Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Jaz ravno to počnem.
malo več bruhajo in ni prijetno za malčke!!!
za vaju.
ZA VAJU!
ne more prehvaliti kako dobra kuharica sem. Jaz pa vse preplonkam
mam eno mogoče mal smešno vprašanje.kako se štejejo ure od obroka do obroka?a takrat ko mu daš za jest ali takrat ko končaš?ker pri nama hranjenje po flaški traja tud po 30-40 min,ker vedno joka zdraven.pa kupčka vmes podirava.
Sem se nasmejala zdajle.. Pri nas doma pa je na obisku viroza. Miha je zobolel točno na svoj drugi rojstni dan in sicer je zakuhal na 41 stopinj. Ponoči in danes dopoldne pa spet. Lahko samo čistimo noska in zbijamo vročino. Šibam spet temperaturu merit. To glede spanja..ne se sekirat. Otroci ves čas spreminjajo ritem. Lahko dva meseca super spijo pa se nato začnejo prebujat, ker rastejo zobje, ali pa so bolj dojemljivi za cartanje. Lahko pa so na zečtku ves čas budni, pa kasneje noter prinesejo. Pri enem letu baje celo noč v kosu prespi le 1/4 otrok (besede naše pediatrinje), tako da..