|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007
13.12.2007 16:34:33   
Pikica pokica
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Sandra samo Enej je pa res že ful velik, zgleda kot kak 5 mesečnik.

Ravno to sem misla napisati user posted image . Pa lep tudi seveda :)

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
13.12.2007 16:48:03   
Anonimen
Helenavuser posted image

Sandra, itak da sem bila na sprehodu, od 12.30-14.30 sem hodla po Portorožu. Parkirala sem pri teniških igriščih in šla do skladišča solin, se ustavila v zaprti tržnici, šla v DM in Pekarno in domov. Vsak dan sem nekako ob tej uri na tej relaciji. V eno smer ob morju in nazaj ob cesti. Imam pa rdeč PP GT3 voziček. Boš tega prej opazila kot meneuser posted image user posted image .
Pa kako je Enej že velik, madonca kam raste, saj bo še malo pa bo čez previjalno viseluser posted image . Že Žan ni ravno droben, ampak zraven njega je pa drobižič.
Ker čaka tvoja sestra user posted image in ji verjetno ne šparaš oblačil, am imaš še kaj viška zameuser posted image . Ker res samo raste, zdaj mu je že 62 po 1 mesecu premajhna. Se zgodi da hečem nekaj prvič oblečt in je premajhnouser posted image .

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3952
13.12.2007 17:08:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aljab

duskamb...klikneš na moje ime in pod quote je geslo... (sorry, ker kompliciram zadevo)

Uspelo mi je! Ful je zlata - najbolj mi je všeč ona fotka, ko je od blizu slikan obraz.user posted image

Nisem vam še napisala, kaj sem včeraj naredila. Pri mami sem jedla palačinke in Matija me je hipnotiziral z očmi. Pa sem mu od marmelade sladek prst dala na jeziček. Naenkrat so ga bile same očke in še pet minut je cmokal in se oblizoval.user posted image

Ravnokar smo imeli cunami. Po slinčku, žabah in dekici.... bravo Matija!user posted image

(odgovor članu aljab)
  Neposredna povezava do sporočila: 3953
13.12.2007 18:04:31   
sandra85
mmmm srček, mi smo bili ob 12h že doma, ker je moral dragi v službo...
se zmenimo za nedeljo????

zgleda res kot 5 mesečnik?user posted image user posted image user posted image ja sej mislim, da je največji med našimi sončkiuser posted image saj sem tut js najvišja med nami-na statistiki višine RR-jevk, sem najvišja RR-jevka...zato pa ni čudno da je Enej največjiuser posted image

PRIMORKE IN NEPRIMORKE user posted image

a ste KONČNO za srečanje???
dejmo se zmenit!
predlogi za datum...?

meni naprimer ustreza nedelja , ker je dragi prost in imam avtouser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
13.12.2007 18:12:31   
helenav
Jaz pa ne bi vikende! Za vikend je moj ves srečen ko gre z nami na sprehod..pa se s to malo ukvarja, jaz pa pucam stanovanje.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
13.12.2007 18:41:30   
sandra85
js sem dala samo predloguser posted image
dejmo se zmenit en dan....pa bomo probale uskladit....

zaj sva se z Enejem mal igrala in kaj vidim user posted image zobek???user posted image

nisem sigurna...bela pikica je spodaj desno in trda...
izgleda tako zobek al ne????????????????????????

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
13.12.2007 18:55:29   
pilar28
user posted image user posted image  carmy-bravo za vaju, mi smo jemali zizo haha in vedno le dodatek pripravljen- novalac, so rekli, da je boljše in se ne pokvari(vročo vodo v flaško in termovko) zmešala sem jo, ko je bil lačen.Ja prav imaš glede mleka iz dojke, vendar vseeno rajši načrpano mleko shranjuj takoj v hladilnik, potem pa npr. pogrej v mikrovalovni- vsaj jaz sem tko.No tako: pristavljala sem ga 3x dnevno 3x pa je jedel dodatek, čeprav sem ga pa ponoči dojila 2x do drugega leta na obe dojki ja...polivanje je normalno, če se preveč naje- ni panike- bolje, kot premalouser posted image
Sitkan je bil, ker se je navajal na dodatek, vsaj moj je bil takouser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
13.12.2007 18:57:45   
pilar28
helenav- odvisno kdaj se je rodil otrok in kdaj si oddala vlogo???
Jaz sem jo do 15. v mesecu in sem dobila čez dva mes. za nazaj nakazano OD za 2 mes.user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
13.12.2007 19:08:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Carmy

user posted image  Tiste, ki dojite in ne črpate + dodajate: a pred vsakim obrokom pristavite? Koliko časa podojite? A vedno na obeh straneh? In kako veste koliko dodatka pripravit?

Odgovarjam z zamudo - mi je pobegnilo.

jaz dojim in dodajam že odkar je bil star 10 dni in sem bila tudi prvo zmedena. Vedno ga prvo podojim in vidim, da če joče in je siten mu zmešam še dodatek. Čeprav sva zdaj prišlaa samo še na en dodatek na dan.

Zmešam mu 120, ker nikoli ne vem koliko bo popil. Spije pa različno od 40 - 100ml. Več navadno popije, če je imel pred tem maratonsko spanje. ko pa grem ven, pa zmešam mleko v mlačno vodo, ker kjerkoli sem, ga lhko pogrejem. Če grem kam na kavo, mu lahko pogrejem mleko v vroči vodi za čaj..user posted image

Če katero zanima, sem dodala nekaj novih fotk.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3959
13.12.2007 20:21:48   
Anonimen
Nisem nič brala za nazaj, tako da nisem glih na tekočem, sem le na hitro pregledala... user posted image  Pa tudi vseh albumov mi ni še uspelo pogledati.
user posted image  Tiste, ki ste že imele kontrolo kolkov... Kako to izgleda? Moraš user posted image  prav do nagega sleči? In potem?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3960
13.12.2007 20:29:56   
zvezda71
Slečeš do goleka od pasu navzdolo pol ga da na posebno ležišče na bok ti ga držiš za gavico da čimmanj miga in ona pogleda. Vse je zelo hitro končano vsaj v ZD Šiška. Fino je če imaš zraven kaj za potolažit dudo npr. Ker naš se je drl kot jesihar in temu primerno se je tudi zvijal in brcal. Drugač pa ni za otroka nič neprijetno mogoče edino tisti gel malo hladen ko namaže. Meni se je naš še prej v čakalnici pokakl in to do ušes tako, da smo imeli celi žuruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
13.12.2007 20:49:22   
Anonimen
Zvezda71, hvala. Ja, dudo bomo imeli s sabo - je naš stalni spremljevalec. user posted image  

(odgovor članu zvezda71)
  Neposredna povezava do sporočila: 3962
13.12.2007 20:50:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85
nisem sigurna...bela pikica je spodaj desno in trda...
izgleda tako zobek al ne????????????????????????

user posted image  user posted image  user posted image  za zobek!!! Ga boli?

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3963
13.12.2007 21:01:49   
december06
Sem prej popoldne tako na hitro napisla, da sem pozabla povedat še mere za 3 mesece za seznamček: 6015 g težki, 62 cm dolgi in obseg glave 40,5 cm. Pridno rastemo, za težo sem sicer pričakovala več, pa nam niso nič rekli. 

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
13.12.2007 21:17:13   
Anonimen
Končno mi je uspelo pregledati albume (aljab, annie, duskamb, rožica, sandra, Pikica Pokica - Sem katero pozabila? user posted image ).
Lepi, lepi, lepi sončki! user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu december06)
  Neposredna povezava do sporočila: 3965
13.12.2007 21:31:31   
nana 27
Sandra, se mi zdi, da še ni zobek..če je bela pikica, bi ob tapkanju z žličko ropotalo. Poskusi z žličko udariti pa boš slišalo, če kaj zveni. Nam je pediatrinja razložila, da gre za nekaj drugega pri tej beli pikici spodaj desno, ker smo bili prepričani, da že imamo zobek pa je prišel ven šele nekaj mesecev kasneje. Bo Aljab več vedela. Aljab, help user posted image  Preden zobek pride ven, dlesen na tistem mestu izgleda sivkasto modro oz. in ne vidi se pikica, temveč črtica. Prav nič belo ni. Poskusi z žličko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
13.12.2007 21:44:46   
Anonimen
Vidiš, Sandra; sem ti prezgodaj user posted image  user posted image  user posted image . user posted image

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3967
13.12.2007 21:51:57   
sandra85
js upam, da še ni zobekuser posted image user posted image user posted image
sem pa raje vprašala...bom res probala z žličko-zaj spi, pa ga nočem strašituser posted image
hvala nanauser posted image

duska js sem mu zadnjič daja da je polizal jabolko, pa je tut pol cmokal-mu je bilo všečuser posted image enkrat pa sem mu plazma piškotek dala na jezička da je okusil, pa mu je bilo tut zanimivouser posted image

srček  sem bila danes v DM-ju in sem vprašala, če še dobijo magnetke z napisom vnuk, pa je rekla, da ja, sam ni znala povedat, kdaj-če bom videla, ti bom javila
itak moram v ponedeljek spet tja, ker sem koledar naročila kot tianna-si že dobila koledar?

aja nana , kaj pa nej bi bila ta pikica?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
13.12.2007 21:55:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85
itak moram v ponedeljek spet tja, ker sem koledar naročila kot tianna-si že dobila koledar?

Ne še oz. nisem niti še šla do DM-ja pogledati. Mislim, da bi morali priti v treh delovnih dneh.

Dej Sandra, povej mi, kje na Obali je Sportina?? A je v Supernovi?

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3969
13.12.2007 22:18:50   
sandra85
ja v 3 delovnik dneh-komaj čakamuser posted image user posted image user posted image js sem zaenkrat samo 1 naročila, da vidim, kako zgleda...

sportina ni v supernovi-v nobenem nakupovalnem centru (kot js vem) je v čevljarski ulici (to je en ulica, ki je polna trgovin, ena zraven druge)

sem ti poslala na ZS

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
13.12.2007 22:20:43   
Anonimen
Sandra - novi avatar!user posted image user posted image user posted image

Nana - lepo te je brat po dolgem času.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3971
13.12.2007 22:29:16   
nana 27
Duska, user posted image  imamo gužvo. Miha je na antibiotikih pa še Majo bi morali jutri cepiti (smo že dvakrat prestavili zaradi prehlada) in sem pred dilemo, ali jo ali ne. Izgleda zdrava, ampak user posted image  Saj veš, mamice rade malo kompliciramo. Mamice, ki že imate doma enega ali več otrok, so vaši otroci kdaj zjutraj šepali ali tarnali, da jih boli nogica. Miha namreč zjutraj šepa pa ponoči se zbuja z jokom. So lahko to rastne bolečine?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
13.12.2007 22:45:25   
zvezda71
Nana ja verjetno je. Sicer nimam otrok starejših od našega user posted image , ampak sem delala v vrtcu 2-3 letniki. Upam, da se pozdravite čimprej in ostanete zdravi za vedno.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
13.12.2007 23:03:22   
nana 27
Zvezda, hvala! Malo me skrbi, ker imamo z antibiotki zelo slabe izkušnje in smo jih že med jemanjem večkrat menjali zaradi alergijskih reakcij nanje. V bistvu se je tako začela alergija in lišaji user posted image Duska, ste pri vas že ugotovili, kaj je tista pikica na Juretovem hrbtu? Miha je takšen mozoljček dobil na nogici in okrog njega več manjših. Je pa to alergija, ker smo šli izpuščaj kazat k dermatologu.

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
13.12.2007 23:21:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27

Duska, ste pri vas že ugotovili, kaj je tista pikica na Juretovem hrbtu? Miha je takšen mozoljček dobil na nogici in okrog njega več manjših. Je pa to alergija, ker smo šli izpuščaj kazat k dermatologu.

Ne vedo še. Midva še zmeraj maževa z antibiotičnim mazilom, pa ne pomaga. Morava nazaj, ampak ne vem, če bom uspela, ker imam z Matijo UZ kolkov.
Je pa moja mama nekje na TV zasledila, da so kazali takšne pikice in so povedali, da je to neke vrste bradavica, ki je napolnjena z tekočino in če jo predreš, se s tekočino raznese. user posted image
moram to povedat zdravnici.

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Prezgodnji porod zar...
Sledi operacija, strahu je bilo ogromno, saj nisem vedela, ali se bom po operaciji zbudila že kot MAMA ali še kot nosečk...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Sadje, zelenjava ali riž z mlekom?
пеперутка16

Kako ste začeli z uvajanjem goste hrane in ali ste zadovoljni s tem režimom in otrokovim odzivom? Najprej smo predstavili:

Sadje in sem zadovoljna. (0%)

Sadje in nisem zadovoljna. (0%)

Zelenjava in sem zadovoljna. (100%)

Zelenjava in nisem zadovoljna. (0%)

Riž z mlekom, zadovoljna. (0%)

Riž z mlekom, nisem zadovoljna. (0%)

Število vseh glasov: 2

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!