|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Mami, a ti si čarovnica? 17.10.2007 9:43:45
|
|
|
|
Lenny
|
"Mamiiiiiiiiiiiii, a ti si čarovnica?" To vprašanje mi gre včeraj zvečer postaviti najin 5 letnik Zakaj? Ker je naše stanovanje toliko majhno, da slišim praktično vse, kar se kje dogaja, tudi to, če se mulček za zaprtimi vrati kopalnice igra z vodo. In sem ga kar iz kuhinje opozorila, da naj počasi neha. In zdaj potuhta, da sem čarovnica, ker vidim skozi stene Pa ga vprašam: "Ja, kaj pa če sem res?" Mulček odgovori: "Fino! Če bi imela metlo bi lahko kdaj s tabo letel tako kot na morju s padalom!" A naj si metlo kupim?
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.10.2007 10:06:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: Mami, a ti si čarovnica? 17.10.2007 10:12:25
|
|
|
|
Blink1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenny A naj si metlo kupim? A je še nimaš?
|
|
|
RE: Mami, a ti si čarovnica? 17.10.2007 10:14:32
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenny "A naj si metlo kupim? lušna zgodbica... Ne metlo...ti si moderna čarovnica, ti uporabljaš sesalec...
|
|
|
RE: Mami, a ti si čarovnica? 17.10.2007 10:18:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Hecen fantek
|
|
|
|
|
RE: Mami, a ti si čarovnica? 17.10.2007 10:19:52
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Joj, tole me je pa nasmejalo. Boš pa res mogla nekje eno orng brezovo metlo nabavit, tako kot se za čarovnico spodobi
|
|
|
|
|
RE: Mami, a ti si čarovnica? 17.10.2007 10:22:09
|
|
|
|
Lenny
|
Me ima, da bi doma malo popestrila noč čarovnic. Mulčka bosta duhca, mogoče pa se še jaz na metli po hodniku "pripeljem"
|
|
|
|
|
RE: Mami, a ti si čarovnica? 17.10.2007 10:24:29
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenny Me ima, da bi doma malo popestrila noč čarovnic. Mulčka bosta duhca, mogoče pa se še jaz na metli po hodniku "pripeljem" Ti samo daj..hočem fotkeeee......
|
|
|
RE: Mami, a ti si čarovnica? 17.10.2007 11:58:37
|
|
|
|
KIKI****
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenny "Mamiiiiiiiiiiiii, a ti si čarovnica?" To vprašanje mi gre včeraj zvečer postaviti najin 5 letnik Zakaj? Ker je naše stanovanje toliko majhno, da slišim praktično vse, kar se kje dogaja, tudi to, če se mulček za zaprtimi vrati kopalnice igra z vodo. In sem ga kar iz kuhinje opozorila, da naj počasi neha. In zdaj potuhta, da sem čarovnica, ker vidim skozi stene Pa ga vprašam: "Ja, kaj pa če sem res?" Mulček odgovori: "Fino! Če bi imela metlo bi lahko kdaj s tabo letel tako kot na morju s padalom!" A naj si metlo kupim? Brihtna glavca tale tvoj sine
|
|
|
|
|
RE: Mami, a ti si čarovnica? 17.10.2007 12:25:57
|
|
|
|
Lenny
|
Brihtna glavca tale tvoj sine Aneda! Pa še ekonomija mu leži. Metla stane veliko manj kot morski polet s padalom
|
|
|
|
|
RE: Mami, a ti si čarovnica? 17.10.2007 12:32:01
|
|
|
|
KIKI****
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenny Brihtna glavca tale tvoj sine Aneda! Pa še ekonomija mu leži. Metla stane veliko manj kot morski polet s padalom Ja ja pravega finančnika imate , ampak mami ti pa le glej da boš vedno dobra čarovnica Sam skozi stene poslušaj, ne poskušaj stopiti skozi njih
|
|
|
|
|
RE: Mami, a ti si čarovnica? 17.10.2007 14:45:44
|
|
|
|
Lenny
|
Grem stavit, da je danes v vrtcu počvekal zadevo, zdaj me bodo pa njegovi mali prijateljčki čudno gledali . Pa čakali, da jim kakšnega zajca iz torbe pričaram . A si še katera želi biti en teden muha v vrtcu? Jaz bi bila v enem kotu čisto tiho, če ne bi prej od smeha ali od groze dol padla. Mogoče uporabim svoje čarovniške moči, pa jih enkrat skozi stene gledam in poslušam
|
|
|
|
|
RE: Mami, a ti si čarovnica? 17.10.2007 21:46:17
|
|
|
|
Pia73
|
Moj starejši sin si je zelo želel bratca. In ko je bil star cca 3 leta je začel v vrtcu risati družino s 4. člani. Si lahko misliš, kako so me vzgojiteljice vedno gledale v trebuh? Pa nismo pred njim nikoli razglabljali, da delamo še na enem članu. Ko je do nosečnosti res prišlo za vzgojiteljice po mojem ni bilo nobeno presenečenje,....
|
|
|
RE: Mami, a ti si čarovnica? 17.10.2007 22:31:19
|
|
|
|
popi
|
Tudi naša mala je enkrat omenila,če sem čarovnica.Pa sem šla v "rumpelkamro"in vzela metlo.Z njo sem "jahala"po dnevni sobi.Nazadnje sva se od smeha metali po tleh.... lp
|
|
|
RE: Mami, a ti si čarovnica? 17.10.2007 22:36:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: Lenny "A naj si metlo kupim? Ne metlo...ti si moderna čarovnica, ti uporabljaš sesalec...
|
|
|
|
|
RE: Mami, a ti si čarovnica? 18.10.2007 7:28:47
|
|
|
|
honey
|
Polepšala si mi dan! Sem se že navsezgodaj tako nasmejala, da kar res ni.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki6 dejavnosti, ki otrokom res koristijoVčasih otroci ne potrebujejo dragih igrač in natrpanih urnikov, ampak čas, svobodo in prostor za raziskovanje. Oglej si ...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Zaupate medicino?willmapopolnoma (
26%)

delno (
66%)

ne (
8%)
Število vseh glasov: 137Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!