Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Anonimna, jaz pa te razumem, kaj s tem misliš. Celoten post govori, da tvoj mož nekaj dela. To je res, res je priden... Vendar skoraj vse, kar dela, dela samo zase in pa za otroka...ti si izvzeta. Torej, res je, da si sam skuha kavo, vendar jo tudi SAM popije, večerjo si sam pripravi in najbrž tudi sam večerja, res, da vse naredi, vendar imam občutek, da se tako izogiba času, ki bi ga lahko preživela vidva skupaj. In to je point. Vidva ne delata ničesar skupaj. In sčasoma res lahko dobiš takšen občutek, kot ga imaš ti, anonimna.... Kaj mi pomaga mož, ki vse naredi, a z menoj niti kave ne spije, mi ne nameni niti 10 minut časa??? Najbolje bo, da se vsedeš z njim im mu to omeniš... Marogica, najprej sem pomislil na to kar ti. Ampak se potem začel malo ramzišljat, prebral nekaj postov tipa "kaj pa te ti delaš?" (misliš res imam včasih občutek da sem med krvoločnimi pitbulli - ženske res znate bit neugodne), nato pa mi je pozornost preusmerilo nanjo. Res se zdi kot bil glavni motiv za takšno "pridnost" bil v izogibanju, ne vem sicer kaj bi na to rekla anonimna, zdi se mi da je problem v komunikaciji. Zdaj pride del kjer se zgodba obrne na anonimno. Imam občutek, da se anonimni nekako ne da. Ne da se ji vzpostaviti stika z partnerjem. In potem bim nekako lahko opravičil njegovo obnašanje. Zdaj, normalno, sem dolžan utemljitev. Partner namreč zgodaj vstane, anonimna prizna da vstaja kasneje in da se zaradi tega ne vidita. Zvečer si mož sam pripravlja večerjo (ni nujno slabo ampak...), eno hčero spravi spat. In tukaj anonimna dela napako. Sam se mnenja da je najprimernejši čas za partnerja zgodaj zjutraj, ali zvečer, kakor pač kje in kakor so otroci navajeni. Ne verjamem da z malo truda tega ne bi zmogla. Kakšno razbijanje rutine in monotonije v smislu kuhanja jutranje kavice ali pripravljanje večerja za partnerja. Mogoče takrat partner le ne mi imel priložnosti delati vse za sebe.
|