Mamathea
|
Rozika to pa so dobre novičke, upam, da se ti uresniči napoved. Jah očka Naraščaj, če bi ti le vedel, kako močno me stiskamo pesti za Naraščajko in za Bariko, da nas vse po vrsti že zelo, zelo bolijo prsti. Ampak odnehale ne bomo, saj smo do sedaj pospremile an svet že veliko oktoberskih in novembrskih novorojenčkov, zato bomo tudi vaše. Ampak res mi ni jasno, kako se lahko pri obema enako dogaja in pri Barii in pri Naraščaju? Mogoče sta se pa bebici zmenili, da hočeta imeto rojstni dan na isti dan. mogoče bi mogli mamici fejst po stopnicah gor in dol hodit, saj pravijo, da to pomaga k hitrejšemu porodu, sicer pa sta takaltak v porodnišnici, kjer jima bojo znali najbolje svetovati. Js pa se zdaj že orng premetavam sem in tja po kavču, pa vsake dve do tri urce me neki krči dajejo, ampak to je sam priprava, bog ve, mogoče bom še kakih 14 dni tukaj strašila . Lep večer đe naprej, js se pripravljam na ogled razočaranih gospodinj. Pestke so pa seveda skoz stisnjene.