DaisyE
|
Punce vi ste take čveke, da vam človek ne more sledit. Zapomnila sem si samo tole (ne me kregat). Dajčimajči kaj naj rečem, ko pa si niti predstavljat ne znam, kako se počutiš. V takih trenutkih se kaj slabo obnesem. Če se počutiš nekako takole , pol ti bom dala en aparat za švasanje, da se rešiš. Če se počutiš takole , pol lahko to delava skupaj. Ena pametna glava (Mlakarjeva) je enkrat rekla: življenje zna spisat prav čudne romane...Saj ne vem, bom spet pri moji klasiki ostajala, NE SE DAT, NE OBUPAT. Pošiljam en kup dobrih misli in verjamem, da si na dobri poti, da ti uspe. Slaba tolažba, saj vem, ampak si pa nonstop v mojih mislih. m.rudovič in kajsica kako stopke? Preživeli? Zdaj pa pogumno naprej in ni hudič, da vama ne rata. Jaz verjamem vaju. Pikovitek dragi, kolk si ti en , da me pogrešaš. Pa saj veš, kako sem. Zdaj sem, zdaj me ni. Sem pa v mislih vedno večkrat z vami, v upanju na najboljše rezultate. Kliči Reškota za uvodni razgovor, to boš pri sestri zrihtala, pol pa itak Reško stvar naprej pelje. Želim vam en lep večer, optimistične misli in mirne živce. Mislim na vas.