Pikica pokica
|
Aljab, nisem te še vprašala, če je bil mož "vesel" zadnjič po aerobiki? SO res prasci te redarji. Naj se spravijo kam drugam, kjer narobe parkirani avti res povzročajo večji kaos. Kje sta bili pa včeraj??? Nefretiti, mi bomo verjetno imeli še eno bebiko, ampak potem, ko bo Zoja šla že v šolo, če naju bo še držalo. Med prvima dvema imam manjšo razliko ( ki se je mimogrede izkazala za odlično - 3 leta), tretjega bi imela pa nekoliko kasneje, ko bom tudi sama že malo starejša in "bolj zrela". Verjetno mi bo takrat spet pasalo leto dni dopusta, prva dva bosta pa tudi že tako velika, da mi bosta lahko pomagala pri varstvu...Ti pa kar v akcijo . V nedeljo me je mož tako lepo presenetil. Ko smo se zbudili, mi je sin prinesel pismo, v katerem je pisalo, da me čez eno urco čaka masaža z vročimi kamni v zdravilišču Laško. Kako je pasalo. 60 min relaksacije in uživanja. On je pa poskrbel za oba otroka. Seveda sem prej hitro podojila Zojo in še malo mleka načrpala, da je imel rezervo za vsak slučaj. PBJ, sem videla na slikicah, da imate posebej lok za ležalnik. Kje ste ga pa kupili? Moja Zoja je dobila ležalnik brez loka, zdaj ga pa ne morem posebej dokupiti. Ampak verjetno se da dobiti kakšen univerzalen??? Včeraj sem izkusila, kako je tistim mamicam, katerih bebike imajo krčeke. Jaz drugače jem vse ( tudi repo, zelje, gobice v omaki, juhi...), pa Zoje nič ne matra, včeraj sem pa pojedla nekaj vloženih šampinjonov v kisu. Zvečer je revico tako matralo in tako ji je "krulilo" po želodčku, da je bila res boga. Je šlo le za surove gobice in ji res niso pasale. Res se mi smilite tiste, ki ste to doživljale vsak dan oz. še doživljate. PA PA
|