slovenka
|
no, nekam je skrenila ta debata... jaz sicer razumem point foruma, ste pač anonimne in napišete, kakšnega bebca imate za moža... ampak se po svoje strinjam z avtorico te teme, mene v realnosti ful moti, ko poslušam ženske, ki kar govorijo čez svojega - mi imamo kar nekaj znank, ki naši mami skoz govorijo, kak pijanec je njihov ded in ono in tisto, pa ne gre za kake njene najboljše prijateljice... pa sem jaz enkrat rekla, pa kako da je potem poročena z njim in je ena rekla, pa saj se imama rada... samo ne vem, kakšna je to ljubezen. Res. Jaz čez mojega nikoli ne govorim, pa sva poročena... pa če bi koga slišala govoriti kaj slabega o mojem, bi se takoj zbunila, enako bo veljalo za moje otroke, velja za moje starše... se mi pa zdi, da skoraj nobena ne govori slabo o svojih otrocih, so sami srčki, pa ne vem, če je res tako. Sem pa prepričana, da moj ne bi na kakem forumu slabo pisal ali pa okrog slabo govoril o meni in tako tudi jaz tega ne počnem, se o vsem dogovoriva, tako da ne pristajam na to, da to ni mogoče. Samo vztrajne morate biti, da ne dovolite, da bi se moški navadil ne vas poslušat oz. na uhah sedeti - morate na pravi način povedat, če vas kaj moti, ne pa z besedami v stilu ' kaj mi po glavi serješ', kaki cepec si ipd. Se morate zavedati, da dnevi in leta hitro grejo in če je večina dni v sporu, kje je potem smisel...
|