tinkamiška
|
hojla sva ostali danes z mišk doma, ker ima vročino. ravno zlaga kocke v škatlo, jst sme pa hitro prišla sem malo pokukat... Sun71, klomifen bi naj dobila, če G ugotovi, da nimaš svojih O, verjetno je več reazlogov, ampak jst vem za tega. Jst sem ga pa dobila, ker po enem letu ni ratalo in mi je dala G najprej klomifen. Potem sem zamenjala G, ker sem tukaj na forumu prebrala, da bi bilo treba vse skupaj spremljati z UZ, pa moja G ni tega odobravala. Nova G pa je naredila tako kot je treba, ker potem po dveh ciklusih z klomifenom ni ratalo, me jje dala pa na histero in laparoskopijo, kjer so miodstranili zarastline in mini pregrado. Potem sem pa v tretjem cilusi zanosila in dobila mojo punčko Izo. Pa sva se odločila še za enega miška ali miškolino, pa je ratalo mislim, da bo 4 mesecih, pa se je žal končalo z IMN, odstranili so mi jajcevod inzdej ne rata in ne rata Si pa tudi grozno želim, da bi ratalo ja. Tudi meni se je dogajalo podobno, kot ti pišeš,sanje in polno nosečk okoli mene, ampak, ko sem dobila Izo sem vse pozabila Kaj pa je G zdej tebi rekla? Kaj sledi? Kakšne preiskave? Punce, pestke za vse! Tinka