Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.3.2008 21:59:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: SOULatka no...sem dobila molja...še enkrat povem prav
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.3.2008 22:01:23
|
|
|
|
SOULatka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: SOULatka no...sem dobila molja...še enkrat povem prav
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 25.3.2008 20:54:41
|
|
|
|
Anonimen
|
A bom res zadnja :)?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 25.3.2008 20:56:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 26.3.2008 11:16:50
|
|
|
|
SOULatka
|
nikakor Mič, saj si že zadnja
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 26.3.2008 11:32:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Soulatka.... kdo ti je dal pravico da moj bodoči nik ukradeš?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 26.3.2008 12:23:28
|
|
|
|
SOULatka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Soulatka.... kdo ti je dal pravico da moj bodoči nik ukradeš? zakaj pa ga nisi takoj uporabila, ko sem ti dala idejo?
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 26.3.2008 12:24:49
|
|
|
|
SOULatka
|
kaj pomeni še 5 dni? do roka?
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 26.3.2008 12:34:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: SOULatka IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Soulatka.... kdo ti je dal pravico da moj bodoči nik ukradeš? zakaj pa ga nisi takoj uporabila, ko sem ti dala idejo? Se mi je zdelo da te moram poznat ja. Sicer me je pa že UDBA obvestila kdo si Sem ga šparala za en poseben čas. Ampak nč hudga, mam že drugega pripravljenega. Pa tist ni še 5 dni... ampak 5 izpitov do konca
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 26.3.2008 22:25:14
|
|
|
|
Anonimen
|
čau :)
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 26.3.2008 22:34:32
|
|
|
|
SOULatka
|
UDBA? Ne štekam...a to je nickname?
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 26.3.2008 22:35:42
|
|
|
|
Anonimen
|
UDBA? Ne štekam...a to je nickname? Ne še....
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 26.3.2008 22:36:10
|
|
|
|
SOULatka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II UDBA? Ne štekam...a to je nickname? Ne še.... povejta mi!
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 26.3.2008 22:36:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: SOULatka IZVIRNO SPOROČILO: Mič II UDBA? Ne štekam...a to je nickname? Ne še.... povejta mi! Kaj naj ti poveva... ?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 26.3.2008 22:38:45
|
|
|
|
SOULatka
|
UDBA...ne morem razvozlat, nisem tolk pametna
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 26.3.2008 22:40:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Drzavna sluzba, ki vse vidi in vse ve. Zdajsnja Sova....samo bolj slavna
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 26.3.2008 22:42:18
|
|
|
|
SOULatka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Drzavna sluzba, ki vse vidi in vse ve. Zdajsnja Sova....samo bolj slavna torej sem znana na RR jes!
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 26.3.2008 22:42:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: SOULatka IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Drzavna sluzba, ki vse vidi in vse ve. Zdajsnja Sova....samo bolj slavna torej sem znana na RR jes! Jes, jes
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 26.3.2008 22:44:09
|
|
|
|
SOULatka
|
kaj pa naj bi ta dva znaka skupaj pomenila, kakšno energijo oddajata, je nisem začutila...
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 26.3.2008 22:44:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: SOULatka kaj pa naj bi ta dva znaka skupaj pomenila, kakšno energijo oddajata, je nisem začutila... Razmisljaj do jutri, flaj flaj :)
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 26.3.2008 22:45:31
|
|
|
|
SOULatka
|
joj Mič...ne veš kakšno priložnost zamujaš...
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 26.3.2008 22:45:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: SOULatka joj Mič...ne veš kakšno priložnost zamujaš... Kako to mislis?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 26.3.2008 22:48:37
|
|
|
|
SOULatka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: SOULatka joj Mič...ne veš kakšno priložnost zamujaš... Kako to mislis? razmisli... tako, ki te spomnija... nisva kar tako naleteli ena na drugo... razmisli do jutri
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 26.3.2008 22:49:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: SOULatka IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: SOULatka joj Mič...ne veš kakšno priložnost zamujaš... Kako to mislis? razmisli... tako, ki te spomnija... nisva kar tako naleteli ena na drugo... razmisli do jutri Mas prav, ja.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 26.3.2008 22:50:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdaj grem pa res spat, flaj flaj :)).
|
|
|
|
Kdaj povedati?curlyKdaj ste povedale sorodnikom in prijateljem, da ste noseče?Takoj. (
19%)

Pri dveh mesecih. (
30%)

Po NS. (
36%)

Kasneje. (
15%)
Število vseh glasov: 267Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!