|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mož noče kupiti vozička, ki sem ga izbrala
3.11.2007 21:10:01   
loncica
Vaney, jaz sem kupila tako kombinacijo. Ker imam rok le en mesec pred tabo, je sicer še nepreizkušena. Se pa športni del Jane Slalom pro ne da spraviti v vodoraven položaj, zato za novorojenčka v kombinaciji z zimsko vrečo ni primeren.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: Mož noče kupiti vozička, ki sem ga izbrala
3.11.2007 22:00:39   
shooo
vaney,
Maxi cosi lupinica (in vsaka druga) je super za v avto  ne pa tudi za a voziček. je že res da je možno a Nft   bi svetovali da se novorojenček v vozičku vozi v košari oz. v odoravno.mi smo tudi imeli Mc cabrio  na vozičku ko je beba napolnila 6 mesecev ker se sicer ni več hotela voziti leže a sedeti pa še ni znala.
tudi zaradi zime je boljše da je dete v košarici kjer ga ne napiha. jaz sem rodila januarja in  smo na sprehode hodili ze od 10ega dne.
lp


_____________________________

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: Mož noče kupiti vozička, ki sem ga izbrala
4.11.2007 21:42:47   
Anonimen
Veste kaj me je začelo čuditi, ko sem zvedela, da sem noseča in začela biti pozorna na vozičke v nakupovalnih centrih; da se večina jih sprehaja s samimi taboljšimi vozički. Ko sem se zanimala za ceno v trgovini, me je skoraj kap. Pa še zraven je potrebno kupiti košaro, pa zimsko vrečo, pa lupinico. In odločila sva se tako. Kupila sem rabljenega globokega z velikimi kolesi za po makadamu, za v "šoping" pa marelo, na katerega se pripne lupinica. Pa veste zakaj? Ker večinoma po nakupih hodim sama in dvigovanje 8 kg ali 15 kg je pa zelo velika razlika. Tudi jaz imam željo imeti Quinnyja, vendar poskušam biti pač "šparovna". Je pa res bolj videti lep voziček, vendar ko nisem bila noseča verjemite, še porajtala jih nisem kakšni so.  Je pa res, da tisto stvar, katero je človeku bolj všeč ima pozneje s tistim tudi res veselje. Sploh pa, ker se gre za prvega otroka... Lp

(odgovor članu loncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: Mož noče kupiti vozička, ki sem ga izbrala
4.11.2007 22:01:02   
nejč008
Ne pozabite, da je vedno več t.i. komisijskih trgovin, kjer prodajajo DOBRE / RABLJENE vozičke... Baje je to super...

držte se

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: Mož noče kupiti vozička, ki sem ga izbrala
4.11.2007 22:14:54   
vaney
in kje je kakšna taka trgovina? ker cene teh novih vozičkov z vso obvezno opremo so naravnost oderuške.

(odgovor članu nejč008)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: Mož noče kupiti vozička, ki sem ga izbrala
5.11.2007 16:55:49   
Anonimen
Poglej na internet bolha.com. ali pa obišči;
Trgovina ŠPAROVČEK, Donova cesta 2, Medvode, 01 361 61 26

Trgovina MULC, v Šiški nasproti tržnice, LJ, 01 505 52 96

Trgovina SMRKOLIN, na Celovški nasproti LPPja, LJ, 01 507 47 27

Trgovina ZAJČEK, Forme 12, Žabnica, 04 515 35 35

Komisijska trgovina Radovljica, Kranjska cesta 23, 041 989 393

Otroška trgovina KID, Gradnikove brigade 9, Nova Gorica, 05 302 32 34

 

(odgovor članu vaney)
  Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: Mož noče kupiti vozička, ki sem ga izbrala
6.11.2007 12:19:30   
Lolypop
Na www.bolha.com

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: Mož noče kupiti vozička, ki sem ga izbrala
9.11.2007 15:05:22   
Polonca s piko
Tole z vozički mam jst že mal občutek, da je zelo zelo zelo skomercializirano (sploh k vidiš 4 mamice z enako znamko vozička - samo barve različne) - se mi zdi, da je voziček postal statusni simbol in ne prevozno sredstvo za otroka. A si že pomislila, da se morda otroček ne bo maral vozit v njem? Prjatlca ma en drag votiček (Quinny), pa ga je mela pol leta (POL LETA) na servisu zaradi bremz! V tem času je dobila nadomsetnega (slabšega), ampak kaj ji je kotristl dat tolk dnarja, če ga čez najbolj nujno obdobje ni imela?!

Kar se tiče makedama sem slišala velik komentarjev, da so starejši vozički boljši (ker so bolj robustni, vozit je pa po makedamu z večjimi kolesi, ki se ne obračajo lažje), tudi to, da so nevzmeteni ni nič narobe, ker precej otročkom paše tresenje.

Dobro premisli, kako nujno res rabiš točno tak voziček in koliko na to vplivajo reklame (še posebej sem alergična na: za svojega otroka vse najboljše, da ti stalno delajo slbo vest), prjatlce, izgled vozička...

Pa, da ne boš zamerla, po svoje te razumem. Midva bova od žlahte dobila cel kup pripomočkov, ampak so vsi stari, rabljeni, že malo izčrpani. Pa tud mene kar mika, da bi kupila kšno reč, že za filing, za dušo. In z izgovorom, da itak ne bova mela samo tega otročka. Pa lahko rečem samo hvalabogu, da mamo partnerje, da nas malo zabremzajo...

Verjemi, 200 pa 200 evrov pa počasi tud stanovanje bo, al pa ne...

Želim ti pametno odločitev, skregat se pa nikarta. Mal se stisnta, pa bušija pobožita, pa eno umesno udarta, pa bo.

PS: Jst bom mela en star voziček, dolgočasno temnomodre barve, ampak mi je prjatu obljubu, k je ful umetnik, da mi ga bo porisu... in takga vozička ne bo imel nihče! Matr bomo fensi :) :)

(odgovor članu Lolypop)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: Mož noče kupiti vozička, ki sem ga izbrala
9.11.2007 16:30:32   
j6
V Rutarju imajo zelo ugodne vozičke. QUINNY se pa zložen zavzame veliko prostora.

(odgovor članu Polonca s piko)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: Mož noče kupiti vozička, ki sem ga izbrala
9.11.2007 20:07:05   
koala
Meni se je kar zvrtelo, ko sem gledala cene vozičkov. Kriza. Meni sicer razni sodobni vozički v stlu bugaboo, stikke, ne sedejo, še manj trikolesniki, kaj čem sem pač staromodna.
Midva sva na posojo dobila rabljen voziček (globoki) ki mi je itak všeč in sem hotela točno tak model, zakaj bi torej kupovala noega? Meni se ne zdi smiselno, za potem pa bova uporabljala pegperego pliko, oba sem preizkusila, tudi na makadamu in bila zelo zadovoljna.
Odločitev je seveda vajina, samo jaz se ne bi prepirala zaradi vozička, ali bi skupaj poiskala novega cenejšega, če pa si se zapičila v točno določen model, pa bi posikala rabljenega.

_____________________________

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu j6)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: Mož noče kupiti vozička, ki sem ga izbrala
10.11.2007 12:33:04   
pupika27
jaz imam dobra dva meseca še do poroda in sem tudi imela nagledanih sto vozičkov in sem si stokrat premislila.je pa res na svetu je miljone ljudi in vsaki ima svoj okus in vsakemu je všeč druga stvar in hvalabogu da je tako.glede potrebščin za novorojenčka pa tako ali tako povečini skrbijo mamice in njihova beseda največkrat obvelja.najbolje je tako da oba malce popustita si dobro ogledata ponudbo ker je res ogromna se pogovorita in potem kupita.jaz sem imela željo po vozičku jane slalom pro in sem dolgo razmišljala če je vredno dat za voziček toliko denarja.a ko je v pikapolonico prišla akcija sem se odločila da ga bomo kupili.posvetovala sva se ga šla kupit in sedaj čaka na svojega novega lastnika  hahahaha

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: Mož noče kupiti vozička, ki sem ga izbrala
11.11.2007 11:24:58   
anarabarbara
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Meni pa je mnenje tvojega moža čisto všeč. Sama osebno menim, da je to preveč denarja za voziček, predvsem dosti denarja za nekaj, kar se uporablja ca 1,5 leta. In ponavadi je tako, da do rojstva drugega otroka se dizajni in funkcije toliko spremenijo, da hoče vsaka mama zopet novi voziček. Torej ne me basat s takšnimi, da bo "vzdržal" dva otroka in podobno... Nečimernost je to.....

Ja, afnanje, to z dragimi vozički. Vendar "vsako tele ima svoje vesele". Enim to pomeni voziček, drugim pa kaj drugega.

V glavnem, želim vama, da izbereta nekaj takšnega, da bosta zadovoljna oba.


Draga marogica, kako bi se ti počutila, če bi ti jaz napisala, da si
1. nečimrna
2.afna
3. tele

Vse našteto si namreč stresla na nekoga, ki je samo želela mnenje o vozičkih. Sprašujem se, kako te prenašajo v tvoji družini. Verjetno njim kažeš drugačen obraz.

Pajkica: mi smo naš voziček kupili preko bolhe za 30000sit (košara, športni del in avtosedež skupaj) in nam lepo služi. Vseeno te pa čisto razumem - če se ti zdi voziček zelo pomemben, potem kupi takega, kot si si zamislila in se ne oziraj preveč na druge. Ko boš mamica, ti bodo takele marogice in njim podobne kar naprej solile pamet in jih ne smeš poslušati!! Ti si glavna za svojega otročička in prav je, da mu poskušaš zagotoviti najboljše, kar lahko. Ne daj se!!! Tvojemu možu lepo razloži, kako pomemben je voziček za otrokovo hrbtenico in glavico pa da stari in poceni vozički niso tako varni. Jaz bi energično predstavila svoje argumente in potem kupila izbrani voziček ne glede na moževo mnenje. Ali on tebe vpraša, ko si kupi dodatek za računalnik ali avto???



_____________________________

Ko bo posekano zadnje drevo, zastrupljena zadnja reka, ulovljena zadnja riba, takrat bo jasno, da se denarja ne da jesti.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: Mož noče kupiti vozička, ki sem ga izbrala
14.11.2007 8:48:41   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: anarabarbara

IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Meni pa je mnenje tvojega moža čisto všeč. Sama osebno menim, da je to preveč denarja za voziček, predvsem dosti denarja za nekaj, kar se uporablja ca 1,5 leta. In ponavadi je tako, da do rojstva drugega otroka se dizajni in funkcije toliko spremenijo, da hoče vsaka mama zopet novi voziček. Torej ne me basat s takšnimi, da bo "vzdržal" dva otroka in podobno... Nečimernost je to.....

Ja, afnanje, to z dragimi vozički. Vendar "vsako tele ima svoje vesele". Enim to pomeni voziček, drugim pa kaj drugega.

V glavnem, želim vama, da izbereta nekaj takšnega, da bosta zadovoljna oba.


Draga marogica, kako bi se ti počutila, če bi ti jaz napisala, da si
1. nečimrna
2.afna
3. tele

Vse našteto si namreč stresla na nekoga, ki je samo želela mnenje o vozičkih. Sprašujem se, kako te prenašajo v tvoji družini. Verjetno njim kažeš drugačen obraz.



Ker je nekdo želel mnenje o vozičkih, je tudi dobil mnenje. In to moje osebno mnenje, za katerim še vedno stojim. Vsi izrazi (pod 1,2,3) so mišljeni na splošno, velo kot prispodobe. Če si se ti pač zapičila v njih...tudi prav, če si jih vzela osebno, tudi prav, če si hotela narobe razumeti, tudi prav, če jih ne zmoreš razumeti, tudi prav.

Kako me prenašajo v moji družini? Najbolje, da njih povprašaš.

Pa kaj se sploh s tem ukvarjam...user posted image

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu anarabarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: Mož noče kupiti vozička, ki sem ga izbrala
14.11.2007 8:50:46   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica
Pa kaj se sploh s tem ukvarjam...user posted image


Točno tako user posted image

_____________________________

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: Mož noče kupiti vozička, ki sem ga izbrala
14.11.2007 8:58:27   
koala
anarabarbara, samo eno vprašanje. Zakja za vraga pa rabljeni vozički niso varni?
Aja pa še nekaj, ne vem kako imasta sicer vidva urejeno, a meni se zdi, da je v vsaki zdravi vezi pomembno mnenje obeh in se mi zdi prav, da se v zvezi z izdatki, sploh tako velikimi oba strinjata.

_____________________________

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: Mož noče kupiti vozička, ki sem ga izbrala
14.11.2007 12:13:47   
gerilum
Rabljeni vozički SO varni... varne niso le lupinice, to pa zato ker ne moreš vedeti če so bile udeležene v prometni nesreči (če so bile so lahko vezi in te reči zrahljane), če pa kupuješ od poznanih ljudi pa je vse varno kar je bilo dobro vzdrževano. Sej voziček tudi če bi se zaletel kam ne bi bilo take škodeuser posted image ! Voziček si pogledaš, ga stestiraš ap vidiš če je vredu ali ne.. tega pri lupinici ne moreš narediti. Svetuje se tudi nove jogije, to pa zato ker so stari zmehčani in je potrebna trda podlaga za spanje...

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: Mož noče kupiti vozička, ki sem ga izbrala
14.11.2007 17:13:33   
anarabarbara
Uh, koliko perja je sfrčalo v zrak user posted image
Jah, Marogica, sprijaznit se bo treba, da kljub visoki starosti in izredno predanemu buljenju v monitor ter intenzivnemu soljenju pameti preštevilnim forumašicam nisi ravno idealna mamica (sodeč po številu tvojih postov se bolj posvečaš izražanju svojega vzvišenega mnenja na internetu). Prav je, da tudi tebi nekdo pove svoje mnenje. Sicer dvomim, da ga zmoreš razumeti, ampak glavno, da tebe razumejo user posted image Meni se zdi, da izkoriščaš probleme drugih ljudi za dvigovanje svojega ega. To se mi ne zdi prav.

< Sporočilo je popravil anarabarbara -- 14.11.2007 17:27:03 >

(odgovor članu gerilum)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: Mož noče kupiti vozička, ki sem ga izbrala
14.11.2007 19:52:21   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: anarabarbara

Uh, koliko perja je sfrčalo v zrak user posted image
Jah, Marogica, sprijaznit se bo treba, da kljub visoki starosti in izredno predanemu buljenju v monitor ter intenzivnemu soljenju pameti preštevilnim forumašicam nisi ravno idealna mamica (sodeč po številu tvojih postov se bolj posvečaš izražanju svojega vzvišenega mnenja na internetu). Prav je, da tudi tebi nekdo pove svoje mnenje. Sicer dvomim, da ga zmoreš razumeti, ampak glavno, da tebe razumejo user posted image Meni se zdi, da izkoriščaš probleme drugih ljudi za dvigovanje svojega ega. To se mi ne zdi prav.


Prav je, da tako misliš. Vsak ima pravico do svojega mnenja.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu anarabarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: Mož noče kupiti vozička, ki sem ga izbrala
15.11.2007 11:31:37   
bsasab
zelo zanimiva tema..., vozicki..., tudi midva sva mela totalno krizo kako in kaj z vozicki. seveda meni so bili takoj vsec vozicki PP in vozicki Jane, s tem da so seveda ti bili najdrazji. Sej je res da dobis zraven kosaro, pa lupinico in da zdrzi vse do tretjega leta, sam se je tudi meni zdelo 700 Evrov malo dosti za vozicek.

Ker sva imela sreco in dobila cist novo lupinico od prijateljice, je to pomenilo eno stvar manj, za katero se pri ceni ful pozna.

Torej sva rabila vozicek z kosaro, ki bi seveda zdrzal vse do tretjega leta. Ampak so se cene gibale tudi tja do 500 evrov.

Potem pa mi je moja mami povedala da so baje v Avstriji stvari za dojenčka blazno poceni in da je njen sodelavec dobil vozicek z vsem (kosara, lupinica..., do tretjega leta), le za 300 evrov. In potem sva se odlocila da greva tudi midva pogledat, kaj je tako cudeznega v Avstriji. In res, v trgovini Toysrus ni bilo vozicka ki bi bil drazji od 400 evrov, pa to ne kak **** vozicek, vozicki ki jih pri nas dobis za 200 evrov drazje. No pa me je vseeno zanimalo, kako to da so tako poceni, pa sem vprasala poslovodjo pa so mi rekli da enostavno nimajo tako visoke marze in to je to...

No midva sva ga potem dobila za 250 evrov, in to super top vozicek.

Tak da pojdite malo preko meje, se ful splaca, pa ne samo za vozicke, vsa ostala oprema je tam bistveno cenejsa...user posted image user posted image user posted image

Pa prijeten nakup zelim...


_____________________________

5.12.2007 nam je Miklavz prinesel najlepse darilo doslej...

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: Mož noče kupiti vozička, ki sem ga izbrala
15.11.2007 12:07:42   
Lea2007
Bsasab ali izdaš kateri voziček sta kupila?

(odgovor članu bsasab)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: Mož noče kupiti vozička, ki sem ga izbrala
15.11.2007 14:41:35   
bsasab
firma je BRUiMI, in ta firma dela posebaj za Toysrus, tako da je se je nisem nikjer drugje zasledila...

Majo pa v Toysrus vse ostale znamke, ki jih dobis tudi v Sloveniji, le PP ne drzijo.

Pa lep pozdrav


_____________________________

5.12.2007 nam je Miklavz prinesel najlepse darilo doslej...

(odgovor članu Lea2007)
Neposredna povezava do sporočila: 96
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...
photo
Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?