Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: silvya Serendipity, saj bi vam privoščla tudi kako pravo, pa bi porabila preveč časa, da bi koščke razvozla po celi Sloveniji . Pa vidim, da ste ene na dieti in bi me po tolikem trudu še katera zavrnila . Zdaj sem videla seznam Kdo je izbrskal modro barvo? Zadnjič sem vso stran pometala. Nekdo je brskal po smeteh. Uuu, sem huda . Hm - priznam Koščka torte pa ne bi zavrnila, še posebej ne, če bi bil pripeljan direkt v Prekmurje Ta modra barva tudi mene skrbi ... Nič ni lepa ... Pfej in Pfuj. Ne vem, kdo je brskal po smeteh! Da ga ni sram! Bom pa jaz še za vsak slučaj zalimala kako metlo, da jo ob najmanjših simptomih pometemo tja kamor spada - v smeti! Najprej jo pometemo , potem nahubamo da ji bo pošteno žal ! Če pa to ne bo valalo pa bomo ustanovile zborček meni podobnih v smislu trio adijo (lahko nas je tudi več kot le tri) . Garant da se ziher ne bo pokazala devet mescev ... Edino, če je gluho gluha marjana84 - želim ti res prekrasno darilo ... ! majči22 - a-a, ne bo je! Ker smo ji pošteno zagrozile metir - žal mi je... tincy82 - tudi tebi eno velko za srečo! murkica - Dobrodošla med navijačicami! ledenka in pikapoka - Tak se dela! No, zdaj pa malo izprežita ''svoje konjičke'' (jao kak se to sliši ), za kak dan, da pridejo k sebi, pridno papcajta aspirin ... in za ! mojcej77 - upam, da JE še ni in je ne bo - ker jaz nekaj veeem... Da si srečka nosečka! Ampak, ne okol govort, da sem ti jaz povedala neža7 - si se že sklimatizirala po fantatsičnem razvajanju v toplicah? Upam, da so razvajanje in romantični trenutki prinesli nekaj čudovitega ... anonimna - no ja ... jaz pravim, da je ne bo jakoLulana (hihi, pa potem je moje ime težko zapisati ) - Erin si pa res zasluži same pohvale! Je pridna dečva Torej - Erin, samo zate .... KER SI TAK FAJN PRIDNA! Kje je pa sonček33 Pogrešam teee ... Kak je bil prvi dan šole po počitnicah? Kkao so tvoji kamenčki? Še težavni? Zagrozi jim z mojimi metodami (lahko se ponudim da jim bom pela ringaringaraaaaja - ziher potihnejo! ,Ali jim papovej da jih namesto, da bi jih prodala v kako nobel zlatarno vržeš v smeti!!!!) ps: a ni zadnjič nekdo napisal da ima danes (v ponedeljek) RD? Jaz sem pozabila katera je ta srečnica - ampak vseeno ji želim najlepše želje in ji pošiljam darilo (da vam povem, da je v darilu , ampak psssst..naj bo presenečenje)
|