mismis
|
Arneja DA še jaz potolažim vse, kar se tiče števila celic. Kvantiteta res ni vse, veliko bolj je pomembna kvaliteta.... Moji folikli so bili velikosti tam nekje do 20, mislim, da jih je bilo tm nekje cca 9 (5 levo in 4 desno), so se že vsi videli na UZ, samo so bili različne velikosti. Pa mi je zgleda punktiral samo 4 največje. Priznam, da me je malo zaskrbelo, ker so bili samo 4., glede na to, da so jih ostale imele več, pa me je sestra potolažila, da je to v redu. Po drugi strani so se pa pri meni oplodile vse 4. celice, ni bilo nobene okvarjene ali degenerirane, tako da imam še dva ledena , vstavili so mi pa tudi . Sicer prvi ET ni uspel, drugi pa 100% bo. Samo škoda, da nisem že prej vedela, da pivo dobro vpliva na rast celic, jaz ga pa načrtno nisem pila, da le ne bi bilo kaj narobe. Potem pa zvem, da je to samo dobro. Pa prav težko se je bilo včasih zadržat, glede na to, da sem velik ljubitelj Heineken-a. Bo pa veseli december bolj Heineken-ovsko obarvan - Zeleno, ki te ljubim zeleno
|