Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Pa ko ga zaženeš, sploh ni nujno, da jo gor tiščiš..v bistvu je raje ne, ker ji verjetno ne bo zelo všeč. Lepo jo daš v naročje, inhalator pa nekam v bližino, da bo para šla proti nosku. Lahko uporabiš kartonasti tulec od papirnatih brisač ali pa od WC papirja dva skupaj zalimaš. Pa delaj inhalacije samo na fiziološki raztopini - nič dišavic zraven. Mogoče bi še šle kakšne kamilice, drugega pa raje ne, ker bi jo še bolj dražilo.

Koliko je že stara starejša hči? Ona ima rjave oči, če prav vidim. Mali pa modre. Pri nas bosta pa oba imela sivkasto modre. PBJ, kako ste opravili na kontroli? Je Jure zdaj že OK?
Pa še pred kratkim se sem se hvalila, da od septembra še ni bil bolan.
za Nežiko, da se čim prej reši virusov. Ni fajn gledat dojenčka, ki težko diha zaradi zabasanega noska.
...to bi mogla bit moja druga M po porodu.....do zdej niso nikoli zamujale..A je možno da je bila tista prejšnji mesec samo tako....pa da je zdej ne bo še nekaj časa...glede na to da dojim....Joj grozno...Testa še nekaj časa ne bom kupila..ker me je strah
res ne želim
...in samo enkrat brez zaščite..seveda pazljivoooo..joooj...to pa mi ta Božič res ni bilo potrebno.....
, jaz ne bi, pa bo treba zaradi otrok. Jutri pa šibam na crkljanje k mami za tri dni in upam, da vas bom tam lahko brala.
.spet sem jokica,ne morm verjet da je najin mišek z nama.srečna sem!
Kako si opravila pri dežurnem? Jaz sem si vedno večkrat na dan mazala kar s hladilnim mazilom oz. sem si tisti del nežno masirala. Upam, da pri tebi ne bo hujšega. No, zdaj pa grem spet kuhat dobrote..tako lepo diši
)