Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Ko imaš čas, da se pogledaš v ogledalo 6.10.2007 19:31:49
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*
al bina, odvisno kolk je tega pod nosom. včasih sami ocenimo, da je precej huje, kot je v resnici. če dejansko nima veliko tega puhka, je najslabše, če si začne puliti.
Ja ne vem, no, če ima tako malo, je sploh brezveze, da si jih puli ali štriha. So pa bele dlake pod nosom nekaj najbolj grdega. Bele, mislim, tiste zlate, kakršne sopo blajhanju.
RE: Ko imaš čas, da se pogledaš v ogledalo 6.10.2007 19:56:39
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: miška piška
Jooj; če imaš samo puhek ga lepo pri miru pusti. ker ko si enkrat začneš depilirat, potem je to do konca življenja. Vprašaj mene: enkrat mesečno obvezno vsaj pozimi, ko so temnejše brčice, drugač pa po potrebi. In boli skor bolj kot porod!! Aja, delam pa to s trakci z voskom!
No, tega je tudi mene strah, zato zaenkrat pustim pri miru.
A pa da še boli? Kot porod? Brrrrrrr .-.. kaj pa če se človek prej lekadolov naje? Potem zna biti bolje. Vsaj kakšna dva, da vzameš.
RE: Ko imaš čas, da se pogledaš v ogledalo 6.10.2007 20:03:40
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni
Zakaj pa potem meni že kar zdajle rit skupaj vleče? Ne verjamem nič!
itak imaš predebelo, bodi srečna, da ti jo. Jaz sem se ravno prej v rit gledala v ogledalo in sem pogruntala, da bom morala še enga zraven montirat, da bo šla cela not.
RE: Ko imaš čas, da se pogledaš v ogledalo 6.10.2007 20:17:58
Anonimen
Ja ne, jaz pa zdaj ne smem, ker bo šel ves trud v maloro. Zdaj mi je že vse tako fino prav, ga ne smem srat zdaj. Še celo puliji mi pašejo, sem danes enega probala. Ker nimam več podbradka.
RE: Ko imaš čas, da se pogledaš v ogledalo 6.10.2007 20:20:35
Anonimen
Ja ne, jaz pa zdaj ne smem, ker bo šel ves trud v maloro. Zdaj mi je že vse tako fino prav, ga ne smem srat zdaj. Še celo puliji mi pašejo, sem danes enega probala. Ker nimam več podbradka.
Aja, kaj pa to, ko se vsedeš nma stol, pa recimo, da imaš bluzo ali mpa malo oprijeto majčko, se ti šlaufi nagrmadijo, pa potem dol visijo? Ker meni ja, in to mi gre na živce, pa zdaj trebušnjake delam, kadar se se mi zdi, pa ne vem, če bo še kdaj bolje.
RE: Ko imaš čas, da se pogledaš v ogledalo 6.10.2007 20:24:12
Anonimen
Ja, spredaj mi trebuh čez visi, zadaj pa nimam šlaufov okoli pasu ali pod modrcom, kot nekateri. Trebuh pa pač notri potegnem, če kdo gleda. Ampak mišic nimam pa res več nobenih, včasih sem imela pa radiatorje. Skozi, do enega leta preden sem zanosila. Takrat sem se že ugojila. A pa veš od česa sem jih največ dobila, radiatorjev? Od kolesarjenja.
RE: Ko imaš čas, da se pogledaš v ogledalo 6.10.2007 20:25:35
Anonimen
Ja, spredaj mi trebuh čez visi, zadaj pa nimam šlaufov okoli pasu ali pod modrcom, kot nekateri. Trebuh pa pač notri potegnem, če kdo gleda. Ampak mišic nimam pa res več nobenih, včasih sem imela pa radiatorje. Skozi, do enega leta preden sem zanosila. Takrat sem se že ugojila. A pa veš od česa sem jih največ dobila, radiatorjev? Od kolesarjenja.
To pa ne bi nikoli pomislila, saj na koelsu ti pa res špeh čez hlače visim, ko se sklanjaš. Ampak ti verjamem, zgleda da res dela, samo jaz kolesa ne prenašpam, ker vedno piha v kontra smer, kamor se voziš. Brez veze.