|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007
11.12.2007 21:50:21   
sonce78
helenav in tianna  joj, bo ati jezen, ko mu to pokažem user posted image user posted image user posted image .... ati ...šlekapac, šlekapac user posted image

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
11.12.2007 22:12:51   
guppy
Naša družinica je tako utrujena od obiska Dedka Mraza, da sva z možem popokala otroka spat in greva zdaj tudi midva. Mene je tole nekaj-dnevno travmiranje očitno tako prizadelo, da sem skoraj izgubila mleko. Ne vem, če sem ga danes vsega skupaj načrpala 300 ml.

Jutri je nov dan, treba se je spravit skupaj.
Držite se, punce moje!
user posted image user posted image

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
11.12.2007 22:24:26   
lemavrica
Guppy upam da se boš sestavila oz. jaz vem da se boš.user posted image

Mi imamo jutri pregled in upam da nama bo pediatrinja razjasnila vse težavice in skrbi ki jih imamo.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
11.12.2007 22:42:15   
sandra85
tianna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SUPER SI!!!!! glih prej sva z dragim študirala, kam lahko daš delat tak koledar za na stenouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
no in do zaj sem bila Enejeva modna kreatorkauser posted image sem ga slikala v različnih oblekicah-pol je ratal zaspan in sva nehala-bomo jutri nadaljevaliuser posted image
sem pa ugotovila, da so mu 3 hlače (od 9-12 mesecev) pravuser posted image jutri ko bom probala še ostale, me bo kap!!!
js sem mislila, da imam nakupljenih hlač do 1 letauser posted image saj jih ima vsako številko po 5-6 in zaj sem ugotovila, da bo to prenosil pred spomladjouser posted image
to pa je user posted image če si velik-pol ti otrok prehitro rasteuser posted image

sonce
lep fantičuser posted image
bi pogledala še vse ostale slike, ampak mi dela in ternet glih tok hitro, da se mi bo zmešalo zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image

guppy
piješ še čaj?

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
11.12.2007 22:56:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

PIVCE ZA ŽIVCE V LJUBLJANI
user posted image

SOBOTA ob 14h v Čolnarni ali Koloseju
žabonka, misska, zvezdica... a res ne morete v soboto user posted image
Pa res se opravičujem, tole je nehvaležno delo user posted image

guppy, žal. Hči ima tekmovanje v Mariboru, pa razen če ne bo zorganiziranega prevoza smo starši taksi služba. Če bi se slučajno tako razpletlo, potem vam javim in pridem.
EH škoda.... sem mislila da bo šlo v tretje rado....

nič zamere vsekakor, pa drugič! Sej se bomo še dobivale, ne?

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3855
11.12.2007 23:14:47   
nana 27
PBJ, vidim, da si gor. Pogrešale smo te. Lemavrica, dobro opravite na pregledu user posted image user posted image user posted image  Sluz v blatu je verjetno iz noska. Guppy, spočij se user posted image Druge pa ste tako pridne z albumi user posted image  V prvo je definitivno več časa za te reči. Že, če gledam fotke iz moje mladosti. Mlajši brat praktično nima veliko fotk, pri meni pa jih je za tiste čase in ob gradnji hiše kar nekaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
12.12.2007 0:02:17   
123a
čao punce!

Na hitro se vam malo javim...midve sma super...Zoja lepo napreduje in je dokaj pridna.Zvečer hodi spat nekje med 20-22 in spi do 5,6user posted image

smejanje:da bi se mi zasmejala na glas še žalll nisem bila delažna tegauser posted image
podiranje kupčka:vedno vztrajam,da podre kupček
pasenje kravic:še ne obvlada sama...jaz ji malo pomagam in ji kar dobro ratujeuser posted image
mazanje bradavic-mi ni treba več...je bilo na začetku dovolj vseh krem,ki so obstajale za bradavice(groza)

guppy-user posted image user posted image user posted image user posted image

sonce78-
pa naši septemberčki so res lepi na mamiceuser posted image

Dodala sem nove fotke v album!
Geslo:biba

No zdaj pa je že čas za spanje...pa itak sem sam tle gor smrk,smrk

Lepo spite

nočkaaaaaauser posted image

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
12.12.2007 7:42:23   
Anonimen
Dobro jutro.user posted image

Prva dva člana družine sem že odpravila v deževen dan.user posted image  zdaj bom počasi zbudila še zaspanca Jureta. Matija se je danes zbudil ob 6,30 kot mama in zdaj hoče pojest svojega zajčka. Ta zajček je bil včeraj že na pranju, ker ga je ful poslinil.

Sonce78 in 123a - sem pa pogledala vajine albume. In se stopila.
123a princesko ste oblekli v oblekco user posted image user posted image user posted image user posted image .  Vidim, da je ati čisto zaljubljen v svojo princesko. Lepa družina!!

Sonce78 - koliko laskov že ima Vasja. Naš Matija jih ima bolj malo - je po atiju, da če nebi imeli že 3 otroke, bi jaz tako še imela enega.

Helenav in PBJ - zelo mi je všeč, ko se zamenjajo avatarji.

Joj, zbudit moram Jureta.

(odgovor članu 123a)
  Neposredna povezava do sporočila: 3858
12.12.2007 8:26:18   
helenav
123a      ma kko ste jo lepo uštimaliuser posted image user posted image user posted image user posted image ...kje si dobila tako lepe žabice?????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
12.12.2007 8:34:43   
Anonimen
No, pa je šel še Jure. Matija za enkrat še spi, jaz pa grem likat.

Da izkoristim mir in tišino. Upam, da je kaj po TV - da mi likanje lažje steče.

(odgovor članu helenav)
  Neposredna povezava do sporočila: 3860
12.12.2007 8:38:15   
Pikica pokica
Jutro!
Midve sva že s cepljenja in že tam je Zoja zaspala. Je bila tako utrujena, saj sem jo zjutraj morala zbuditi. Je pa bila cepljena tudi proti rota virusu oz. je cepivo popila. Sem rekla sestri, da bo verjetno ven pljunila cepivo, saj noče več nič drugega piti kot moje mleko ( včasih sem ji dala še malo vode ali čaja, zdaj pa vse ven pljune). Ampak ji je cepivo čisto počasi z inekcijo stiskala v usta, pa je na srečo vse popila. Drugače bi bil to zelo drag pljunek user posted image  user posted image  user posted image . ( 65 eur).
Zrastla je za 4 cm, zredila pa malenkost več kot pol kile. Je pediatrinja rekla, da bo zgleda po meni user posted image . Velika in suha ( no ja). MERE: 5.480g in 62,5 cm. Sem bila prepričana, da bo rekla, da se je premalo zredila, ampak je rekla, da je čisto OK, saj teža ne upada ampak je pridobila podobno kot med 1. in 2. mesecem. Kaj naj, če pa noče več jesti. Mleka imam za izvoz, Zoja pa ponoči zdrži tudi do 10 ur brez hranjenja, čez dan pa je na 4-5 ur.

Drugače pa sva tudi midve včeraj imele modno revijo. Sem jo oblačila in slačila, pa slikala na 100 in 1 način user posted image   user posted image  user posted image . Še sreča, da je tako potrpežljiva user posted image .

Sonce in 123a, lepa dojenčka.

Sandra, tvoj Enej je pa res velik user posted image .

Guppy, kje ste pa bili na Dedku Mrazu? Upam, da si bolje user posted image

Drugače se pa že veselim srečanja in upam, da še katera  pripelje malčka oz. malčico zraven.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
12.12.2007 9:27:38   
guppy
sandra, čajčka mi je zmanjkalo, ne najdem pa vseh sestavin po trgovinah, pa še potrpljenje me mineva. Pač, če ne bo mleka, ne bo, ne morem se ustrelit zarad tega. Bom že kako.

Pikica pokica, na dedku mrazu je bilo toook lepoooo. Čakam, da mi sodelavci pošljejo slikice, ker sva imela midva polne roke in nisva mogla nič slikat. Niti malo nista jokala, tam sva ju tudi nahranila, skratka SUPER!

Srečanja se res veselim, ampak zdaj malo premišljujem, če bom privlekla svojo rito tja. Če ne, se vam pridružim drugič. Me pa kar mika kakšna ultra torta, da nadoknadim izgubljene kalorije, ali pa res eno dobro pivo (ki ga načeloma sploh ne maram).

Danes sem že veliko bolje kot prejšnje dni, mislim, da sem z vašo pomočjo odkrila tri ključne stvari, zaradi katerih sem zamorjena. Še malo, pa bom razčistila sama s sabo, malo bom poklepetala še z drugimi dvojnimi mamicami.

Hvala vam, drage moje septembrke!
user posted image

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
12.12.2007 9:40:16   
Anonimen

user posted image

Žal, ne gre. Pa drugič. Enkrat drugo letouser posted image  Zamere pa nobene. Lepo je, da se ti ljubi s tem ukvarjatuser posted image . Tiste, ki boste prišle, se pa lepo, lepo imejte.
Guppy, če si ugotovila zakaj si v tako slabi koži, si že pol naredilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3863
12.12.2007 10:26:19   
Pikica pokica

Naš božiček :))

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
12.12.2007 10:29:14   
NalLa
Evo, da se še jaz malo javim. Sem mislila kar nehat sodelovat na forumu, ker je bilo tako vzdušje, pa vidim, da je sedaj bolje. No, očitno brez vas ne morem. Na srečanje v Ljubljani pa ne pridem, ker sem brez avta čez teden, soboto pa izkoristim za crkljanje z lubijem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
12.12.2007 10:41:24   
Anonimen
pikica pokica - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3866
12.12.2007 10:43:32   
Anonimen

Srečanja se res veselim, ampak zdaj malo premišljujem, če bom privlekla svojo rito tja. Če ne, se vam pridružim drugič. Me pa kar mika kakšna ultra torta, da nadoknadim izgubljene kalorije, ali pa res eno dobro pivo (ki ga načeloma sploh ne maram).

Danes sem že veliko bolje kot prejšnje dni, mislim, da sem z vašo pomočjo odkrila tri ključne stvari, zaradi katerih sem zamorjena. Še malo, pa bom razčistila sama s sabo, malo bom poklepetala še z drugimi dvojnimi mamicami.

Hvala vam, drage moje septembrke!
user posted image

guppy

a ti smem dat en nasvet? Če se le da, se ne zapiraj med 4 stene, ker je lahko potem še slabše. Včasih se nam res ne da nikamor, pa ne bi šli, pa joj, pa uf, pa sej bo še enkrat priložnost... ampak ravno takrat se je treba sunit v rit in it ven. Depre in ostala čudna razpoloženja so zelo zahrbtne zadeve, saj te napadejo ravno takrat, ko si rečeš, sedaj se bom pa jaz malo odpočila.

(oprosti ker ti solim pamet. ni bila to ideja)

kar se pa razčiščevanja tiče - super da si pogruntala to je že več kot samo prvi korak, pol dela je končanega, ampak ne se forsirat - tudi Rim ni bil zgrajen v enem dnevu. Boš že prišla do konca.

Topel objem  

če rabiš, veš kje me najdeš

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3867
12.12.2007 10:44:39   
Anonimen
Vidim da imamo vse po vrstislikanje naših sončkov. Tudi jaz sem da včeraj slikala nageca med pasenjem kravic, pa oblekla sem ga v Božička in slikala pod smrekico, ker bom te slike dala v okvir in za darila, pa slikala sem ga na igralni podlogi in v stajici......in kot nalašč se noče smejat. Čim vidi pred seboj fotoaparat začne škilit v njegauser posted image .Tako jih imam samo par z nasmeškom in veliko da jezik kažeuser posted image .

Sandra
, mogoče pa se le kje v Portorožu srečamo. Jaz se moram vedno za sprehod nekam peljat, ker je do nas ozka in nepregledna cesta in samo čakam da me kdo po poti pobere. Zadnje čase grem vedno v Portorož, ker je več ljudi, pa malo izložbe gledam po poti, pa še kaj opravim po poti......Strunjan pa je bolj rezerviran za nedeljske sprehode v miru.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3868
12.12.2007 11:44:37   
123a
helenav-žabice smo kupili v h&m...itak samo tam nakupujemo:)

duskamb-res je ati obseden z njo...učasih ji že gre prav na živce ko jo skos lupčka

pikica pokica-kako si jo lepo uštimala...pravi cukerček

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
12.12.2007 11:46:47   
zvezda71
IZVIRNO SPOROČILO: Žabonka

user posted image

Žal bom na faksu poslušala klobasanje vase zaverovanega profesorja, ampak tako pač je vse stare dolgove je treba poravnat, da lahko gre človek naprej.
Guppy sploh se ne opravičuj, hvalabogu da se ti da in upam, da se ti bo tudi v bodoče, ker bi se fuuuuuul rada dobila z vami, enkrat kmalu drugo leto.
Missika, Žabonka in ostale, če se kateri da se vseeno lahko dobimo v petek dopoldne v Čolnarni!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
12.12.2007 11:52:13   
Anonimen
Zvezda, čaki, ni slaba ideja, samo jaz dopoldne sem na stand by glede dela v firmi... saj že veste da je moja porodniška bolj švoh, ne....

Kdaj pa bi se dobile? Reč eno uro, da se zorganiziram!!!

Firma, mož, en šoloobvezen in popoldanskopolnozaposlen otrok in en dojenček.... še dobro da nimamo še psa! user posted image

(odgovor članu zvezda71)
  Neposredna povezava do sporočila: 3871
12.12.2007 12:13:47   
Pikica pokica
Joj, Misska, ti si pa res dobra :)

Moja Zoja je pa tako jokava danes po cepljenju. Zdaj spi, ampak prej sem jo pa tipala in je bila kar vroča. Upam, da ne bo prehudo..

Končno sem uspela dodati slike v album. Sta tudi dve slikici s telovadbe ( Aljab, tudi ti si na sliki user posted image , njena princeska je pa veselo spančkala; PRIDNA PUNČKA).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
12.12.2007 12:35:24   
guppy
Ma ja, dost je bilo smiljenja same sebi, se vidimo v soboto
user posted image  

Evo...
nora tudi pride
user posted image

< Sporočilo je popravil guppy -- 12.12.2007 12:45:23 >

Neposredna povezava do sporočila: 3873
12.12.2007 12:49:31   
guppy
user posted image

lemavrica
pikica pokica
lumpa
nana
tanja lina
ana b
Tatty
nora
guppy

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
12.12.2007 13:06:01   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica pokica

Drugače pa sva tudi midve včeraj imele modno revijo. Sem jo oblačila in slačila, pa slikala na 100 in 1 način user posted image   user posted image  user posted image . Še sreča, da je tako potrpežljiva user posted image .

kaj ni lepo? js sem tako uživala zraven-Enej pa malo manjuser posted image -MOŠKI! user posted image

lepi, lepi in še 1x lepi otročki!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pikica pokica ste dobili sirup za zbijanje vročine-za vsak slučaj?
lahko pa probaš tudi tako, da jo mal skopaš v MLAČNI vodi (najpred daš toplo, pol pa počasi dodajal hladno) to mi je P priporočala v primeru, če dobi vročino

guppy sem vesela, da si boljše! user posted image
no, zaj grem previt malo rito...upam, da ni zaspan, da nadaljujemo modno revijouser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
Kako pripraviti otroka na rojstvo bratca a...
Prihod dojenčka je velika sprememba – tudi za starejšega otroka. Kako ga pripraviti, da se bo počutil vključenega in var...

Takoj po menstruaciji?
qloq

Imam eno bolj splošno vprašanje, zanima me namreč kakšna je pri ženski možnost zanositve takoj po menstruaciji, kakšen dan ali dva ali 5.dni po mesnstruaciji ali je možnost večja ali manjša?

Da (60%)

Ne (9%)

Mogoče (12%)

Nevem (5%)

Obstaja (13%)

Ali je sploh ni (1%)

Število vseh glasov: 108

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!