Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
... Ana ga je včeraj tudi malo biksala in ni zaspala prej kot ob polnoči. Ponavadi spi že ob desetih. Jokala ni kaj dosti, ampak se je nekaj zvijala, pa po trebuščku se ji je pretakalo. Sem opazila, da ji menda mleko škodi, ker smo za kosilo imeli nekaj, kar ima malo več mleka. Sedaj bom še kakšen provokacijski test naredila, da vidim, če je to to.

...
! Brina je že zaspala nazaj, dragi pa še spi - je res ZELO bogi, ker ima hudo vnetje srednjega ušesa - posledice prehlada in zamašenih sinusov.
Yes!!!
, Jure in Matija. Ne pijem še kave, ker čakam na
On pa lepo aja,...
Kako boste oblekle vaše
v tako hudem mrazu, ko boste šle ven? V košari imam spodaj eno deko in še z dvemi (tanjšimi) bi jo pokrila. A rabim še zimskega pajaca? Tale logistika z oblačenjem mene čisto sesuje... Nikoli ne vem kako in kaj
Doma sem še vedno v kratkih rokavih in brez nogavic - imamo 27 stopinj v stanovanju
kaj pa kapice?katere uporabljate?žr drbrlrjšr al še kr bombažne?
to je bil pa tiskarski škratek
in za pridno spanje
za1 mesec