Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

...občasno pokukam na forum, za kaj drugega pa več ni časa, saj sem po cele dneve sama doma in je moj mali čez dan precej časa buden. Če pa že zaspi, pa grem hitro kaj skuhat, popucat itd. Ponoči pa je zelo priden, saj se ponavadi zbudi samo 2x, zadnje dni pa mu uspe tudi 1x...priden moj malček...ok, lepo bodite in cartajte svoje sončke
. Pa se še kaj oglasim.
otroci!
Zasledila sem, da se Nana ne upa piti kave, ker pač doji... Ali tudi druge ne pijete kave, če dojite?
,
. Ko sem jo še nosila v trebuhu, sem bila večkrat radovedna, kaj me vse še čaka in sem občasno pogledala tudi med vaše klepete. Zdi se mi, da sem pri vas zasledila, mislim, da je pisala duskamb, da občina Maribor povrne denar za adaptirano mleko? Bi mi znala katera kaj več povedat o tem? Mogoče duskamb ? Ali sem pa mogoče to prebrala nekje drugje?
skuha expreso (pravzaprav kapucino). Navadno spijem samo eno kavo. Včasih dve!
ti si ob tej uri že likala...js sem se šele prvič obrnila