|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007
22.11.2007 11:47:45   
sandra85
guppy, čestitke tudi markotu!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

a si že dobila čaj? tako hitro? učeraj je prišel grega ob 18h domov, sem podojila eneja , vzela avto, šla na pošto, pol pa zapravit mal več kot 100€ ZAME!!! že dolgo si nisem kej kupila!!!
čaj:si ga skuham zjutraj nekje 2l in pijem čez cel dan po malo...umes spijem še kak liter vode

a si ga že poskusila? ti je všeč! poročaj, če kej pomaga!!! ti kr močnega naredi in pij,pij,pij

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
   [Brisano sporočilo]
22.11.2007 11:51:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2402
22.11.2007 11:52:26   
guppy
Ja, potem je pa res ekspresno hitro prišel!!!
Uuuu, zapravljivka!! Midva morava pa danes v Muller po čistilne robčke in hvala bogu imam še en darilni bon user posted image .

Mislim, da si bom čaj privoščila jutri, ker me danes cel dan ne bo doma. Škoda bi bilo, da stoji. Bom pa vsega spila, obljubim!!

Evo, že nekdo cvili!

LEMAVRICA, prosim, ne bit žalostna. user posted image  Kaj pa, če bi poklicala v ordinacijo Kalinškove? Tista sestra je ful prijazna in vedno lepo pomaga. Jaz sem klicala, ko sta imela hude krčke zaradi AD3.  A je mogoče preutrujen in zato cvili? Jaz sem ugotovila, da če ju ne dam spat TAKOJ po hranjenju, je doma štala. TOrej pri nas velja: previjanje, hrana, spanje, igranje... in tako v krog. Redko kdaj jokata, odkar je tako?

Za ta stolček pa nam je v Razvojni izrecno povedala, naj NITI POMISLIMO ne nanj, da glavica preveč pritiska na hrbtenico in jo krivi. Rekla je, da razvoj mora potekati tako, da ko se otrok sam usede, se pač usede... ko stoji, stoji. Jaz se pridružujem temu mnenju, ne bom pa kritizirala, če kdo pač drugače dela.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
22.11.2007 12:01:33   
lemavrica
Guppy ne verjamem da je preutrujen ker se ravno zbudil, preoblekel in sva šla jest. Vmes pa grozljiv jok. Zdele je pa zaspal. Imam občutek da je hrana, bom probala zamenjat za Bebo, če bo kaj bolje. A to vzamem Beba 1?
Sej se trudim ne bit žalostna, samo takle grozljiv jok me pa sesuje do konca.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
22.11.2007 12:12:05   
sandra85
guppyuser posted image lep avatar!!!!!

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
22.11.2007 12:14:42   
*tajda*
jst86 hvala user posted image  no da se pohvalim da po oleovit d3 nima krčkov,upam da jih ne bo še dobiluser posted image

lemavrica mogoče ga sam kaj zvija probaj mu kupča podirat,moj tud včasih tako joka pa ga vdignem in ful podre kupčka čeprav sva že kar nekaj časa nazaj jedla.Novalac pa mu ful odgovarja,glede prebave in krčkov...jih sploh nikoli ni imel,ko pa sem dala AD3 pa joj joj...grozne,zdaj ko  jih ne dajem več spet sploh nevemo kaj so krči.Mu pa dajem tudi Novalac proti krčkom

Neposredna povezava do sporočila: 2406
22.11.2007 12:17:59   
*tajda*
guppy tud pri nas je fuul siten če je utrujen in zaspan,tako da ga mal pocrkljam ko se dere pa včasih kar takoj zaspi,ma je težko preštudirat te naše otoke kaj hočejouser posted image

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
22.11.2007 12:23:01   
lemavrica
Guppy kakšna user posted image  sta M&M na tej sliki ki jo imaš na avtarju.

Tajda Jaka podira kupčka vmes pa joka in se zvija in nasploh je bogi. Pa ga stisnem, pa hodim z njim okoli, pa nič. Močno upam da je samo luna. No pa definitivno bom probala z Bebo in upam da bo bolje. Dajem mu navaden Novalac in unga proti krčkom, če mu dajem samo proti krčkom ga ta ful zapre.

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
   [Brisano sporočilo]
22.11.2007 12:25:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu *tajda*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2409
22.11.2007 12:29:26   
*tajda*
lemavrica pol bo pa res najbrž mleko krivo,so pa bogi tile naši srčki ker nam ne znajo povedat kaj je narobeuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
22.11.2007 12:39:19   
lemavrica
Pa sem mislila da Novalac bo ok, ker po Aptamilu je bil grozno zaprt. Sej je vseeno kolk mleka zamenjam samo da bo z mojim sončkom vse ok. Ker se mi srce trga ko se takole muči in mu nič ne pomaga.

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
22.11.2007 12:41:38   
*tajda*
joj mojga je aptamil tud ful zaprl,zdej mu pa ponoči dajem milumil,ker je baje bolj nasiten...samo očitno našega fanta nič kaj ne nasiti.še vedno se zbuja na vde  do tri ure ker je lačen.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2412
22.11.2007 13:16:51   
ana b
user posted image user posted image  že drugi dan z zamudo.
Smo imeli kontrolo sluha s tavečjim in ga na žalost čaka operacija žrelnice maja user posted image .
Reakcija po cepljenju: malo več spi user posted image (preko dneva), ali pa so ga tam tako izmučili. Danes pa je bil tudi z nami in ves čas spal user posted image .

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
22.11.2007 13:39:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Sandra, mi pa smo bili danes na Obali in sem ves čas imela v glavi, da vaju bom poklicala za kavico. Ampak - pametna jaz - ko sem te želela poklicati, sem ugotovila, da sem tvojo tel. št. shranila v drug telefon, ne pa v ta, ki sem ga imela s sabo. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2414
22.11.2007 13:40:54   
Zoya27
sandra, za seznam, pri dveh mesecih:
teža 5400g
dolžina 61,5cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
22.11.2007 13:41:15   
sandra85
enej pa je bubanuser posted image user posted image user posted image

že 2 dni ima tako poln nosekuser posted image ...se je zbujal ob 2:30, 5:30, 8:30, 9h, 11h...samo zaradi noska, ker je teržko dihaluser posted image bogi!!!

user posted image user posted image user posted image vem, da ste že pisale o tem...kako ste se najhitreje rešile zaprtega noska???js mu vlijem fiziološko in pol mu spucam z aspiratorjem livinglab...se je ponoči kr napounil un prostor, kjer se to nabirauser posted image

user posted image user posted image user posted image kaj je še vedno normalno, če ima user posted image 37°C

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
22.11.2007 13:46:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

Joooooooj tianna,
men je toook všeč ta tvoj user posted image  avatar user posted image user posted image

Hvala. user posted image

Marko & Maja sta tudi takšna zlata srčka! user posted image  user posted image  Človek se ju kar ne more nagledati. user posted image

Tisti čaj, ki ti ga je Sandra poslala (sklepam, da tisti za dojenje od Obalnih lekarn), je pa res supeeer! Sandra, še enkrat hvala - kar ne morem te prehvaliti. user posted image  Pri nas je res omembe vredna razlika v dojenju, pa krčih odkar ga pijem. Jaz si ga pa kar sproti skuham, ker mi je svež boljši.

Kaaaaaj, vaši user posted image  user posted image  user posted image  že govorijo?! Uau, super! Bravo! Pa čestitke, seveda.

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2417
   [Brisano sporočilo]
22.11.2007 13:47:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2418
22.11.2007 13:49:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

user posted image user posted image user posted image vem, da ste že pisale o tem...kako ste se najhitreje rešile zaprtega noska???js mu vlijem fiziološko in pol mu spucam z aspiratorjem livinglab...se je ponoči kr napounil un prostor, kjer se to nabirauser posted image

Ja, jaz mu vlijem fiziološko, počakam kakšnih 30sekud in akcija z aspiratorjem. Toda pri nas je problem v tem, da je vse to nekje zadaj in ne gre ven. Niti ko se skiha niti s fiziološko.
Če pa praviš, da gre Eneju ven, potem pa kar pucaj. user posted image user posted image user posted image  da bi čimprej ozdravil.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2419
22.11.2007 13:52:11   
nena80
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

IZVIRNO SPOROČILO: ašun

Hej punce.

A si morate misliti, da bo že  leto odkar smo naredili naše sončke?!

ja, jaz sem si ga zaželela za Božička. in uresničilo se je, edino prišel je z zamudouser posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa zvedela zauser posted image user posted image  ravno na božično noč oz. že božično jutrouser posted image user posted image user posted image ,... Res lepo darilo lani za božičkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
22.11.2007 13:57:11   
jst86
ojej,bogi Nejc...user posted image

eno user posted image še Enejčku,da se hitro pozravi nosek

jst sm zdej Leonu pripravila taveliko pojstlco.do zdej je bil v košku,pa mu bo počasi premejhen.user posted image mi ni čist jasno da je že tok velikuser posted image .
zdej poskusno spi v tavelki,upam da mu bo všeč.

aja punce-leon je presegel vse meje s spancem včeraj.spat sem ga dala ob 16h in je spal do 02.30 zjutraj!!!!to je 10,5 ur.nič mi ni blo jasno.user posted image moje mlekarne so skor nehale proivajat mleko.včeraj sem si iz obeh načrpala ene 30mluser posted image .dons mi bo moj unija prnesu.mogoče bo malvzpodbudil proizvodnjo.user posted image

jst grem pa v soboto zapravlat,jupi,komi čakam.upam da bom da bom kej dobila in lahko zapravla tiste €,ki sem jih našparala.

srček se pa že dolg ni javila....le kje se potepa?user posted image

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
22.11.2007 14:05:48   
sandra85
hvala vsem...
sej mu gre lepo vn, sam ki se mu hitro nabira-pa se zbuja samo zaradi noskauser posted image
perd pol ure sem mu spucala noska, zaj spi kot top in se bo spet zbudil, ko ga bo poln nosek motiluser posted image
se mi smili, kivem da ni prijetno, ko imaš zadelan nos...

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
22.11.2007 14:07:09   
nana 27
Ojla! Mi smo pa danes v popolno postavi. Miha bom imela do Majinega cepljenja kar doma..pa še mož je dopust vzel za en dan user posted image  Leamavrica, daj Jaka v ležalnik in pripravi čajčka - boš videla, da se bo pomiril. V vročo vodo daj filter vrečko kamlic in po dvajsetih sekundah ven pa nekaj zrnc kumine in janeža pa sladkaj (kar daj pol male žličke sladkorja) in ohladi, da bo mlačno. Ga bo sigurno pomirilo pa ne mu dat več kot 50ml. Kako ti pa kaka po Novalacu? Mu daješ AD3 kapljice? Kaj pa Novalac proti krčem? Drugače pa user posted image user posted image user posted image user posted image  Sandra, takole delam jaz pri Maji: - najbolj boš noska sčistila, če boš plastično pumpico za nos (pingvinčka) napolnila s fiziološko. Nekdo mora otroka držat pokonci (med nogami), nagnjenega naprej in nato pingvinčka daš v nosnico in ga stisneš, da bo vsa fiziološka skozi drugo nosnico pritekla ven skupaj s smrkljem,- nato pa user posted image poležeš in izčrpaš z baterijskim aspiratorjem. Najbolj fino pa je z otrokom delat še inhalacije. Najboljši je seveda inhalator pa fiziološka noter, ampak kaj ko so zelo dragi (okrog 100EUR-ov). Če to ne gre in je otrok umirjen, ne tolče okrog z rokicami in ne brca, lahko skuhaš lonec vode, daš noter sol in kamilice. Lonec daš na tla v kopalnico, otroka v naročje tako, da bo vdihnil čim več pare pa seveda PAZI!, da se ne opečeta ali polijeta s kropom. Ponoči pa naj bo prostor vlažen in ležišče ponoči in preko celega dneva dvignjeno.  Naravna zdravila so še: topla plenička na prsni koš, ko otrok zaspi, Muellerjeve blazinice s češnjevimi peškami, mehak termoforček na prsni koš, ko otrok zaspi (zlasti čez dan, ko ga imamo pod nadzorom) in še ena super "dišeča" zadeva - narezano čebulo, zavito v tetra plenico, daš zraven otrokove glave, ko spi. V Muelerju prodajajo tudi kopel od Penatena proti prehladu, da se nosek prej odmaši.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
22.11.2007 14:07:32   
sandra85
zaj je bila kolegica pri meni-mi je prišla prodat majčke od cavallijauser posted image user posted image user posted image
2 fulll lepe majčke za 44€
ji je en prinesel celo vrečo, nej proda in dobi %user posted image
sam js se z takimi posli ne bom ukvarjala-sam kupila bom in to je vseuser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
22.11.2007 14:08:28   
ana b
Sandra85: user posted image , da se čimprej pozdravite, zdraviš ga pa popolnoma pravilno. Fiziološka v nos in še kar malo počakaj z zbijanjem temperature.

Jaz pa uživam v tišini, ko oba otročka spita. To je podnevi pri nas izreden dogodek user posted image .user posted image

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?