Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 21:56:24
|
|
|
|
Pikec
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II bejž na travnik, preden odcvetejo.. a misliš, da delajo to s čebelami? Vedno so vsaj trije vpleteni... Pravi bordel . A rabim lupo al se vidi s prostim ocesom? Če preblizu gledaš lahk še kaj občutiš . Kak pik pa tko... sej veš kako gre una... Danes me je pičla ena stvar, pičla tko k pič komar
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 21:56:27
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR bejž na travnik, preden odcvetejo.. a misliš, da delajo to s čebelami? Vedno so vsaj trije vpleteni... uuu, manage trois? Bordel po domace... swing club
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 21:56:56
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR IZVIRNO SPOROČILO: Mič II bejž na travnik, preden odcvetejo.. a misliš, da delajo to s čebelami? Vedno so vsaj trije vpleteni... Pravi bordel . A rabim lupo al se vidi s prostim ocesom? Če preblizu gledaš lahk še kaj občutiš . Kak pik pa tko... sej veš kako gre una... Danes me je pičla ena stvar, pičla tko k pič komar Nehaj... ko bom šla spet mojga valat
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 21:58:15
|
|
|
|
Pikec
|
Nehaj... ko bom šla spet mojga valat A na travnik? Pazi veš k alička ma teleskop.... pol bo pa komarje gledala
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 21:58:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Danes me je pičla ena stvar, pičla tko k pič komar Kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj te je pičl??????????
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 21:59:05
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Nehaj... ko bom šla spet mojga valat A na travnik? Pazi veš k alička ma teleskop.... pol bo pa komarje gledala jaz mam teleskop... alička je v temi z lupo
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 21:59:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Če preblizu gledaš lahk še kaj občutiš . Kak pik pa tko... Se dobi kaj bolniske na to ?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 21:59:40
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Nehaj... ko bom šla spet mojga valat A na travnik? Pazi veš k alička ma teleskop.... pol bo pa komarje gledala jaz mam samo baterijo!
< Sporočilo je popravil alička -- 10.7.2008 22:00:03 >
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:00:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Nehaj... ko bom šla spet mojga valat A na travnik? Ejjjjjjjjj.....ves KAKSNA ideja . Ves kako disijo zdajle pokoseni travniki? Mnjamiiiiiiiiiiiiiiiiii :). Tko fajn...za kaksno porodnisko
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:01:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Nehaj... ko bom šla spet mojga valat A na travnik? Pazi veš k alička ma teleskop.... pol bo pa komarje gledala jaz mam teleskop... alička je v temi z lupo Alicka bo svetila zraven ? Kaj mate to za eno cudno akcijo? Alicka samo ribe gleda :)).
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:01:59
|
|
|
|
Pikec
|
Dans sem se pojala po enem bošku in zabluzila v en ogromen roj komarjev... Še dobro da sem bila naoffana... Zdej jih pa preganjam po fletu... SAm res ne morš verjet kak zoprno dela tist bzzzzzzzzziiiiiiiiii bzzzzzzzzzziiiiiii
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:02:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj sem vedela, da bo ratal bordel . Komarji, teleskopi in baterije
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:03:10
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Nehaj... ko bom šla spet mojga valat A na travnik? Pazi veš k alička ma teleskop.... pol bo pa komarje gledala jaz mam teleskop... alička je v temi z lupo Alicka bo svetila zraven ? Kaj mate to za eno cudno akcijo? Alicka samo ribe gleda :)). O tudi kaj drugega gledam, če prinese mimo mene.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:03:22
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Saj sem vedela, da bo ratal bordel . Komarji, teleskopi in baterije na travnik si pozabla.. nič, grem jaz valat... pridne bit... nočko
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:03:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička O tudi kaj drugega gledam, če prinese mimo mene. Kaksno veliko ribo? MA zdaj vse spijo, ko je taka vrocina .
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:03:56
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Saj sem vedela, da bo ratal bordel . Komarji, teleskopi in baterije na travnik si pozabla.. nič, grem jaz valat... pridne bit... nočko lepo možeka popeglaj!
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:04:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta grem jaz valat... pridne bit... Ne pozabi teleskopa....:).
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:04:33
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: alička O tudi kaj drugega gledam, če prinese mimo mene. Kaksno veliko ribo? MA zdaj vse spijo, ko je taka vrocina . Kakega predstavnika moškega spola tudi, če zide mimo.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:04:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Dans sem se pojala po enem bošku in zabluzila v en ogromen roj komarjev... Kdo je bošk??
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:05:02
|
|
|
|
alička
|
Ribona
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:05:03
|
|
|
|
Pikec
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Saj sem vedela, da bo ratal bordel . Komarji, teleskopi in baterije A veš kako rata svinski bordel? Po pokošenih travnikih gnojnico polivajo... AGEN... svinsku mast jim, včer je biu dež ne dans ... Ampak sem pa en cajt vozila za enim k je mel svetovno ritko
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:05:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: alička O tudi kaj drugega gledam, če prinese mimo mene. Kaksno veliko ribo? MA zdaj vse spijo, ko je taka vrocina . Kakega predstavnika moškega spola tudi, če zide mimo. Pa so vsi v neoprenu? ali je kaksen tudi naturale?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:05:59
|
|
|
|
alička
|
naturale!!
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:06:21
|
|
|
|
Pikec
|
Kdo je bošk?? Bošk ni KDO ampak KAJ To je bolj redek gozd...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:06:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička naturale!! Ti mas pa dober akvarij :)).
|
|
|
|
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.