Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Sem jo ravno mojemu zdajle brala.. Alja, dobrodošla nazaj
Duska, super
. Bom ravno v ponedeljek mogla v tisto gužvo it da jih bom dobila. Pravi da je Mueller zropan.
) in bom raje s pripravljeno hrano začela, ampak bom počakala do konca meseca, do takrat pa rižolino zvečer in kak sokec za se malo na okuse navadit.
.
.če
Midva z dragim sva oba alergika (senen nahod, pečkasto sadje, med, mleko...). In HB se pri Brini do sedaj ni pokazala še nobena alergija...
A ima katera Chiccotov voziček S3?? Zanima me , če se lepo zloži in če gre v prtljažnik golfa?? Namreč imam Quinny Spedy in sem se odločila, da ga prodam takoj, ko neham uporabljat košaro in lupinco. Namreč skos moram snemat ta kolesa in mi gre na živce. Joj, tolk sem zbirala voziček, pa sem en jajc kupla. Kaj mislite bo šel voziček hitro v promet al ga bom težko prodala?