Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 21:30:59
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Čau bau :). MIIIIIIIIIIIČ! kje's ti modelka? kak si?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 21:31:28
|
|
|
|
mami_miki
|
purple..a ni slikci so vsi tvoji otroci?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 21:41:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Oj se enkrat.... . Z banjanja prisla....sem kot nova :). Danes sem se v avtu polila s korenckovim sokom. Zdaj vozim avto z opcijo korencek. Eko avto, bi lahko rekli....
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 21:43:14
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Oj se enkrat.... . Z banjanja prisla....sem kot nova :). Danes sem se v avtu polila s korenckovim sokom. Zdaj vozim avto z opcijo korencek. Eko avto, bi lahko rekli.... ...boljš da korenčkov kot jagodni...se vsaj ne lepi vse... jaz pa:hm...nič kaj dans sem bila fraj, tamalemu sem na steno dala take nalepke mehke, pa je bil ful vesel ... ej mič...a veš da naredim naaaaaaaaaaaaaaaajbolši ribji hamburger?prideš?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 21:43:43
|
|
|
|
Pikec
|
še dobro da ga nisi v tank zlila, bi mela biodizl
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 21:44:37
|
|
|
|
Pikec
|
ej mič...a veš da naredim naaaaaaaaaaaaaaaajbolši ribji hamburger?prideš? U hrana njamii
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 21:45:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki ej mič...a veš da naredim naaaaaaaaaaaaaaaajbolši ribji hamburger?prideš? A zdajle? Uauuu . Sem na racun korencka ostala brez kosila....
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 21:45:28
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR še dobro da ga nisi v tank zlila, bi mela biodizl Pikec...a si lačna spet? jaz še nisem...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 21:46:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki jaz pa:hm...nič kaj dans sem bila fraj, tamalemu sem na steno dala take nalepke mehke, pa je bil ful vesel ... O, lusen lenoben dan :)). Kaksne motive pa?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 21:46:18
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki ej mič...a veš da naredim naaaaaaaaaaaaaaaajbolši ribji hamburger?prideš? A zdajle? Uauuu . Sem na racun korencka ostala brez kosila.... hehe... jaz pa čaj pijem,...mmmmm...dober...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 21:46:57
|
|
|
|
Anonimen
|
še dobro da ga nisi v tank zlila, bi mela biodizl Tako nerodna pa spet nisem.... . Pa biodizel se dela iz olja, iz korenja zaenkrat se ne... ...se mi zdi. Mogoce pa probam, trzna nisa.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 21:47:51
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki jaz pa:hm...nič kaj dans sem bila fraj, tamalemu sem na steno dala take nalepke mehke, pa je bil ful vesel ... O, lusen lenoben dan :)). Kaksne motive pa? lahko sam sestaviš pa nalepiš- kao cirkus varianta...pa se žirafa pa levček vozijo v vlakcu, zajček iz klobuka skoči...miške nekaj plešejo... imamo zdaj po ceme stanovanju, v kuhnji, dnevni...jaz sem mal otročja, pa take stvari so mi vše, pa kar vsepovsod nalepim smo kot v vrtecu
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 21:48:22
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II še dobro da ga nisi v tank zlila, bi mela biodizl Tako nerodna pa spet nisem.... . Pa biodizel se dela iz olja, iz korenja zaenkrat se ne... ...se mi zdi. Mogoce pa probam, trzna nisa. ja..pa Rusa na pleče pa bo
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 21:48:45
|
|
|
|
mami_miki
|
Mič..da bo korenje okopaval:))
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 21:49:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki zajček iz klobuka skoči... Jaz bi tega.... . Mam nekaj zelja na zalogi :)), rabim vsaj zajcka za pomoc...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 21:50:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki ja..pa Rusa na pleče pa bo Rusa sem pa cisto zanemarila zadnje dni. Hmmmmmm.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 21:50:52
|
|
|
|
Pikec
|
Pikec...a si lačna spet? jaz še nisem... Jst že cel dan juho jem... s tem, da juhe ne maram spljoh . Nč jasno...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 21:51:18
|
|
|
|
Anonimen
|
..da bo korenje okopaval:)) A mislis, da se Rusi ukvarjajo s takimi malenkostmi.... ?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 21:51:34
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki ja..pa Rusa na pleče pa bo Rusa sem pa cisto zanemarila zadnje dni. Hmmmmmm. morš skoz ponavljat, ker boš pozabla vse drugač.. a obvladaš kak jezik v nulo? angleščino ali kja...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 21:52:01
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Pikec...a si lačna spet? jaz še nisem... Jst že cel dan juho jem... s tem, da juhe ne maram spljoh . Nč jasno... a hujšaš?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 21:52:58
|
|
|
|
mami_miki
|
Pikec...kak je na plesnih? nisi mi še povedala, kaj se učiš...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 21:53:06
|
|
|
|
Anonimen
|
morš skoz ponavljat, ker boš pozabla vse drugač.. To mislis Rusa, da ponavljam? Samo da se ne namnozijo....ko Rusi...ce bom prevec ponavljala....
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 21:53:24
|
|
|
|
mami_miki
|
a sta lahk mal bolj ažurni?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 21:54:09
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II morš skoz ponavljat, ker boš pozabla vse drugač.. To mislis Rusa, da ponavljam? Samo da se ne namnozijo....ko Rusi...ce bom prevec ponavljala.... ja..to bi pa bilo joj!
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 21:55:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki a sta lahk mal bolj ažurni? A dej no.....ves da me CIST sisas zadnje dni....pa se na Ruse naj bi mislila....
|
|
|
|
moško imegašperanteKatero moško ime vam je bolj pri srcu:Gašper (
18%)

Matic (
20%)

Nejc (
25%)

Blaž (
13%)

Aljaž (
19%)

Boris (
5%)
Število vseh glasov: 536Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!