Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.8.2008 22:17:09
|
|
|
|
Freycha
|
pikec koliko pomladi ti šteješ?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.8.2008 22:17:45
|
|
|
|
Pikec
|
tretjo... Sam ne hodva plesat. Zenkrat se sam z bajkom okol preganjava... če nama rata, da nisva z drugim(i) zasedena
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.8.2008 22:18:52
|
|
|
|
SOULatka
|
pikec...s sta zdaj z onim skupaj al ne?
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.8.2008 22:19:20
|
|
|
|
Pikec
|
pikec koliko pomladi ti šteješ? Zakaj?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.8.2008 22:20:31
|
|
|
|
SOULatka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR pikec koliko pomladi ti šteješ? Zakaj? to je men tak hecno, če nekdo vpraša: koliko pomladi pa ti šteješ...( pa nič slabega ne mislim, da nebo krega) namesto..koliko si pa ti stara
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.8.2008 22:20:42
|
|
|
|
Pikec
|
pikec...s sta zdaj z onim skupaj al ne? S kom? Drgač si pa res mal aut of dejt
< Sporočilo je popravil Pikec RR -- 6.8.2008 22:21:13 >
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.8.2008 22:21:44
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR pikec koliko pomladi ti šteješ? Zakaj? pa tak... full ti ne morem določiti let..... sej lahko tudi na ZS, če ti je to preveč javno.....
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.8.2008 22:22:34
|
|
|
|
Pikec
|
No frejča, kok rečeš, da jih mam? DA vidim ta štos
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.8.2008 22:22:43
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: SOULatka IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR pikec koliko pomladi ti šteješ? Zakaj? to je men tak hecno, če nekdo vpraša: koliko pomladi pa ti šteješ...( pa nič slabega ne mislim, da nebo krega) namesto..koliko si pa ti stara s tem se izognem kritiki, da se žensk ne sprašuje koliko so stare izognem se tudi kritiki, da pa že ni stara in da je mlada
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.8.2008 22:23:00
|
|
|
|
SOULatka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR pikec...s sta zdaj z onim skupaj al ne? S kom? Drgač si pa res mal aut of dejt čaki...pridem pol nazaj..grem vreme pa to pogledat
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.8.2008 22:23:00
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR No frejča, kok rečeš, da jih mam? DA vidim ta štos 27?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.8.2008 22:23:56
|
|
|
|
Pikec
|
Hvala 33
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.8.2008 22:25:20
|
|
|
|
Freycha
|
tista tvoja izjava me je zmedla, da boš še dolgo časa samska.... pa sem ti malo znižala leta...... sicer bi pa prilično zadela - nekje med 30 in 35 sem si mislila
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.8.2008 22:26:44
|
|
|
|
SOULatka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Hvala 33 jaz sem mislila tud, da si mlajša...a nisi bila 28? lani:)
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.8.2008 22:26:44
|
|
|
|
Pikec
|
Ja stara koka z izkušnjami... takih ne delajo več
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.8.2008 22:27:18
|
|
|
|
SOULatka
|
ej pikec...to so kristusova leta!
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.8.2008 22:28:09
|
|
|
|
Pikec
|
jaz sem mislila tud, da si mlajša...a nisi bila 28? lani:) Joj fcuk, pozabla sem ja . Pr 30 te zgrabi ''helenaefekt''
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 7.8.2008 5:42:35
|
|
|
|
zvesta
|
jutro...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 7.8.2008 10:57:05
|
|
|
|
Rubin.
|
7.8.2008 5:42:35 IZVIRNO SPOROČILO: zvesta jutro... Tebi tudi. Ni čudno da imaš hudička zraven ob takšni uri . A te je luna nosila?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 7.8.2008 11:22:18
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi dobro jutro stric pondeljek boter torek je že vstal,prav zares soseda sreda, dobro se je nasmrčal Pa je prišel kum četrtek, kujcu petku sta odšla, na križišču sredi pota se pridruži še sobota
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 7.8.2008 11:25:04
|
|
|
|
Šarki
|
Rubin men bi pa zdele fuuuuuuuul ena ledena kava sedla..... a mi jo zrihtaš
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 7.8.2008 12:24:10
|
|
|
|
Rubin.
|
Ja danes bo en tako vroč dan, se prileže : Sveže servirano: lahko pa tudi med temi izbiraš:
< Sporočilo je popravil Pikec RR -- 7.8.2008 13:11:54 >
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 7.8.2008 12:58:42
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. 7.8.2008 5:42:35 IZVIRNO SPOROČILO: zvesta jutro... Tebi tudi. Ni čudno da imaš hudička zraven ob takšni uri . A te je luna nosila? ahhh...ne, dete me je že ob 4h zbudilo... sem se javila malo kasneje, 20 minut preden sem odpeketala v službo...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 7.8.2008 13:02:01
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Ja danes bo en tako vroč dan, se prileže : Sveže servirano: tale je zame mljask mljask tnx drgač bi se mi pa tole full prileglo - prava, ne virtualna
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 7.8.2008 14:12:12
|
|
|
|
Šarki
|
mam palačinke z nutelo če kero zanima
|
|
Jaslice.
пеперутка16
Je vaš otrok po začetku obiskovanja vrtca začel veliko pogosteje zbolevati?