|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007
26.11.2007 14:12:07   
NalLa
IZVIRNO SPOROČILO: sonce78

user posted image user posted image user posted image Kakšne znamke dude imajo vaši user posted image ? Moj ima Nuk-ovo, ker je podobne oblike kot bradavica, ampak mu skozi pada ven iz ust in moram stalno zran stati in mu dudo v ustih držati ....seveda, če pade ven je jok. A mislite, da mu ne ustreza oblika dude in bi jo bilo smiselno zamenjati (npr.
Aventovo)?

Naš ima avent

user posted image user posted image user posted image   Tiste, ki imate fantke ... A ste tudi ve opazile, da ima včasih trd penis? A je to ok? Sem mislila, da se pri tako majhnih to še ne dogaja.
Pri nas ima takega samo takrat, ko nas potem polulauser posted image

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
26.11.2007 14:51:57   
sandra85
midva sva zaj iz sprehoda...ful je lepo vreme, pa toplo, sam kaj ki tak burja piha-mi smo bolj na hribu...zato pa imamo razgled na naše in hrvaško morjeuser posted image
meni se pa danes sploh ne da kuhatuser posted image in si bom kar pizzo naročilauser posted image
kaj ste jedle za kosilo?

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
26.11.2007 15:09:46   
Zoya27
lep pozdrav. tudi mi smo ravno s sprehoda, je tako lepo in toplo.

mi smo probali aventovo in chicco dudo, pa noče nobene, niti slučajno, je pa res, da zato občasno pristane palec v ustih, ji ga damo ven, včasih protestira.

gosto hrano bomo začeli uvajat nekje po 5. ali 6.mesecu, ker se zaenkrat dojima in nama gre vredu.

kar se tiče daril, bomo morali biti tudi mi letos skromni, moram še dobiti kako idejo, kaj narediti.

sladkarijam pa se poskušam upreti, saj imam od nosečnosti še vedno +6kg

danes bodo za kosilo ribice in krompir v kosih.

tako, zdaj pa je Ema lačna

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
26.11.2007 15:43:19   
sandra85
evo, js sem glihkar pojedla pizzo (niti pol je nisem mogla zmazat...)bom mal kasneje...
zraven pa se spila 0,5 dl heinekenauser posted image

guppy, sem se zadnjič v trgovini spomnila na najino "popivanje" user posted image in kupila heineken 6 packuser posted image
pa ga spijem skoraj vsak dan skoraj deci za mleko...ne gre mi še ta alkoholuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
26.11.2007 16:29:33   
lemavrica
Midva sva bila pa na 2h sprehodu z mojo mami in je bilo prav fino.Jaka je sicer spal, jaz sem se pa prav fino nadihala svežega zraka.
Moram priznati da do srdaj še nisem nikdar videla da bi imel trdga lulčka, mogoče zato ker ko mu ga umijem in pogledam če je vse ok se ne ukvarjam več z njim. Možno pa je da ga ima tik preden se polula na previjalni.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
26.11.2007 17:21:47   
lemavrica
Guppy da ti odgovorim na vprašanje glede našega ritma.
Zjutraj ko se zbudimo je okoli 6-7h, prej se še previjeva. Potem spiva do cca.10h, se previjeva in jeva. Nato se malo igrava ali ga dam v ležalnik in se on malo sam zamoti z igračkami, če je pa ok vreme greva ven. Ko prideva domov se previjeva, jeva in potem se nosiva okoli al pa igrava. Pride mož, se onadva malo zabavat.NAto spet je okoli 17h. Potem mogoče malo zaspi, tja do 19.30h ko se previje in je. Takole zvečer se začne jok, tja do 21.30h ko ga skopava in po kopanju spet je. Zaspi tam okoli 23h. Zadnje dni spi celo noč brez bujenja. Na obrok pa poje od 100-150ml.

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
26.11.2007 17:49:30   
sandra85
zaj pišem spisek daril user posted image
tistim, ki se ne da po trgovinah, naročite darila prek neta...npr (neckermann, quelle,...)

midva bova  za moje in njegove sorodnike dala naredit Enejev koledaruser posted image , pa pol še kake malenkosti zraven...

Neposredna povezava do sporočila: 2757
26.11.2007 18:07:21   
ribica23
pozdravljene mamice!
midva sva bila z malim tudi danes kar nekaj časa zunaj,zapeljala sva se do domžal in sva šle z kolegico na dolg sprehod z vozički v volčji potok če poznate...pa na kavico...vmes sem pri njej podojila malega in je bil priden kot palček....
v soboto sva bila pa z mojim v celovcu....šla sva po nakupih za praznike in v po oblačila za naju in malega pobalinčka.....
mene pa zanima če mogoče katera od vas ve...saj vem tema ni ravno o malih in ne paše pod septemberke ampak:
od prejšnega leta imam božično zvezdo ki nič kaj ne zgleda da bo cvetela...kako to pospešim...jo zalivam ...pa nič kaj ne kažeuser posted image

ja sandra tudi midva sva imela danes pizzo za kosilo ki sem jo naredila...pol mehiške ....pol kraške...mjami...mi je prav ratala...serm jo velik spekla da bo kao še za zvečer pa jo je moj pomazal 3/4 za kosilo...zdaj pa stoka od kje ga boli trebuščekuser posted image
pozdrav mamicam

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
26.11.2007 18:18:23   
sandra85
aldina (ANIS)

čestitke za 2 meseca!!!
user posted image

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
26.11.2007 18:38:57   
sonce78
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

študiram, da bi mu to kupila-jo ima kera:

http://soncek.si/si/chicco-68743-glasbena-odeja-i2292.shtml

meni je všeč...

Jaz sem mu kupila tale igralni center http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170187 , ko bo zrasel, se loki snamejo in postane odeja za igranje.

Gosta hrana upam, da se bo dojil do 6. meseca in bova začela takrat, razen, če ne bo kazal potreb, da bi prej začeli.

Darila:  me že glava boli .... december je že poln rojstnih dnevov (5 iz naše družine) pol pa še novo leto  ... penezi adijooo. Letos bomo tudi mi naredili čestitke z našo sliko, spekla bom kekse ali kaj narisala na stekleničke. Sandra kam pa daš delati ta koledar?

Božična zvezda:  zares ti ne znam pomagati, ker sem anti vrtnar. Pri nas uspevajo samo plastične rožeuser posted image

sladkarije za se zjokat.... odvisna sem od njih  user posted image Tako nekako izgleda moj danuser posted image

ANIS čestitke za 2 meseca!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
26.11.2007 18:57:06   
LINA31
Hojla,

nisem uspela nič brat za nazaj, ampak smao, da vam javim (če je katera opazila, da me ni bilo 5 dni), da sva bila z Žanom v bolnici. Imel je vnestje sečil in UZ je pokazal sum na ledvični refluks. Zaenkrat smo ok, ampak bila sem tako zaskrbljena, sem mislila, da nima kakšne ledvičke ali pa, da je z njimi kej narobe. JOJ!!!!

No, skratka...jutri vam kej več napišem. Sem zdaj full utrujena.

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
26.11.2007 19:19:17   
Anonimen
Lina31, user posted image  user posted image  user posted image  zate in za Žana!

Glede dud... Moj ima Aventovo, ampak bi vlekel kakršnokoli bi mu dal; al Chicco, al Nuk - vseeno. Samo, da on vleče.

Glede goste hrane... Med 5. in 6. mesecem, če bo mleka do takrat.

Glede lulčka... Sem opazila ja, da mu včasih stoji.

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 2762
26.11.2007 19:29:17   
Anonimen
Sandra, Bodoča, Lina, Nadja jutri praznujemo!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2763
26.11.2007 19:30:23   
lemavrica
Dudo imamo mi Aventovo ampak ni ne vem kako navdušen nad njo. Dudlanje mu paše samo pred spanjem. Pa sej meni je prav tako da ni nek navdušen dudlar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
26.11.2007 20:01:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srček

user posted image Sedaj pa še jaz nekaj vprašam. Včeraj se mi je iz nožnice pocedil zelo gost, prozoren izcedek. Sem ga morala prav ven povlečt, za celo kepo ga je bilo. Fun nagnusno, kaj takega še nisem videla. Ampak samo sluz, nič krvavo ali sumljive barve. In gosto kot kakšno lepilo in vlečljivo ko čigumuser posted image user posted image Sila čudna zadeva...

ČEP - mogoče boš pa rodilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2765
26.11.2007 20:02:59   
nena80
user posted image Jaz imam pa en problemuser posted image   pred 3-4 dnevi se mi je pojavilo vnetje spodaj in sem probala z Vagisan tabletami pa ni nič boljeuser posted image .

Vem da je ena že pisala o tem (samo se ne spomnim katera), kako se zdraviti in da ne vpliva na mleko zaradi dojenja. user posted image In kaj se da dobiti v Lekarni brez recepta, da ne rabim iti do G!

Prosim za nasveteuser posted image , kako se tega user posted image  čimprej "losam"user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
26.11.2007 20:04:43   
Anonimen
Nena80, spomnem se, da je Nefretiti pisala o tem, da je spet staknila glivice in da se zdravi z Boraxom. Ne vem pa, če to vpliva na dojenje. Kaj pa, če bi vprašala v lekarni? Dobiš ga brez recepta.

(odgovor članu nena80)
  Neposredna povezava do sporočila: 2767
26.11.2007 20:05:45   
sandra85

Sandra kam pa daš delati ta koledar?

tja kjer sem delala-v city park (tako se reče trgovini)

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
26.11.2007 20:07:12   
helenav
od prejšnega leta imam božično zvezdo ki nič kaj ne zgleda da bo cvetela...kako to pospešim...jo zalivam ...pa nič kaj ne kaže

oj božična zvezda ne cveti..tisto so listje obarvani v rdečo, ker jih gojijo v temi....ko so  odpadli rdeči cvetovi, bi jo mogla pokrit ( en  par listov) pa bi bila spet rdeča.....ampak ne rata vedno

Neposredna povezava do sporočila: 2769
26.11.2007 20:08:07   
sandra85

IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

študiram, da bi mu to kupila-jo ima kera:

http://soncek.si/si/chicco-68743-glasbena-odeja-i2292.shtml

meni je všeč...

Jaz sem mu kupila tale igralni center http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170187 , ko bo zrasel, se loki snamejo in postane odeja za igranje.

mi imamo tudi igralni center in se loki snsmejo-sam ni tako velik-uni se mi zdi večjo-ker je že zaj Enej tako velik, da mu sežejo nogice do koncauser posted image

pa rabim eno vlko-za vlkega fantka, da se bova na tleh igrala

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
26.11.2007 20:10:16   
sandra85
LINA31  user posted image    
UPAM, DA BO VSE OK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!          

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
26.11.2007 20:11:32   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Sandra, Bodoča, Lina, Nadja jutri praznujemo!!! user posted image user posted image user posted image

NE MOREM VRJET, DA BO ŽE 3 MESECE, ODKAR SEM SPRAVILA TO MALO LEPO BITJECE NA SVETuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
26.11.2007 20:16:12   
sandra85
nena80
kaj niste ene pisale še med user posted image za zdravljene glivic z jogurtom???
js pojma nimam...
se umivaš z intimnim milom?-to je zelooo pomembno, ker sem js imela par let probleme s tem, pa mi je rekel G nej si manj umivam (ker sem si po vsaki potrebi umivala) in da se moram z intimnim milom!!!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
26.11.2007 20:18:36   
sandra85
enej danes kar precej štrajka...zaj spi-ni pa očoitno danes nič lačen...je jedel ob 17h...zaj pa je že čez 20h...
sej je super!!! sam nisem vajena tega-mogoče pa je res (jutri bo imel 3 mesece-pa je sprememba)

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
26.11.2007 20:27:31   
taček
Hojla!
Sandra še enkrat ti pošiljam podatke za drugi mesec, ker si jih spregledala:
teža:5200 kg
dolžina: 60 cm

LP

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?