Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.8.2008 0:29:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Pikc...no
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.8.2008 0:33:17
|
|
|
|
Pikec
|
Ja kvaaaaaaaaaaa? Sem bla pa v šopingu dans. Sem kupla en joškovnik, pa kolesarski brezrokavnik, ter elektrifikacijo za bajk...pa tud zmontirala sem jo že... Jst že nisem za v islam...bi me linčali.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.8.2008 0:34:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem kupla en joškovnik, A to te je zmatralo? Ali kdo zraven ?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.8.2008 0:39:54
|
|
|
|
Pikec
|
Pa kupuj ti joškovnik z nesimetričnimi joški segajočimi tam nekje do petnajstega rebra s popolnoma neproporcionalno zameščenim hrbtom... Če bi mela pa s sabo joškonosca bi mi le ta verjetno bil primoran podpret premoženje med dramatičnim spustom iz tastarga joškovnika.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.8.2008 0:40:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa kupuj ti joškovnik z nesimetričnimi joški segajočimi tam nekje do petnajstega rebra s popolnoma neproporcionalno zameščenim hrbtom... Če bi mela pa s sabo joškonosca bi mi le ta verjetno bil primoran podpret premoženje med dramatičnim spustom iz tastarga joškovnika. Ce te je ze zmatral....te je pa tudi navdihnil
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.8.2008 0:43:23
|
|
|
|
Pikec
|
dej nehi... jst komi čakam, da jutr mine in je sobota... zdej smo trije najboljšio par za ga it gonit v soboto...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.8.2008 0:44:24
|
|
|
|
Anonimen
|
da jutr mine in je sobota... Te popolnoma podpiram.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.8.2008 0:48:13
|
|
|
|
Pikec
|
eh en let nazaj si ne bi mislila, da bom komi čakala vikende...pišuka sem bla deloholičar... evo vidim, da je ozdravljivo.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.8.2008 0:50:08
|
|
|
|
Anonimen
|
evo vidim, da je ozdravljivo. Definitivno.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.8.2008 0:52:37
|
|
|
|
Pikec
|
Brez selitve v Dalmacijo
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.8.2008 0:53:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Brez selitve v Dalmacijo Niti to ne bi bilo slabo....za intermezzo.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.8.2008 0:57:30
|
|
|
|
Pikec
|
ja sam h komu... prjatlca k se je dol poročila ma kronično gužvo...jst sem se pa pogorenjila
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.8.2008 1:39:13
|
|
|
|
malecka
|
nič ne dogaja........... lahko noč
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.8.2008 7:45:53
|
|
|
|
Šarki
|
gud mouning mi smo mel gons ponoč pestro sm sred noči drek zavohala, sm misnla da sanjam in sem naprej spala, pa se tamala pride k men stiskat, pa je skos bl smrdel, pa mi ni takoj vkloplo sm mogla poj v temi previjat, tamala je kr spala zraven pa na veliko sm poj spalnico luftala
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.8.2008 8:12:17
|
|
|
|
alička
|
Morgen! Ja pesto si mela Tanchi, še dobro, da te ni aroma čist uspavala. Jaz si bom pa privoščila frej vikend. Mala je šla že danes k babici in dediju na mini počitnice. Danes zvečer greva malo na obisk k enim prijateljem, sobota in nedelja pa vse štiri od sebe . A ste mi kej fouš?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.8.2008 8:13:39
|
|
|
|
alička
|
Aja zadnjič smo se pogovarjale nekje o klejdoskopu... v reviji Medvedek Pu (septemberski) je kot darilo zraven kalejdoskop, sicer je tak čist simpl, ampak za silo je. Pupi je všeč!
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.8.2008 9:00:48
|
|
|
|
zvesta
|
Helou... Mi smo se zjutraj zorganizirali in v hipu rezerirali vikendpaket v Čatežu. Tako da sedaj spakiramo in odpujsamo. In če bo sreča mila v nedeljo produžimo na morje in se vrnemo v torek. Lepo bodite!
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.8.2008 9:44:37
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička A ste mi kej fouš? jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaa
< Sporočilo je popravil Pikec RR -- 22.8.2008 10:21:42 >
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.8.2008 14:38:31
|
|
|
|
Rubin.
|
A ste mi kej fouš? Nisem . Če sem čist odkrita si sploh ne znam predstavljat, da bi bila 3 dni brez male miss, verjetno bi umrla od dolgega časa. Mogoče pa ne, če bi vklopila domišlijo. Mi pa gremo še 2x spat, potem pa goooooooooooooooooo.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.8.2008 14:56:09
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. A ste mi kej fouš? Nisem . Če sem čist odkrita si sploh ne znam predstavljat, da bi bila 3 dni brez male miss, verjetno bi umrla od dolgega časa. Mogoče pa ne, če bi vklopila domišlijo. Mi pa gremo še 2x spat, potem pa goooooooooooooooooo. teb sm tud fouš
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.8.2008 17:08:46
|
|
|
|
Rubin.
|
A si kateri izmed teh dveh podobna?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.8.2008 17:11:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz si bom pa privoščila frej vikend Tudi jaz :), po dolgem casu in vsej logistiki.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.8.2008 17:40:00
|
|
|
|
Pikec
|
Jst pa razmišlam, da bi k maši šla... molit za lepo vreme za jutr...se mi ktera pridruži?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.8.2008 18:20:01
|
|
|
|
Šarki
|
sej tale je kr fest, če ne gledamo kaj predstavlja
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.8.2008 19:01:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst pa razmišlam, da bi k maši šla... Dobro razmisljanje. Ker si spet brisala vse po vrsti . Vcasih res nimas nic obcutka.
|
|
|
|
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 pokazateljev, da je vaš dojenček inteli...Včasih se zdi, da je vaš dojenček nemiren, vendar je to lahko pokazatelj, da je izjemno inteligenten. To je 11 znakov, k...
Kako izbrati dobro dejavnost za svojega ot...Šport, ples, glasba, jeziki, ustvarjanje … Ponudba dejavnosti za otroke je velika. Kako izbrati takšno, ki bo otroka ves...
Zadnje s foruma
Starost posvojenega otrokaagnesKoliko starega otroka bi posvojili?Novorojenčka. (
53%)

Do pol leta starosti. (
17%)

Do enega leta starosti. (
13%)

Do treh let starosti. (
8%)

Do petih let starosti. (
5%)

Pet ali več let starega otroka. (
3%)
Število vseh glasov: 347Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!