Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 3.11.2008 21:51:37
|
|
|
|
Pikec
|
Mal me ni, pa je že ena noseča.... Upam da ni nalezljivo .... Eh pa tud če je....
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.11.2008 7:57:04
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Mal me ni, pa je že ena noseča.... Upam da ni nalezljivo .... Eh pa tud če je.... Pikec, pa kje ti hodiš? Hitro v akcijo, da se nalezeš.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.11.2008 17:52:32
|
|
|
|
Pikec
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Mal me ni, pa je že ena noseča.... Upam da ni nalezljivo .... Eh pa tud če je.... Pikec, pa kje ti hodiš? Hitro v akcijo, da se nalezeš. Mi mamo zaenkrat še suhi trening .... Tekma bo na Maratonu des Dolomites
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.11.2008 19:45:45
|
|
|
|
Udb
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Vidim da je zadnje čase bolj švoh čvekanje tukaj gor! ;) Kje se pa ti skrivas ? Pridi kaj Katrco pogledat v Bv.... Joj, tko sem zaposlena da je joj! A jo maš pri mami? Uuuu, to bi pa res se morala mal oglasit. Sm ne vem kdaj.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.11.2008 22:46:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Upam da ni nalezljivo Ponavadi se potem kar tako obrne.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.11.2008 22:46:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Sm ne vem kdaj Kr enkrat .
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 5.11.2008 7:49:23
|
|
|
|
Shorty_
|
jutro
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 5.11.2008 9:12:19
|
|
|
|
alička
|
Dobro jutro, dober dan!
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 5.11.2008 9:29:45
|
|
|
|
Shorty_
|
kako smo kaj danes klepetulje
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 5.11.2008 9:45:04
|
|
|
|
alička
|
Uh, ne preveč klepetavo. Sem v službi in trenutno čakam, da mi začnejo delat službeni programi (nekaj se nam je sesulo), potem pa se zaženem v delo sicer bom do večera tukaj
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 5.11.2008 20:58:50
|
|
|
|
Šarki
|
Zvesta ČESTITAM!!!! Amaya ne vem če sm teb že čestitala : ČESTITAM!!! PUNCE kak ste mi kaj drgač?? vidm da me nč kej preveč ne pogrešate jest tud vas ne ne, sej se hecam a je kera tle?? HALOOOOO
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 5.11.2008 21:35:25
|
|
|
|
Anonimen
|
a je kera tle?? Da, halooo :).
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 5.11.2008 21:44:55
|
|
|
|
Šarki
|
ooooo MIIIIIČ +(smeškoksemuglavaodpreknimaušespasetkonaširoknasmeje) kva dugaja
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 5.11.2008 21:50:58
|
|
|
|
Anonimen
|
ooooo, čau :). A ste se ze preselili?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 5.11.2008 21:57:01
|
|
|
|
Šarki
|
jap, smo se, sam še ni neta. tole ma moj dragi iz službe sposojeno, da jest nimam abstinenčne krize k sm poj tečna ne, hecam se.. glede tega da sm tečna, ne glede tega da mamo tole sposojen ja, na soboto smo se selil, tamale sta šle v pondelk v vrtec in glej ga zlomka, od tamale vzgojitelca reče da je to k da bi nov otrok pršu.. ni jokala, prvi dan je že lupčke talala, se smejala... kdo bi si mislu
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 5.11.2008 22:03:51
|
|
|
|
Anonimen
|
, da jest nimam abstinenčne krize A je mozno
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 5.11.2008 22:04:40
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, na soboto smo se selil, tamale sta šle v pondelk v vrtec in glej ga zlomka, od tamale vzgojitelca reče da je to k da bi nov otrok pršu.. ni jokala, prvi dan je že lupčke talala, se smejala... kdo bi si mislu Fajn, a ne? Ste se vedno v beraski dolini?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 5.11.2008 22:08:20
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II ja, na soboto smo se selil, tamale sta šle v pondelk v vrtec in glej ga zlomka, od tamale vzgojitelca reče da je to k da bi nov otrok pršu.. ni jokala, prvi dan je že lupčke talala, se smejala... kdo bi si mislu Fajn, a ne? Ste se vedno v beraski dolini? haha a ni zanimivo da kar za nami lazi ja, smo naslov kar sabo vzel, da ga ni treba spreminjat
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 5.11.2008 22:10:31
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, smo naslov kar sabo vzel, da ga ni treba spreminjat A kavc ste ze preselili?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 5.11.2008 22:15:19
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II ja, smo naslov kar sabo vzel, da ga ni treba spreminjat A kavc ste ze preselili? zakaj pa kavč?? a sm ga kej posebej omenjala??
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 5.11.2008 22:28:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Kje je en post . Kaze kao mojo zadnjo objavo posta pa nikjer
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 5.11.2008 22:39:21
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Kje je en post . Kaze kao mojo zadnjo objavo posta pa nikjer jest sm pa misnla da me mal zezaš men se je tud to že naredl pa niso nč ugotovil. u bistvu se mi ni dal težit še naprej
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.11.2008 8:27:05
|
|
|
|
Shorty_
|
jutro! tanchi hud podpis
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.11.2008 12:55:49
|
|
|
|
amaya
|
O Zvesta zdej sem vidla Ke lepo hormoni ženske moje...me mečejo kot še nikoli. Prvič ni blo tako hudo kot zdej. Dejte imet potrpljenje z mano
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.11.2008 19:31:35
|
|
|
|
Udb
|
Dan! Kuga se pa to dogaja? Nč niste pridne, nč ne čvekate?? Cccccc!!! Sem mislila, kulk bom morala prebrat, zdaj pa tko!
|
|
|
|
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.