Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ja, je. To je dr. Mili Lomšek, in sicer dela do novega leta samo ob torkih popoldan, ko tudi sprejema nove pacientke. Najprej pokliči k Šelihovi in naroči, naj do torka pošljejo kartoteko v ZD, potem pa greš tja in podpišeš izjavo med 15. in 19. uro.
Jaz sem se šla prijavit k njej prejšnji teden, pa ni bilo težav, sestra je bila zelo prijazna. Sem ji pojasnila da sem bila pri dr. Šelihovi prej pa je takoj vedla zakaj gre. Če še nisi uredila prenosa kartoteke, pa to opravi preden greš do nje...
Aja... pa še to - kakor sem spomnim napisa na vratih, dela cel teden, razen ob torkih se mi zdi. Jaz sem šla tja v ponedeljek, uradne ure je imela do 8ih zvečer.