleče pa bo Rusa sem pa cisto zanemarila zadnje dni. Hmmmmmm.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 21:50:52
|
|
|
|
Pikec
|
Pikec...a si lačna spet? jaz še nisem... Jst že cel dan juho jem... s tem, da juhe ne maram spljoh . Nč jasno...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 21:51:18
|
|
|
|
Anonimen
|
..da bo korenje okopaval:)) A mislis, da se Rusi ukvarjajo s takimi malenkostmi.... ?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 21:51:34
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki ja..pa Rusa na pleče pa bo Rusa sem pa cisto zanemarila zadnje dni. Hmmmmmm. morš skoz ponavljat, ker boš pozabla vse drugač.. a obvladaš kak jezik v nulo? angleščino ali kja...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 21:52:01
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Pikec...a si lačna spet? jaz še nisem... Jst že cel dan juho jem... s tem, da juhe ne maram spljoh . Nč jasno... a hujšaš?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 21:52:58
|
|
|
|
mami_miki
|
Pikec...kak je na plesnih? nisi mi še povedala, kaj se učiš...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 21:53:06
|
|
|
|
Anonimen
|
morš skoz ponavljat, ker boš pozabla vse drugač.. To mislis Rusa, da ponavljam? Samo da se ne namnozijo....ko Rusi...ce bom prevec ponavljala....
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 21:53:24
|
|
|
|
mami_miki
|
a sta lahk mal bolj ažurni?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 21:54:09
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II morš skoz ponavljat, ker boš pozabla vse drugač.. To mislis Rusa, da ponavljam? Samo da se ne namnozijo....ko Rusi...ce bom prevec ponavljala.... ja..to bi pa bilo joj!
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 21:55:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki a sta lahk mal bolj ažurni? A dej no.....ves da me CIST sisas zadnje dni....pa se na Ruse naj bi mislila....
|
|
|
|
Najbolj brano v zadnjem mesecuKako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zakaj bi moral biti otrok v postelji ob de...Če malček ostane pozno pokonci, je vse zmedeno. Ni vseeno, ali gre otrok spat okoli devete ure ali ko mu paše.
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
PleniceammamUporabljate pralne plenice ali za enkratno rabo?pralne plenice (
17%)

za enkratno rabo (
83%)
Število vseh glasov: 173Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!