|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007
7.1.2008 9:32:22   
ana b
user posted image user posted image  bravo jaz, nisem prva!!!!!!!!!!!

Jutro punce!
Kar dobro smo spali in sedaj spet spi prvo dnevno rundo.
Zunaj: megla, jaz bi tudi šla ven, ker vem da bo v vozu mir.

Vožnja v avtu: naš se vedno vozi spredaj. Zadaj v sredini imamo sedež od našega triletnika in ko smo poskušali z vožnjo zadaj, ga je skoz rihtal, mu spuščal in dvigal stehico od lupinice,... In tudi če sem jaz zadaj se moram potem stegovati čez Nejca, potem pa rata siten. Da pa bi ga premaknili pa ni šans, ker potem ne bi nič ven videl in bi imeli user posted image . Na srečo gre še en otroški sedež komot zraven, da ne bo problema, ko bo še user posted image  zraven v večjem sedežu.

Lepo se imejte

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 4876
   RE: septembrke 2007
7.1.2008 9:32:27   
lemavrica
Malo sem študirala da bi šla pogledat po trgovinah samo vem da bo danes obup v CP zato raje ne grem. Bom šla enkrat sredi tedna. Edino mogoče bom skočila do Domžalskega Mercatorja v Intimissimi, mi je moj dal en manjši budget za perilouser posted image

_____________________________

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4877
   RE: septembrke 2007
7.1.2008 9:34:09   
jst86
dobro jutro še od mene!
midva sva tudi lepo spala!zbudil se je sicer 3x,ampak je pojedel in nazaj zaspal.ni bilo joka kot sem pričakovala.če bi blo vedno tako bi blo super!

sedenje v avtu : jst sedim vedno zadaj.Leon redko zaspi v avtu,šele nekje po pol ure.ko sva pa sama,pa samo upam da naju kakšen semafor ne ustavi,ker je jok.jst bi ga tud spredaj vozila,pa ne morem air bagov izklopit v maminem avtuuser posted image .najin avto pa ma velikokrat user posted image

razprodaje-mislim da bi mogla mal it.veliko mu je premajhnega,hlačke mu ful manjkajo-skoraj vse št.68 sem pospravila.ga moram mal zmerit.

ful mi gre na živce ker 74 št. nikjer ne dobim žabic.samo hlačke imajo povsod,Leon se pa zadnje čase najraje gre igrico kako čim hitreje dat dol nogavičke in copatke.user posted image

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 4878
   RE: septembrke 2007
7.1.2008 9:36:07   
ana b
Razprodaje ne, ker ne maram gužve! Mogoče enkrat sredi tedna ali pa še bolje sredi naslednjega tedna. Če mi je namenjeno bo že počakalo. Nujno pa rabim ene športne zimske čevlje, ker moje sto  let stare salomonke razpadajo user posted image .

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 4879
   RE: septembrke 2007
7.1.2008 9:38:30   
ana b
Aja pa še nekaj.
Ne računajte, da so otroške stvari hudo znižane, ker žabice, bodyi niso sezonska oblačila. Kakšna bundica ali pa debele hlače že mogoče, ostalo pa ne.

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 4880
   RE: septembrke 2007
7.1.2008 10:08:40   
Anonimen
Ana b - bravo za spanje!!!user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa ravno računala, da mu bom ugodno kupila cotke 74. 68 nas že malo tišči. No kako katere....

(odgovor članu ana b)
  Neposredna povezava do sporočila: 4881
   RE: septembrke 2007
7.1.2008 10:20:47   
aljab
Nefretiti, kot bi mojo opisovala!!!! Danes se je zbudila ob 5.30 (z glasnim prdenjem) in začela svojo pesem..kričanje...oz. cviljenje na ves glas. Mislim, da tud sosedi slišijo. Izgleda, da se posluša...user posted image user posted image Seveda sem vse posnela in v puberteti se bom maščevala.user posted image user posted image
Ampak jaz se ne dam...jo previjem , podojim in nazaj spat.
Pa celo to z dudo je isto...ven jo potiska in me užaljeno gleda. No ampak danes je celo spala prvo rundo do treh.....
No pa zadnje dni se mi dogaja, da vedno na joškici zaspi...in vse jo zanima, tko da stisne dlesni in pofirbca okrog, mama čikgumi pa kriči zraven. Celo lanolin sem začela spet uporabljat!!!!

Mislim, da sedaj res potrebujejo že manj spanja in se me zaman trudimo...otročki žal prehitro rastejo...user posted image

Sonce ti pa res nimaš sreče z boleznijo. Mi smo pa vsi trije bli v stiku z gripo, ampak zaenkrat nič (TOK; TOK)...je pa res, da sm bla jaz lani celo leto ves čas na udaru in sem verjetno imuna. (pluvanje otrok v dispanzerjuuser posted image user posted image )
Pikica Pokica...ti  mi vstrajno delaš slabo vestuser posted image . Men se ne ljubi na aerobiko...kljub temu, da sm se čez praznike uspela zredit 2kg. Bravo jaz!user posted image

Glede vožnje v avtu...moja je vedno zadaj, jaz pa spredaj ( na začetku sem hotla bit zadaj, pa mi moj možek ni dovoliluser posted image )

Ok punce prazniki so mimo, možje so v službah...spet je čas za računalnikuser posted image user posted image . (Guppy, Misska, Dorotea, Nana, Bodoča, Mala, Ašun......) Cukrček jaz bi pa zelo rada videla slikce od tvojih otročkov... Pa Mony79 Res me zanima kako je s teboj...in trebuščkom?

Aja Celjanke zdaj pa se res že lohk dobimo...ta teden kak dan dopoldan? Nefretiti jaz te lohk pridem iskat v Šempeter če hočeš, sam ne boš mogla vozička s seboj vzet.

Ok mal sem pretiravala danes. Mala spi pa mam čas. Grem raje mal pospravljat. Mejte lep dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4882
   RE: septembrke 2007
7.1.2008 10:23:56   
lemavrica
Jaka še kar pančka, meni se pa nič ne da. Sedim zavita v haljo pred rač in študiram kaj naj počne. Pospravljeno je glih toliko da ni panike in mi ni treba, likam bolj malo. Bi se mogla učit pa kar ni volje.user posted image

_____________________________

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...


(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 4883
   RE: septembrke 2007
7.1.2008 10:32:40   
Anonimen
Tudi jaz ne sedim zadaj v avtu. Žan itakl vedno takoj zaspi, tudi ko se peljeva samo do Portoroža na sprehod ali v trgovino. Ko sva sama sedi pri meni spredaj, če pa gremo vsi trije dalje pa njega preseliva nazaj, ker vse prespi.
Ko pa smo šlo sedaj parkrat na štajersko pa sem se presedla nazaj če se je slučajno zbudil in zajokal. Sem tudi jaz ena od tistih ko jim je v avtu zadaj slabo in nisem nič preveč navdušena sedat vzadaj.

Jaz od vitaminov jemljem Cetrum A-Ž, Elevit železo in vsako jutro na tečše Actimel. Se zelo bojim da bi kaj zbolela, ker bi bil obup.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4884
   RE: septembrke 2007
7.1.2008 10:34:52   
melani99
Dan še z moje strani!
Jaz sem danes spet kot povožen maček (nahod)! Se mi še na kavo ne ljubi iti, ampak ker je pri nas tak lep sonček, bo treba malo z vozičkom na teren. Bo vsaj tamala nekaj imela od tega, če bomže jaz na sprehodu od samega nahoda nos izgubilauser posted image

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 4885
   RE: septembrke 2007
7.1.2008 10:51:24   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: aljab
Cukrček jaz bi pa zelo rada videla slikce od tvojih otročkov...



saj nekaj jih imam v albumu.

Manca se je celo noč skorajnjokala, ker jo je tako srbelo. JE šel kar mož h njej ležat in jo je narahlo čohal, da ji je bilo lažje. Tolaži me to, da se norice ne ponovijo.

Maladva jih bosta tudi najbrž dobila. Pa saj po eni strani b je tako najbolje, ker jih mlajši otroci baje lažje prenašajo kot starejši..pa še v blažji obliko so ponavadi. Upam vsaj.


Glede sedenja ob otroku zadaj....jaz t6ega ne prakticiram, ker je to nemogoče. Imamo pač tri otroke in avto totalno zaseden. Če vzamem kaj več s seboj, kot so otroci in voziček, je že problemuser posted image user posted image ker nimam kam dat.


_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 4886
   RE: septembrke 2007
7.1.2008 11:09:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK

Tolaži me to, da se norice ne ponovijo.


Hm, ti nočem jemati poguma ali pa te spravljati v slabo voljo, ampak midva z bratom sva imela oba norice dvakrat. Samo to je res izjema, ni niti pod razno pravilo.

V petek ima Brina drugo cepljenje. Danes sem pametno pogruntala, da bom morala naslednjič kupit aptamil 2 in končno plenice št. 3. Ja, naša žabica je bolj drobižekuser posted image .

Vreme: ni vredno komentarja.user posted image
Sedenje v avtu: od prvega dne spredaj. Brina vedno zaspi v avtu, če pa se zbudi, se pa sama zamoti - zaenkratuser posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 4887
   RE: septembrke 2007
7.1.2008 11:12:21   
LINA31
IZVIRNO SPOROČILO: nefretiti

PRIMORKE NA POMOČ!

Dajte mi prosim malo pomagat.
Moj mož gre čez mesec dni službeno za pol leta v tujino.  user posted image
Med tem časom bo nežika že v puberteti in nekje vmes bo rabila avtosedež.
Gledala sem Maxi Cosi priori fix. Pred dnevi je ena deklca nekam na forum prilepila ceno 233€ pri neki italijanski spletni trgovini. Drugače v BC je 333€
Gre se pa za tegale: http://www.fitkiz.de/bilder/Priorifix%20Lily%20Pink%20Galeriebild.jpg
In jaz bumberka tega posta ne najdem več. Nebi pa rada Nežike vozila v Italijo za brezveze (BTW: moramo še osebno naredit), se mi pa rahlo mudi.

Poznate kakšno trgovino, kjer imajo ugodno te sedeže? Če katera zavije po nakupih v Italijo....bi mi pogledala, če imajo? Če dostavljajo SLO? Sem pripravljena tdi kak € plačati kateri, če mi ga pripelje vsaj v SLO...... user posted image


Hoj, jaz sem priplepila link. Evo ga...http://www.culladelbimbo.it/dettaglio.asp?art=7695.
Je pa baje tudi od Chiccota Key1fix zelo dober na testiranjih.http://www.bimbiweb.it/products/products_8.asp?IDCAT=1

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4888
   RE: septembrke 2007
7.1.2008 11:25:23   
LINA31
Sem šele zdajle vse prebrala in vidla, da ste že link rileple. Sorči.

annie...Tudi z Žanom je tako, da čez dan ne sme nič ropotat, če hočem, da spi. Zdaj sem ga začela nosit v posteljico spat. Na začetku je skos spal v dnevni.

sonce78...mi našega vedno vozimo na sprednjem zicu. Tudi, če greva oba. Tako, da jaz zadaj sedim, Žan pa spredaj.

Jaz sem mal prej vstala, saj sva se z žanom spet igrala od 00.00 do 2.00. KATASTROFA. Sem se odločila, da bom ukinila uspavanje ob 20.00 in ga bom začela dajat spat ob 23.00. Mogoče bo boljš. Ka pravite???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4889
   RE: septembrke 2007
7.1.2008 11:31:08   
aljab
Cukrček Manci lahko daš antihistaminik... recimo Zyrtec ali Claritine. Naj bi pomagal proti srbenju.
Aja saj tiste sm vidla...sm firbčna kako rastejouser posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 4890
   RE: septembrke 2007
7.1.2008 11:52:21   
lemavrica
user posted image  vreme. Tolk sem že sita bit doma. Ne da se mi pa it po štarcunah, ker je najbrž gneča za znoret. Pa tud s tamalim ne morem kupovat plašča, zato jaz rabim mir in čas.

_____________________________

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...


(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 4891
   RE: septembrke 2007
7.1.2008 12:43:21   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: aljab

Cukrček Manci lahko daš antihistaminik... recimo Zyrtec ali Claritine. Naj bi pomagal proti srbenju.
Aja saj tiste sm vidla...sm firbčna kako rastejouser posted image



Claritine je dobila, ja. PA mažem jo z eno žaubo od Justa. Samo vseeno ne prepreči čist srbenja. Pri otrocih pa sploh ne, ker je vsaka srbečica že problem.


_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 4892
   RE: septembrke 2007
7.1.2008 12:47:24   
lumpa6
meni so priporočali naj ga mažem z kremami proti herpesu saj je povzročitelj isti pa je res pomagalo, še na morju smo bili brez srbenja

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 4893
   RE: septembrke 2007
7.1.2008 12:49:54   
sandra85
razprodaje
mi bomo šli verjetno jutri ali pa v sredo (ker NUJNO rabimo oblekice)
in kot opažam, nisem edina, ki pospravljam cunjice št. 68-joj kako hitro rastejouser posted image

lemavrica-in kaj če bi se zmenile, da gremo skupaj na razprodaje?user posted image
pa še guppy, pa z nailo se menimo da bi se dobileuser posted image ...pa bi se možeki zunaj z user posted image sprehajali?
če je kera za to, nej mi piše ZS

meni so začeli lasje ful odpadat, se mi zdi da je Enej vedno poln mojih lasuser posted image
nohti so mi začeli po 2 letih pokatuser posted image ...
sedenje zadaj
če je buden, sem poleg njega, če pa spi, pa se vsedem kar zadaj

jst86 žabice št 74 dobiš v baby centru (js sem jih)




_____________________________

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 4894
   RE: septembrke 2007
7.1.2008 13:05:50   
lemavrica
Sandra jaz sem za, sicer moj mož je v službi tko da bo bolj težko čuval Jako, razen če prideš popoldne v LJ.

_____________________________

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...


(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4895
   RE: septembrke 2007
7.1.2008 13:33:55   
123a
lemavrica-pri nas še kr delajooooooo...user posted image user posted image user posted image sma prišle iz sprehoda in sem mislila,da bodo že končali....aha zdej so se spravli na hodnik rezat in cvili ko stouser posted image

CELJANKE-res bi se lahko malo dobile in počvekale..nekje v mestu ali pa za Savinjo...samo sonce78 je še bubana tako,da predlagam da malo počakamo kakšen dan ali dva,da se pozdravi in tudi mali Vasja.je pa v sredo napovedano 6 stopinjuser posted image


_____________________________

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 4896
   RE: septembrke 2007
7.1.2008 13:37:28   
lemavrica
No pri nas so nehali ampak so pa začeli petarde metat. In čez en teden bo isto, naj gredo k user posted image . Že za n.l. sem jih bila sita.

_____________________________

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...


(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 4897
   RE: septembrke 2007
7.1.2008 13:49:13   
sandra85
lemavrica-mi bomo šli čimprej zjutraj, da bo čimmanj ljudi (upam!)... kdaj pa pride tvoj dragi iz službe?

_____________________________

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 4898
   RE: septembrke 2007
7.1.2008 13:50:42   
lemavrica
Tam okoli 16h.

_____________________________

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...


(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4899
   RE: septembrke 2007
7.1.2008 14:01:01   
sandra85
lemavrica imaš ZS

_____________________________

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 4900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Niti strije, niti stanje vagine zanjo ni v...
V svojih objavah redno prikazuje predele na trebuhu, zadnjici in nogah, dele telesa, ki jih večina drugih vplivnežev skr...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?