|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  197 198 [199] 200 201   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
2.4.2009 7:44:05   
mml
Jutro lenobice in zaspanke...pa tudi tiste, ki ste že pridne user posted image

Manca v vrtcu, jaz v službi, moška pa doma...gresta danes poskusno k varuški za dobro uro...jutri in v ponedeljek potem za nekaj ur, v torek pa na polno...ah bo že...čeprav imam občutek, da se bo Matic bolj jokal kot Manca (ki se ni praktično nič), ker je bolj mazica in jokica...ah bo že..

...no pa še ene spodbuda (po izbiri), da se bo dan lepše začel
user posted image



_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 4951
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
2.4.2009 9:32:19   
lonja
Jutro,

hja, kolk je luštn spat, ko ti po šipah škreblja dežek...user posted image ...ni lepšega.

Sam kaj, ko je tuki že april in takale lenobna jutra ne bodo trajala v nedogled user posted image . No, uživajmo do takrat.

Mml, držimo pestke, da se bo enourni obisk pri varuški dobro začel in še lepše končal user posted image , Jst sem imela vedno občutek, da se tudi Ajda velik manj sekira, če gre T. kam z njo. Naj ti povem še, da je čist nora na izvod Jane, kjer je noter tvoja slika, sedi čist pridna na kavču in lista in lista in ko se prikažeš, se ji učki zasvetijo in reče:''veš oči, to je M, od Mance M, ona je zdavnica''user posted image . In to n-jkrat na dan.

Izabela, ku ku, gre že na bolje user posted image ? Je Matevž užival na koncertu Nece Falk? Jst zdej Manci pripovedujem Mačka Murija in se Ajdi zdi totalno smešno in mi pravi:''mami, Manca tega še ne razume.''

Bino, upam, da ste ostali zdravi in da pridno obiskujete vrtec/babi/službo user posted image .

Nana Liza, kako ste pa vi kaj? Tevž spleza še kam višje ali trenira kako bolj izpiliti tehniko sestopa s trip trapauser posted image ? Pa Ela, zdrava, izvidi UZ so OK?

JanJan, a ti spet Domen ni pusti na RR zjutraj? Al je bil poštar na obiskuuser posted image ?

Ne boste verjele, včeraj sem že dobila dohodnino in spet (bemti!) me bodo olupili. Še dobr da je valuta šele 4.6. user posted image .

Upam, da kmalu preneha deževati, in da se na nebu pokaže sonček. Vikend bo baje že lep. Lepo se imejte!


(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4952
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
2.4.2009 9:33:54   
Izabela_
Dobro jutro,

hvala za lepe želje, ki se pa trenutno ne uresničujejo. Bruham in zdaj čakam, v katero smer bo šlo - še na slabše ali je to dno - ker pri Matevžu sem nehala bruhati šele avgusta, torej v 5. mesecu.

Mml - uspešno uvajanje želim Maticu! Po Jano sem dva dni nazaj poslala user posted image , pa je niso (več) imeli. Upam, da jo je kupila tašča.

Bino - lepo, da si se javila! Se bo še, a prav? user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4953
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
2.4.2009 10:02:52   
JanJan
Jutro!

Pa kaj bo ta dež že prenehal al ne?user posted image Poln kufr ga mamuser posted image .

Lonja: ne, Domen me spet ni spustil na RR, in spet tipkam skupaj z njim. Sva peljala Jana v vrtec, nato je Domen počasi zaspal in jaz sem si vzela čas za jogo (bi morala vsak dan, pa ne zneseuser posted image ). Zdaj pa veselo naprej....user posted image ... user posted image Danes moram it pogledat v Interšport za rolerje za Jana, začne v soboto s tečajemuser posted image , pa treba bo postriči oba mulčka, imata lase že skoraj na očehuser posted image .

Izabela: še vedno držim peasti, da čimprej minejo slabost in da boš lahko uživala v pričakovanju user posted image user posted image user posted image .

Mml: tudi Maticu user posted image user posted image user posted image za uspešno uvajanje.


_____________________________

Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 4954
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
3.4.2009 6:57:47   
NRMM
user posted image

Da se vam malo javim. V službi ne,da ne smem na internet,tudi časa nimam. Že kdaj pa kdaj naredim kakšno naduro, tako 2x na teden,da se navadijo malo user posted image . Zadnja 2 dni sem tema pogovora na firmi,ker so vsi mislili,da sem stara 23 let.user posted image Sej ne rečem,da mi ne paše,da so me tolk pomladili,ampak je realnost žal drugačna user posted image .Ne morejo verjet,da imam že dve hčeri itd itd. Očitno imajo krepko premalo dela,da me obirajo user posted image .

Drugače pa....punci sta vredu,Maša še vedno pridno lula na kahlico in je brez pleničke,Maruša pa je nagajivka kot je user posted image .

Bino in Lonja
.....če dasta kakšno idejo,kam zavit za vikend,le povejta,jaz bom že našla in uredila vse ostalo.

Bino kam boš pa ti s tolko urami user posted image ? Lahko meni kakšno posodiš. Jaz še kar nisem povedala za moj prvomajski dopustuser posted image , nekak ne upam........ampak bo treba,sej manj kot ne,mi tak ne morejo rečt. J... me to,ker nimam dopusta, nadur pa tudi ne........eh bo že nekak. Lupčka B&B in uživajte!

Lonja ne ti takšnih luštov delat s tem spanjem in dežjem po oknih. Ko sem to med malico prebrala,sem kar padla v trans user posted image in ti čisto malo zavidala user posted image .Nič se jezit za dohodnino,kaj pa imaš tako veliko plačo user posted image . Tudi jaz sem jim dolžna,sicer ne veliko,ampak bi mi bilo bolj všeč,da bi bili oni meni. Roka plačila,pa sploh nisem pogledala........bi pa blo fajn ja.

Mml kako uspel obisk pri varuški? Je bil Matic vesel?

Izabela
user posted image user posted image naj slabosti minejo čimprej. Sicer sama ne vem,kako je to,če bruhaš v nosečnosti,so me pa slabosti brez bruhanja držale po 9 mesecev,pri obeh puncah.

Ac kako ste punce?Vprašaj P za Oleovit,če ji lahko daješ. Je enako kot d3 kapljice,ampak so močnejše. Max lahko daš 2 kapljici. Ti jih lahko priskrbim iz Avstrije in ti jih pošljem.

JanJan a ima Domen fazo mama? Za rolerje,pa sem gledala včeraj v prospektu od Interšporta,da imajo kar veliko izbiro za številke od 25-29. Si nabavila kaj? Jaz tudi moram it po njih,da bomo potem familijarno rolali. So pri nas naredili asfaltno progo na hipodromu in je krog 1700m,tako da se fino naganjaš user posted image .

Šnucika
kako si?Živa vredu? V vrtec gre rada?

Pegica ti nas tudi čisto zanemarjaš. user posted image

HIMH
a tebi so pa računalnik stran vzeli?

tinas
kaj dogaja pri vas? Vi imate verjetno že pol poletje dol,medtem,ko se mi še borimo z bundami......upam,da bodo napovedi držale in bomo lahko bunde pospravili.

Janja27 a tebe bo treba tudi malo za uhe user posted image . Kako ste babike?

Zdej pa sem vse obdelala,se mi vsaj zdi. Moji bejbi še spita,ampak jih bo treba it počasi zbudit.

Lep dan,zunaj je že 11 stopinj,tako da očitno bo toplo danes user posted image user posted image user posted image .

Uživajte!






_____________________________

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007


(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 4955
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
3.4.2009 8:12:50   
JanJan
Dobro jutro user posted image

user posted image

Evo, mene že vleče proti morju, samo da napovejo višje temperature in sonceuser posted image user posted image user posted image .

Nrmm: lepo, da si se uspela javitiuser posted image . Tudi jaz v službi nekako nikdar nisem uspela kaj napisati na RR, že če sem vas uspela prebrati je bil uspeh user posted image . Ja, smo včeraj nabavili sivo-modre rolerje - s popustom so bili 40 eur v Interšportu. Ni pa kaj dosti izbire v Po, sem naredila napako, da nismo skočili v Lj user posted image . Dobro da rolate skupaj, jaz ne grem na rolerje, pa da so zlati user posted image . Nimam ravnotežja za koleščke že od osnovne šole naprejuser posted image . Domen ima sedaj fazo mama, lazenje po vseh štirih naokoli.... Je včeraj user posted image  ugotovil, da je ful hitr in to v parih dneh je ful pridobil na hitrosti user posted image . Jana pa je malo minila faza mamauser posted image , zdaj pusti določene stvari tudi user posted image .

Mml: končno sem uspela nabaviti Jano, ful luštna slikca user posted image  in intervjuuser posted image .

Lonja:kje si???? user posted image

_____________________________

Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4956
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
3.4.2009 9:53:24   
ac
Dobro jutro in JanJan, hvala za kavico! Jaz tud komej čakam morje. Čez prvomajske gremo v Moravske (oz. en hotel tam zraven), potem pa upam na parmesečno namakanje v morju user posted image .

Mml in NRMM, ja, za Oleovit vem. Sej pri meni (oz. Maji) ni problem v kapljicah, ampak v količini. Ker namesto 7 kapljic naj bi jih dajala kar 20! No, potem sem ji dajala po 14 kapljic in ni imela problemov. Ampak od prejšnje srede (ko je bila cepljena in ko sem ji začela dajat to povečano dozo kapljic) mala še ni kakala in danes ji kapljic sploh nisem dala, če je to mogoče od tega user posted image . Ji dajem že tri dni kamilice z laktozo, pa nič.

NRMM, hvala, ker si se ponudila, da greš po Oleovit v Avstrijo, ampak mislim, da ne bo treba. Lahko ti pa dam seznam stvari, ki bi jih rada iz Ikee user posted image user posted image user posted image .

Drugče smo pri nas ok. Sara sicer zadnje dni spet malo kašlja, Maja je pa ponoči imela zabit nosek in sem ji revici zlila ful fiziološke noter, da se je vse sorte ven usulo user posted image . Mogoče bo pa od tega kakala user posted image .

Zdej me pa čaka šoping pa pospravljanje. Imam v nedeljo povabljenih cel kup ljudi; kar tako mal, ker se že dolgo nismo videli.

Pa zadnjič me je šef iz službe klicali, če bi šla lahko danes na en sestanek. Mislim, so pa face. Sem rekla, da lahko, samo da bo šla Maja z mano in jo bom tam dojila, pa verjetno bo kej jokala... No, skratka, sem končno rekla NE user posted image .

Preživite lep petek in še lepši vikend!

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 4957
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
3.4.2009 13:39:29   
lonja
Evo mene, dans sam na hitr...user posted image .

Ajda je imela ponoči spet govorne vaje, sem se skoz prebujala,...in....zjutraj se je zbudila vsa žareča z 39,5 vročine. Sem kr na hitro poklicala P in je rekla, naj se pridemo pokazat...no, in sva šle, ... in...ušesa so OK, grlo OK, skratka spet zgleda enodnevna fora naše Ajde...upam user posted image . Sva pa vseeno dobili svečke Voltaren za zbijanje vročine in Ajda je bila totalno iz sebe, ko ji je priporočil sladoled user posted image .

Upam res, da bo tole jutri že OK, sem imela en tak mali skriti namen jutri skočit do Celovca. Ajdi primanjkuje garderobe za prihajajočo pomlad user posted image .

Grem. Kuhat makarone. Si jih je gospodična zaželela.

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 4958
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
3.4.2009 15:22:11   
šnucika
Ojla...

Bližamo se 200. strani in bo treba odpret novo temo!user posted image




Danes je pa res lepo pomladno vreme,prav toplo je
Živa se je sicer zbudila vsa zamašena,pa sem jo vseeno peljala v vrtec,ker ji ni teklo iz noska. Obe naju matra alergija,mene astma in šmrkanje non stop...Živa pa šmrka in občasno ne more dihat,tako,da ostaja na terapiji s Flixotide in Ventolinom....se prav bojim,da se ji razvija astma....user posted image


Drugače pa smo še kar...jaz sicer nonstop visim v službi...tudi ta vikend bom...ampak sem pa proti koncu meseca precej frajuser posted image !
Sedaj so me dodelili še na dodatno delo k eni naših novih skupin,tam se nekaj ur na dam grem supervisorja. ;)

Nič...bo treba delat...so me spet zasuli z maili...

_____________________________

kaR te ne ubije,te okrepi!




(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4959
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
3.4.2009 20:54:10   
mml
Samo eno lepo in mirno noč sem vam prišla zaželet

user posted image

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4960
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
4.4.2009 9:30:17   
lonja
Evo, vam ponujam tak angleški zajtrk, pa DOBRO JUTRO!

user posted image

Pa lep vikend vsem skupaj, še vedno upam, da mi dans uspe skoknit čez mejo!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4961
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
5.4.2009 9:40:14   
šnucika
user posted image

Jutro....pri nas je spet aprilsko vremei njaz sem v službi.
Upam,da ne bo gužve in da bo hitro ura 17.00,da grem domov.

Pa še ena user posted image  za vse!

_____________________________

kaR te ne ubije,te okrepi!




(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4962
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
5.4.2009 10:48:48   
NRMM
Daaaan!

Moja dopoldanska nedelja je mimo user posted image ,sem sterala punci in moža od bajte,da sem lahko dvignila higienski minimum v stanovanju user posted image . No zdaj pa malo počitka,predno začnem lonce premetavati.

Šnucika hvala za kavo. Pri nas pa je takšno sooonce user posted image user posted image . Sem ob 9 šla na balkon gledat termometer in je kazal celih 32 st user posted image .Zadnji čas,da se otopli. Sicer ne vem,kako punci oblačit,ker kar tulita,da jima je vroče. Včeraj je bilo pri nas 22st in sem ju imela v bodiju kratki rokav in dolgi majčki.........a je to dovolj?? Vem,da je glede na temperature to dovolj oblečeno,ampak za ta prehodni spomladanski čas pa ne vem. Sovražim prehodne čase.
A ja,pa hvala za kavo. Naj ti današnji del.dan čimprej mine.

Ac
jaz sem ti prst ponudila,ne celo roko......hecam se. Za Oleovit sem se ponudila,ker imam do prve lekarne v Avstriji 10min vožnje,v Ikeo me pa mož ne pusti user posted image ,tako da žal,ne morem pomagat user posted image .

Lonja kako je Ajda?Je boljše?

No grem mal ropotat s piskri.

Uživajte nedeljo!


< Sporočilo je popravil NRMM -- 5.4.2009 10:49:29 >


_____________________________

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007


(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4963
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
5.4.2009 11:13:42   
šnucika
IZVIRNO SPOROČILO: NRMM

Šnucika hvala za kavo. Pri nas pa je takšno sooonce user posted image user posted image . Sem ob 9 šla na balkon gledat termometer in je kazal celih 32 st user posted image .Zadnji čas,da se otopli. Sicer ne vem,kako punci oblačit,ker kar tulita,da jima je vroče. Včeraj je bilo pri nas 22st in sem ju imela v bodiju kratki rokav in dolgi majčki.........a je to dovolj?? Vem,da je glede na temperature to dovolj oblečeno,ampak za ta prehodni spomladanski čas pa ne vem. Sovražim prehodne čase.
A ja,pa hvala za kavo. Naj ti današnji del.dan čimprej mine.




ma,kaj potem samo na obali dežuje?user posted image ....
sicer se sedaj nekaj sonce kaže...ampak v okolici so črni oblaki...včeraj pa je itak po malem cel dan ulivalo....

_____________________________

kaR te ne ubije,te okrepi!




(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4964
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
6.4.2009 9:11:14   
Nana Liza
Dobro jutro!

Vsem danes za spremembo ponudim en kapučinček. user posted image
user posted image



Danes z Elo kraljujeva še doma, ima še en pregled danes na PK. Potem pa upam, da se res konča s pregledi za nekaj časa. Ela in Tevž sta malo prehlajena. Tevžu rinejo ven še zgornje trojkice in je še malo bolj občutljiv. Drugač smo ok.

Danes je spet en prečudovit dan. Morava ga izkoristiti še za kakšen dopoldanski sprehod, potem se pa morava že počasi odpraviti.

MML - fantastična si bila na intervjuju. Glasovnice se že pošiljajo. user posted image

Lonja - je Ajda ok? Že v vrtcu?

Izabela - ali je mogoče že kaj boljše glede slabosti? user posted image Meni je bilo drugič veliko dlje slabo. Mogoče zato, ker je bil fantek. če boste sedaj imeli punčko pa mogoče ne bo tako dolgo trajalo...user posted image

NRMM - Glede prehodnih časov pa se čist strinjam, tole iz 10 na 20 °C se meni zdi katatrofa. Še sama ne vem kako oblečt, kaj šele otroke. Pa otrokom moram tudi že malo garderobo zamenjati, na spomladansko.

ac- upam,  da Maja čimprej tole uredi s prebavo.Čeprav včasih je najbrž to kar normalno,

Šnucika - upam, da Živi čimprej izvenijo alergijske zadrege. user posted image

Binčica- kje ste pa kaj vi moja najbližja soseda RRjevka?user posted image Sta B&B ok?

V službi imam veliko dela, tako da sem iz 7 urnega prešla na 8 ur. Se bo poznalo vsaj na plači. user posted image

Tako, zdej pa še mal mejle čekirat. Papa.






(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4965
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
6.4.2009 9:19:29   
JanJan
Dobro jutrouser posted image

user posted image

Za lep začetek sončnega dne....



_____________________________

Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 4966
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
6.4.2009 10:48:21   
mml
Dan,

pred mano je spet en divji teden...danes sem v službi do 20., jutri imam v službi seminar, Manca prvič rolanje, tako da bo sploh pestro, v sredo imam dopoldan študentske vaje in delam do 17.30, v četrtek ima Manca spet rolanje...no po tem je pa že petek user posted image . Skratka kronično mi manjka časa, tako da prosim lepo, če ga ima kdo kaj odveč, naj mi ga pošlje, vrnem bo prvi priliki user posted image

Sicer pa še dobro, da ste bolj lene za pisanje te dni, ker vas sicer še prebrat ne bi uspela user posted image .

Drugače pa nimam kaj napisat, ker se ne dogaja nič posebnega. Pri Manci v vrtcu je zabavno, imajo na programo "Ljubo in Ana odkrivata Ljubljano" in gredo 2 do 3x tedensko na odkrivanja. V četrtek so bili v Lutkovnem gledališču, so hodili nazaj v ta največjem deževju in so bili seveda premočeni kljub palerinam, jutri gredo pa na Ljubljanski grad, obvezna oprema: nahrbtnik ,sok in kaj za pogrickat user posted image , po tem imajo ša kup drugih reči napisanih na plakatu, samo si nisem zapomnila.

Matic je pri varuški Duši, upam, da mu je Ok, danes je nekaj protestiral, ko sem zaprla vrata, upam, da ni predolgo jokal. Danes pride domov po kosilu, jutri pa bo tam cel dan. Si sploh ne upam predstavljat, kako bo to zgledalo jutri zjutraj...po mojem bom zamudila v službo user posted image user posted image user posted image

Nana Liza upam, da boste res zaključili z obiskovanjem PK za nekaj časa. Izkoristi tole sončno dopoldne kar se le da user posted image

izabela meni je bilo pri obeh slabo nekje do 19. tedna, po tem je bilo pa počasi mir, tako da ni bilo razlike fantek:punčka, samo na srečo jaz nisem bruhala...tako da držim pesti, da ti bo čim manj slabo in da vse skupaj hitro mine...user posted image

bino mi bomo sami prvi teden maja, ker gre user posted image  službeno nekaj prevajat v Avstrijo...upam, da bom tako uspešna samostojna mama koti si ti user posted image

lonja kaj pa ta zadnje čase zanemarjaš RR user posted image user posted image user posted image . Bo treba Manco navadit, da se prej zbuja, ker ti sicer tole lenarjenje še pride v navado

ac upam, da Majo nehajo mučit prebavne težave, samo jaz bi ji res rajši dajala Oleovit, kot pa AD3...

šnucika upam, da se je dež pri vas včeraj nehal, ker pri nas je bilo čudovito toplo in sončno user posted image

cuma kje se skrivaš? kako ste? Punci zdravi?

janjan hvala za kofetek user posted image

NRMM jaz tudi razmišljam, kaj komu obleči...jaz sploh nimam kaj pametnega navlečt nase user posted image

Grem obesit perilo in po Matica

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 4967
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
6.4.2009 12:41:06   
lonja
Daaaan,

nič vas ne zapostavljam, sam časa tudi meni primanjkuje user posted image , resnično. Imam Ajdo doma, ne vem, sploh mi ni jasno, čez dan je čist OK (no, eno nosnio ima že kak teden fajn zamašeno), ponoč pa zakuha in ima zjutraj vročino. Je bilo tako včeraj in tudi danes zjutraj, tako da sem jo danes preventivno obdržala doma user posted image .

Vikend smo preživele super, v soboto popoldne smo bile v Avstriji, sem mal nakupila cunjic, sam nisem bla glih zadovoljna s ponudbo. Pa v Ikeo smo šle, ampak mene ponudba tam žal ne prepriča user posted image . Imam čuden okus.

Tale preskok v vremenu je čist nenormalen, še včeraj smo bili v bundah, dans bi pa že lahk v kratkih rokavih okol skakali user posted image

NRMM, meni je Mml hvaležno odstopila kapljice Oleovit od Matica, pa smo imel včeraj nesrečo in jih je Ajda dobila v roke, jih odprla in zelo vestno skoraj vse polila po mizi. Tako da ko boš naslednjič v Avstriji, bi te full full prosila, če jih lahko kupiš meni, nakažem denar vnaprej user posted image .   

Mml, sem mislila že v četrtek, ko je tako ulivala na Manco, da ji je rolanje v takem vremenu verjetno odpadlo. No, tale teden zna biti cel lep, tako da ni pomislekov user posted image , da bi rolanje odpadlo. Super za Matica in za varuško Dušo, še malo, pa se bo čist navadil, boš videla. Le pazi, da ti ne bo pol teb rekel Duša. Naša Ajda se še zdej včasih zmoti in sem potem jaz Mija.

Grem. Ajda hoče trenutek zase. Že spet user posted image .                                                  

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4968
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
6.4.2009 20:23:39   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: lonja


NRMM, meni je Mml hvaležno odstopila kapljice Oleovit od Matica, pa smo imel včeraj nesrečo in jih je Ajda dobila v roke, jih odprla in zelo vestno skoraj vse polila po mizi. Tako da ko boš naslednjič v Avstriji, bi te full full prosila, če jih lahko kupiš meni, nakažem denar vnaprej user posted image .   

                                           


Napiši mi naslov na ZS in ti jih pošljem,bom šla verjetno jutri po njih,v sredo pa ziher.


_____________________________

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007


(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4969
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
7.4.2009 8:46:31   
JanJan
Dobro jutro user posted image

user posted image

No, mi smo tudi preživeli vikend  super. V soboto je imel Jan prvič rolanje in mu gre superuser posted image , v nedeljo smo pa skočili v Lj. in je celo popoldne norel s sestrično po peskovniku, toboganih... Ko sta skupaj, sta nerazdružljivauser posted image , tako je problemuser posted image vsakič, ko gremo domov.

So me pa že klicali iz službe, da pridem na intervju za novo delovno nalogo - key account manager za eno pomembno stranko. Joj, meni se še ne da iti nazajuser posted image . Itak pa bom šla za vsaj pol leta na skrajšan delovni čas, tako da bom več časa z mulčkomauser posted image . Mi je žal, da tega nisem naredila že pri Janu.

Kje pa ste vse user posted image  ?

_____________________________

Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4970
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
7.4.2009 9:44:18   
Nana Liza
Danes sva z ELo spet doma, ker Elo obupno peče in zadržuje lulanje zaradi včerajšnjega pregleda. Danes je že malo boljše. Vbrizgali so ji neko tekočino. HB refluksa nima. Pije, pije, ampak lula pa takrat, ko že nujno mora. Mažem jo z enim gelom in čistiva s kamilicami.

Jan jan - Skrajšan delovnik je super zadeva za po porodniški. KOlk se pozna vsaka ura. Jaz sem že na normalnem delovniku, ker sem ravno na projektu, kjer mine 8 ur tik tak. Super za uspešno rolanje.user posted image

MML - Kao je bilo v varstvu Matica včeraj?

Lonja - A Ajda je čez dan čist ok, brez vročine? Ponoči pa zakuha? Ikea pa velikos tvari, ki jih pri komu vidim so tudi meni zelo všeč. Ko pa grem tja, pa nikoli skoraj nič ne kupim.

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 4971
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
7.4.2009 10:09:11   
mml
Dan,


no danes je malo bolj normalno tukaj v službi...sicer moram dopolnit še nekaj stvari za seminar, ampak ni panike, ker imam večino že narejeno...še dobro, da sem to naredila že prvi teden po porodniški, ker zdaj ne bi zneslo...

Nana Liza super, da Ela nima refluksa in ji ni treba jemati AB, tele težave z lulanjem pa upam, da bodo hitro minile user posted image user posted image user posted image
Kar se varstva tiče...včeraj je bil Matic čisto zadovoljen, ko sem prišla po njega, danes zjutraj, ko sem ga peljala in je pogruntal, da bo spet treba k varuški, se je pa kar obrnil in jo hotel popihati, pa sva hitro opravila in sem šla...upam, da se je kmalu sprijaznil in bo ves OK...

lonja kaj je z Ajdo? Še vedno kuri ponoči? Če želiš se lahko prideta pokazat k našim pediatrom?

janjan hvala za kofi user posted image . Manca ima danes rolanje, upam, da ji bo tudi všeč. Jaz sem tudi razmišljala, da bi delala 6 ur po porodniški, samo pri nas to nima smisla, ker bi pač naredila vse kar je za naredit sicer v 8 urah, plačo bi dobivala pa za 6 ur...tako da sem pač kar na osmih urah...sicer moja čmrlja prva prideta v varstvo in zadnja gresta...ampak tako pač je...ne vem kakšne službe imajo drugi...

NRMM  kdaj te bodo iz nove službe spet kaj poslali v LJ?

Vse ostale....RAPORT user posted image user posted image user posted image

Sem prejle pomahala Manci, ker so korakali čez parkirišče, so me celo videli, upam, da ni bila prehudo žalostna. Sicer pa tako ali tako uživajo v temle lepem vremenu user posted image

Imejte se čim lepše...moram bit pridna user posted image

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 4972
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
7.4.2009 11:06:14   
lonja
Dan,

ja, mi še vedno kurimo in to fejst user posted image , zjutraj je blo spet 39 vročine. Pojma nimam, kaj naj. Sem klicala P, pa so rekli naj prideva ob 12.30 se pokazat. Sej tko na pogled ji nič ne manjka, OK, smrka, ampak to je pa tud vse. Bom kr mal zatežila, naj ji da pregledat urin in kri, sicer pa drugih idej nimam user posted image .

Mml, hvala ti za ponudbo, da bi prišli do vas. Bom zdele videla, kaj bo pri P, pa te pokličem, če bo treba. Me pa kr skrbi, ker ta smotana vročina kar ne pade in ne pade. Po Calpolu ji pade za ene dve uri, pol pa jovo na novo spet user posted image . user posted image  za Matica, kmalu bo že čist OK in boš brez skrbi odhajala v službo. Pa super za Manco in njeno vrtčevsko raziskovanje Ljubljane. Upam, da bo dans na rolanju uživala user posted image . Ajda je full žalostna, ker točno ve, da je dans torek in bi morala plavat, pa žal ne bomo šli.  

NRMM, full ti hvala, se zmeniva kako in kaj user posted image .  

Nana Liza, user posted image  za Elo, zdej ko so izvidi OK, boš verjetno bolj brez skrbi user posted image . Sicer sem pa tudi jaz razmišljala o skrajšanem delovniku,sam je situacija točno taka kot pri Mml, manj denarja, dela bi bilo pa enako. Pa verjetno še kaka dodatna nadura, ki je itak ne bi mogla izkoristit user posted image .  Na kakem projektu pa to delaš?

Bino, ku ku, kako smo kaj? Upam, da se naslednji teden kaj vidimo, ta teden z nami očitno ne bo nič user posted image .  Lupčka za B&B!

Imejte se, moram počasi začeti kuhat kosilo user posted image . Pol bo pa že treba počasi k zdravniku.                 

                     

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4973
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
7.4.2009 12:05:48   
ac
No, sej počasi bomo pa vse prikapljale na RR user posted image . Z Majo sva šli do AMZS zamenjat gume, pa je bila taka gužva, da sem se samo obrnila in sva šli raje na sprehod. Ful luštno vreme, samo sva pa obe prehlajeni. Meni Sinupreti pomagajo in se zadeva že puca, Majo pa dobesedno zalivam s fiziološko... Se je pa med vikendom končno konkretno posračkala; ravno, ko sem ji hotala dat glicerinsko svečko user posted image . Naše stanovanjce je potem zdržalo 12 ljudi, je bil pa pri otrocih tudi jok, ko se je bilo treba poslovit. En fantek je potem mamici celo rekel, da Saro ljubi user posted image .

Nekaj se oglaša, moram it... Bolančki, pozdravite se user posted image . Ostali pa uživajte v lepem dnevu!

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4974
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
7.4.2009 15:25:54   
lonja
Uaaaaaa, pa ne da imam čast odpret našo 200. stran??? Iiiiiiii user posted image user posted image user posted image .

V glavnem. Z Ajdo bili pri P, jo je spet kompletno pretipal in pregledal, ugotovil nič, sva probali se polulat v laboratoriju, pa sem na celo falila lonček, še enkrat pa ni mogla, tudi po kozarcu soka ne user posted image , se je tako odločila. Tako moram jutri takoj ko bo vstala z njo v laboratorij, al bom pa že doma probala kaj nalovit v lonček. Če ne bo nič videl, bova pa še kri morali dat. Je pa res hecn, ker sploh ne zgleda bolna. Živa na kubik, tko kot vedno. Je rekla P, ko sva odhajali: ''adijo, zdej grem jest na pizzo'', se je cela čakalnica smejala.

No, in smo res šli pol na pizzo, so naši čuvali Manco in so naju čakali v Botru, tako da sva si tudi midve z Ajdo pol privoščili eno ta velko pizzo. Po pizzi pa je zatežila našim, da hoče z njimi v LJ in sta jo popokala. Tako da trenutno z Manco uživava doma sami, joj, kolk je luštn...pa kakšen mir...user posted image .

Grem. Mal se pocrkljat tjale k Manci na kavč, una dva (T. in A.) bosta še prehitro doma user posted image .

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 4975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  197 198 [199] 200 201   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  197 198 [199] 200 201   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Kdaj se vaš otrok začne spominjati?
Noben otrok nikoli ne pozabi materinega glasu. "Eden najzgodnejših spominov je spomin na materin glas."





sindarin

Si kdaj ogledate spletno stran Sistema za obveščanje o izdelkih umaknjenih s trga, RAPEX?

da (16%)

(84%)


Število vseh glasov: 190

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!