Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

), dodam pa cvete kamilice, kumino v zrnu in komarčka - po nasvetu v lekarni. Kamilica pa popravi okus. Ti pa kar sladkaj - srečna ti !!!!!!!!
.
Ljubljančanke - je katera kupila Pamperske v Leclerku???
.
!čestitke tudi pikici pokici,PBJ,Mokki in Tatty!jap 6.9. smo ble kar pridne.ob tem cajtu sem jst šetala po hodniku,že sklistirana in predihovala moje popadke.ob 8.30 sem šla v porodno kjer so mi predrli mehur,pa umetne našopali na polno.čeprov porod ni bil glih lahek,pa utrujena sem bla ful(2 noči zaradi popadkov nisem spala) od popadkov na manj kot 6min in to celih 15 ur,če ne celo več
.
.
, če ne steče, če ni dovolj...jaz sem se sprijaznila, delam vse, da čimveč dojim, ko vidim da je lačen dodam Novolac proti krčkom, res jih je manj, in si mislim vsaj manj trpi zaradi krčkov. Naši pikci pa itak rabijo srečne mame, pa če imajo njihov joško v ustih ali ne na koncu dneva je važno le, da so siti. Bomo zmogle bomo ja, ker se trudimo in smo super mame s super bebicami.
. Za otročke je verjetno bolje, da hodijo ob 20h, kaj pa mi starši? Zdaj še manj spim kot prej, pa še čisto sama sem za oba čez dan. Šele torek je, pa komaj čakam vikend.