Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.8.2008 21:22:54
|
|
|
|
alička
|
eh, nič tazga.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.8.2008 21:25:35
|
|
|
|
Anonimen
|
eh, nič tazga. kaj da ne :)?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.8.2008 21:27:54
|
|
|
|
alička
|
Mi boš ploskala ko diplomiram! Takrat pa častim! Če bomo še na rr, he he. Imam še cela dva semestra in diplomo za napisat.
< Sporočilo je popravil alička -- 24.8.2008 21:28:00 >
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.8.2008 21:29:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi boš ploskala ko diplomiram! Itak :))))))))))))))))))))))))))
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.8.2008 23:00:53
|
|
|
|
Pikec
|
sem zgonena k sveta strela
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 25.8.2008 6:39:04
|
|
|
|
zvesta
|
Jutro.. IZVIRNO SPOROČILO: alička Nismo nismo, te šimfali. A na morje pa niste produžili? Nismo produžili. Pridejo danes delavci delat škarpo (stara grozi, da se vsuje na sosedovo), pa moramo videt, če je potrebna naša pomoč. Če ne, pa de danes ogled radgonskega sejma, jutri pa enodnevni izlet do morja. Pa k zdravniku moram danes popoldne ali zvečer. Dajte me zbutat, če ne bom šla. Pismo, pa ravno debato o knjigah sem zamudila. No, med vajino depato se jaz pridno brala v postelji. Pikec, si prišla k sebi?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 25.8.2008 8:19:04
|
|
|
|
Pikec
|
Že zdavnaj...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 25.8.2008 8:40:24
|
|
|
|
alička
|
Dobr jutr! Zvesta, saj lahko še kakšno rečeva o knjigah, zadnjič si že nekaj predlagala Rubin, tisto sem si pridno zapisala, so pa še dobrodošli predlogi. Pikec a si cel vikend brcala, kot je bilo v načrtu?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 25.8.2008 8:55:12
|
|
|
|
Šarki
|
čau kak ste zaspanke
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 25.8.2008 10:19:08
|
|
|
|
Pikec
|
Pikec a si cel vikend brcala, kot je bilo v načrtu? Skor... V soboto pred neurjem sem bla v Tunjicah... (spet). K sem bla prvič v Tunjicah jih je tud razturalo.... a sam jst vidim tuki kako povezavo? Evo eno sllikco s Tunjic: Učer pa sem bla z bajkom v Tolminu... Krasen dan:
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 25.8.2008 12:09:05
|
|
|
|
alička
|
Lepo! Pa lepe fotke .
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 25.8.2008 12:27:37
|
|
|
|
Šarki
|
fino kje pa so tunjice
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 25.8.2008 12:30:43
|
|
|
|
Pikec
|
Nad Kamnikom. V soboto jim je šolo odkrilo.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 25.8.2008 12:35:25
|
|
|
|
Šarki
|
pikec naša tamala se je tok tvoji kozici nasmejala da se ji zdej kouca
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 25.8.2008 12:52:29
|
|
|
|
Pikec
|
Sej jih mam še :-) Koz namreč.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 25.8.2008 18:44:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa k zdravniku moram danes popoldne ali zvečer. Dajte me zbutat, če ne bom šla Ojla, cau, wb :). Kako zdaj stojis z zdravnikom? In kaksen nobel zdravnik je to, da gres lahko k njemu kar zvecer? Kul, kul.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 25.8.2008 18:45:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Pismo, pa ravno debato o knjigah sem zamudila. No, med vajino depato se jaz pridno brala v postelji. Saj ni bila debata, prej luknja v branju . Tko da hitro povej, v katerih besedah si uzivala?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 25.8.2008 18:45:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Že zdavnaj... Ti se pa ultra hitro regeneriras .
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 25.8.2008 18:46:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobr jutr! Kontra. In se lepsi vecer :).
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 25.8.2008 18:47:06
|
|
|
|
Anonimen
|
čau kak ste zaspanke Zdajle nic vec zaspano. Ej, kako imate ve cas cez dan tipkat ? A niste v sluzbah?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 25.8.2008 18:59:28
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Ej, kako imate ve cas cez dan tipkat ? A niste v sluzbah? Smo, pa se mal preševercamo na rr ... medtem ko gredo sodelakve na čik pavzo, grem jaz na rr pavzo .
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 25.8.2008 19:05:51
|
|
|
|
Anonimen
|
[quoteSmo, pa se mal preševercamo na rr ... medtem ko gredo sodelakve na čik pavzo, grem jaz na rr pavzo .[/quote] Pocka . Meni gre pa vse v prosti cas .
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 25.8.2008 19:13:30
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Pa k zdravniku moram danes popoldne ali zvečer. Dajte me zbutat, če ne bom šla Ojla, cau, wb :). Kako zdaj stojis z zdravnikom? In kaksen nobel zdravnik je to, da gres lahko k njemu kar zvecer? Kul, kul. akhm... zdravnik dela do sedmih, pa je zame to že zvečer... pa en tak debilko je, da ni pod razno ne bi hodla na poznovečerne urice k njemu..... in akhm.... nisem šla, bom šla danes teden... upam.... zdaj pa udri... IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Pismo, pa ravno debato o knjigah sem zamudila. No, med vajino depato se jaz pridno brala v postelji. Saj ni bila debata, prej luknja v branju . Tko da hitro povej, v katerih besedah si uzivala? Trenutno uživam na zadnjih straneh Christopherja Paolinija: Eragon Tak malček znanstvene fantastike, deloma za mladino, tudi za odrsale... fajn prvi del... mladenič še dva dela piše... Lušno... V stilu Gospodarja prstanov, a bolje, vsaj zame...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 25.8.2008 19:20:12
|
|
|
|
Anonimen
|
zdaj pa udri...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 25.8.2008 19:22:27
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II zdaj pa udri... ma, saj bi me blo res treba
|
|
|
|
piflardojenček223kaj si boste mislili o svojem otroku če bo piflarponosna bom nanj (
66%)

naj dela kar hoče (
21%)

sramovala se ga bom (
1%)

nevem (
12%)
Število vseh glasov: 1348Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!