Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Mam še jaz eno vprašanje? Kaj vse že dajete čaje? Meni je pediater rekel, da do 6 meseca ni potrebno. Čeprav zdej pa razmišljam, da bi, ker se še vedno prepogosto dojiva.

...tako kot tudi hitro zobke dobila, rekla tata, jedla sama piškotek,.......
za preselitev. Tudi jaz se vam bom pridružila v debatah ko bom prišla do računalnik. Če me ne okupira moja mala je pa moj za računalnikom.
... ne vem zakaj... ko sem bila pa z njo v posvetovalnici pa mi je iz ene dojke spila 110 ml v dobrih 10 minutah... no zdaj se trudimo dojit ampak se še loviva... se jezi včasih na dojko pa se mi zdi da preveč šprica... nisem pa sigurna.... ampak ko jo noče več prav vidim kako ven šprica... ona pa je vsa od mleka okoli ust in po bradi... bogica.. in potem joka in tuli.... se mi prav smili... mogoče katera ve kako to špricanje upočasniti??? sem probala stisnit ob kolobarju ampak očitno ne pomaga...
mi jo je pa hudo gledat ker vidim da ji ni fino... rada bi pa še pila...
.
. Npr. žoga - go, kruh - ka, hvala - a, potem pa seveda mama, tata, papa, bi,.... tako, gem - grem, uuuu - tobogan, dat- dam, ne, ja, pau -Po ... večina stvari pa ostaja bigm bigm ali samo bigm..., Shodila pa je že pri desetih mesecih ...
Kaj ni čudovito, ko vsak dan opaziš napredek pr svojem otroku?
.
Surya, pa si kaj urejala zavarovanje pri svojem ali moževem delodajalcu? Cukrček, jaz sem pa glede mirene slišala, da je dosti težav. Krvavitve pol leta ves čas dokler se ne uravnajo hormoni
.