|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke-2.del
25.11.2007 20:46:03   
scubadiver
Jaz nimam jutri pregleda, ga imam sedaj šele v sredo če ne bo kej drugače tko da bom potem jaz za vse čakajoče držala pestke.
Soncehk me zanima če prideš še domov s pregleda. A so ti kej rekli kolk časa mislijo čakat?

Nayya upam da te zob čimprej neha matrat. Res držim pestke. Me pa veseli da si zadovoljna z vozičkom, glede na to, da naš še čaka. A si potem kupila košaro?

Dajica lepo da si ti tud še z nami. Sem preklicala tiralico user posted image
Midva se pa baševa s kuhanim kostanjem in lenariva na kavču. Mnjamsk user posted image

_____________________________

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana


(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
   RE: Novemberke-2.del
25.11.2007 21:11:39   
neli99
pozdravček tudi od mene ...user posted image

zdej ko vas je al pa nas je še tako malo in ker vas itak ves čas berem, se bom pa še javila, če ne bote hude ... ko me pa ne bo več med user posted image  bo pa nekdo sporočil.

jst mam pregled v torek ... pa glede na to, da so mi po UZ napovedali decembrsko dete, čeprav mi PDP niso prestavljali, bom še en čas tuki ... po moje bom zadnja user posted image  


(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
   RE: Novemberke-2.del
25.11.2007 22:43:38   
nicolina
Najprej, a vam tud počasi dela RR? Me kar živcira user posted image .

Nelli, zakaj bi ble hude, prav fajn je, da čvekaš z nami, ko nas je že itak malo tle gor. user posted image
Vprašanje, če boš zadnja, jaz imam rok 29., ampak se mi vse bolj dozdeva, da bo to naše dete decembrsko, jaz sem pa že tako nestrpna. user posted image
Grem še mal pred Tv, pol pa spat.... Lahko noč in lepe sanje vam želim

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
   RE: Novemberke-2.del
25.11.2007 22:55:08   
jooly
user posted image Pozdravček!

Najprej čestitke vsem novim mamicam - verjamem, da razumete (oziroma boste kmalu na istem user posted image ), da enostavno zmanjkuje časa za bolj podrobno spremljanje in razne slikovne čestitke. Ampak zato lepe želje niso nič manj iskrene user posted image .

Potepinka... sem zasledila, da si fasla mastitis. Od česa pravzaprav to sploh pride - a premal vleče pa se vodi zamašijo al kako? Kolk časa pa obstaja možnost, da ga dobiš - a je to samo na začetku bolj nevarno al se lahko kadrkoli zgodi?? user posted image

Mamathea... mi pridno uporabljamo tvoje koroške kapljice. Tok so dobre, da Kim čist otrpne, ko ji jih dam po žlički in začne cmokat ko en mali pujsek user posted image . Tko da se priporočam, ko mi jih zmanjka. Včasih kakšno kapnem tud na dudo, (glede na to, da je Kim ne prebavlja user posted image ), tko da jo probam mal na finto vržt. Pa jo cucla samo tok časa, dokler je sladka... user posted image  Nisem tok pametna, kot mislm user posted image

Scuba... ti pa si korenina user posted image  se ne daš kr tko prepelat v porodnišnco! No, kaj čem ti rečt - še noben ni not ostal!!

Kako smo pa drugač??
Kim je glih kar pojedla svoj dodatek Aptamila - zvečer me namreč tok zmolze, da mi enostavno ne preostane druzga, kot da jo s flaško fino nafutram, pridno in zadovoljno zaspi, ko pa se po cca 4h urah zbudi, so pa zizike že tko polne, da spet komi čakajo, da se klopek prisesa user posted image . In nič manj rada ne pije iz joške, čeprav vsi strašijo, da ko enkrat začuti flaško, se nočejo več dojit.
Danes smo bli kar doma, je blo tko čudno vreme pri nas, zato se pa že veselim jutri, ko bo spet mal sončka.
Jutri bomo tud rezervirali Terme Čatež, gremo vsako leto decembra tja (ponavadi sicer v hišico, letos pa v hotel), tko da tud letos ne bo izjema. Staš full uživa v tistih bazenih, midve bova pa mal špancirali naokrog.

Mirno kri in popadke vsem čakajočim.user posted image


_____________________________

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
   RE: Novemberke-2.del
25.11.2007 23:08:52   
gruška
Evo še mene, da se malo javim ......

Najprej vsem, ki imate jutri pregled oz. greste v Rim ..... SREČNO!!!!!

Scuba, jaz imam pa občutek, da boš ti tazadna rodila ..... "za kazen", ker si se javila, da boš poročala o naših porodih .... in ker si tako pridna in tako vestno opravljaš svojo nalogo, boš najprej do konca naredila (beri pustila vse rodit), potem boš pa še sama rodila user posted image  

Sem govorila včeraj s Katko, je rekla, da se vam bo v kratkem sama oglasila. Klara je še vedno na kirurgiji, je prava borka, stanje se je (KONČNO!) umirilo, diha sama, sta jo že imela v naročju user posted image . Dobila bo kateter, ker ji gre hrana prehitro skozi in ne pridobiva na teži, drugače pa je kar uredu. Če bo vse po sreči, bo v kratkem na navadnem oddelku (zdaj je na intenzivni). Mi držimo pesti in upamo, da bo kmalu doma!!!!!!! 

Jaz sem dala še tri fotke v album (geslo: tpt). Mi smo fino, Taja je prava sončica, še vedno samo spi in je in kaka in spi ..... Tudi ponoči spi, je imela samo 2x do zdaj tekmovanje v budnosti user posted image  .... Drugače se 1x - 2x podojiva in spi dalje. Se je pa v treh tednih zredila že za 800g ..... Res je pridna punca!

Moram vam povedat, da mako in tetra majčk sploh ne uporabljamo!!!!!!!! Ker jim v porodnišnici že prvi dan slikajo kolke in je bilo pri nas vse uredu, nam ni potrebno povijat široko, torej tudi povijalnih ne rabimo. Tetra majčke pa drugače ne moraš fiksirat, lezejo iz hlač in zato uporabljamo čisto in samo bodije... Boste same videle, ampak pri nas vseh 30 majčk (sem jih imela od starejše, pa še od nečakinje) leži v omari .......

Se pa moram še to pohvalit, da sem ta teden (po treh tednih od poroda) oblekla svoje kavbojke user posted image . Od 16 pridelanih kg so mi ostale še slabe 4 kilce in kljub velikemu trebuhu je šlo vse zelo lepo nazaj .... Jaz sem vesela, moji pa iz dneva v dan bolj začudeni, saj se mi (roko na srce) res ne pozna, da sem že 4x rodila .... Sem prav ponosna nase!!! (in na mami, ki mi je dala take gene!!!)

Lepo se imejte in pobožajte bušije ... jaz kar pogrešam brcike in tisti lep občutek ... potem pa pogledam Tajo, je pa še lepši občutek .....

Nočko!!!!

_____________________________

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
   RE: Novemberke-2.del
25.11.2007 23:57:11   
Dajica
Lahko nocko prav vsem in srecno tistim jutri na pregledu in tistim, ki se odpravljate na pot v Rim! user posted image user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
   RE: Novemberke-2.del
26.11.2007 7:32:53   
scubadiver
Dobro jutro punce.
Še katera tle al ste pobegnile v Rim? Vsem želim vse dobro na pregledih in upam, da še katera pride nazaj domov, da mi bo delala družbo.
Vidim da me kr vse podite v Rim - Gruška, pa Jooly.. Jest bi šla, sam kaj k Lana nima koledarja in ne ve, da je njen All Inclusive paket že potekel. Se še vedno nič ne dogaja v tej smeri. Me prav zanima če bom dočakala pregled v sredo.

Sem vam skuhala še eno kavico, da se zbudite preden greste na preglede, no pa seveda tudi vsem mamicam po neprespanih nočeh, skratka za vse. Jaz jo ravno pijem skupaj z mojim, preden gre v službo..

user posted image

_____________________________

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana


(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
   RE: Novemberke-2.del
26.11.2007 10:39:14   
Ilije
Ojla!

Kaj ste vse v P al kako? Nekam čudno zatišje je danes tle goruser posted image

scuba hvala za kavico, jaz sem je danes kar potrebna, saj sem imela budnico že ob petih in potem spanje po minutkah do pol sedmih, ko se je zbudila tavelika princeska. Pa saj mi ni preveč naporno, ker imam sedaj takšen blažen mir v stanovanju... Ajda spi, ati in Iris pa sta odšla po nakupih... jaz pa seveda počivam pred RRjem.

Pa en lep dan vsem skupaj, danes bo baje sonček, tako da se že veselim sprehoda po kosiluuser posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
   RE: Novemberke-2.del
26.11.2007 11:05:09   
scubadiver
A ne Ilije da je sumljivo? Sej ok, večina je mela danes preglede, ampak da se pa nobena ni še nič javila mi je pa vseeno sumljivo.

Debeluška upam da je že vse za tabo... Že celo jutro držim pestke zate user posted image

_____________________________

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana


(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
   RE: Novemberke-2.del
26.11.2007 11:17:26   
Anonimen
No punce še za vas malo tortice

user posted image

DRŽIM PESTKE ZA VSE, KI IMATE DANES PREGLEDE IN ZA TISTE KI GRESTE V RIM

(odgovor članu scubadiver)
  Neposredna povezava do sporočila: 2885
   RE: Novemberke-2.del
26.11.2007 11:27:20   
Mamathea
Pozdravljene

Evo mene nazaj iz pregleda in vse bolj se mi dozdeva, da bom res nično jaz "ta zadnja", ki bom odšla v Rim. Danes nisem imela ctg-ja, je pa bil vaginalni pregled in maternični vrat je še zmeraj odprt samo za en prst, glavica bebice pa je čisto preveč desno in ne pritiska na maternični vrat, zato se ta tudi ne odpira. Joj me je kr strah, po napovedih nič kaj ne kaže, da bo detece kmal ven prišlo. Utrip otročka je še vedno 137 kar je menda super. Samo ta presneta glavca, zakaj jo le mora imeti tako na desni strani, naj jo že enkrat premakne bolj proti sredini pa bo šlo. Res ne vem kako bo, če se bo takšno stanje še nadaljevalo.
Ta teden imam še en pregled pri gin. in to v petek, pa tudi ctg, da vidimo, če se otročku še dobro godi. Ful sem jezna in sploh ne vem, kaj naj naredim, zdaj me je postalo strah, da se je mogoče glavica kma vgnezdila, če je res tako desno, najraje bi si plačal UZ, da bi videli kakšno je stanje. Sicer moja gin, trdi, da ni potreben UZ in da bo detece že pravi čas premaknilo glavico proti sredini in tako začelo pritiskati na maternični vrat in ga širiti.
Upam, da ste ostale ok in da se ne ubadate s podobnimi problemi kot jaz.
Želim vam uspešne preglede, jaz pa grem ša mal brskat, če je kakšen podoben primer mojemu, opisan na internetu.
Lepo se imejte.


_____________________________

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
   RE: Novemberke-2.del
26.11.2007 11:50:17   
Tanayya29
ojla....

mamathea te pomirim....pri meni ni nič kazalo na pregledu čez 6 ur mi je pa voda odteklauser posted image .glih zanašat se ne moraš...pusti se presenetituser posted image .

uhh napišem pol še kaj...taj alarmira


_____________________________

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
   RE: Novemberke-2.del
26.11.2007 12:24:06   
Mamathea
Hvala Nayya, da si me pomirila. Upam, da se detece res odloči priti kmalu na ta naš lepi svet, saj sem zdaj pa res že zelo nestrpna.
Grem mal kuhat, da se nekako zamotim.
Lep pozdrav.


_____________________________

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
   RE: Novemberke-2.del
26.11.2007 12:34:27   
Tanayya29
no,da dokončam...sem na tesnem s časom...

uglavnem,jutri gre moj nazaj v službo,tako,da bova sama.V sredo pride še mami za par dni...
Taj je priden,le od 11-1h zjutraj imamo vedno borbe...se pripravljamo za spat in mali protestira.In,ko že končno zaspi,in ga položim v posteljo začne gledati kot čukuser posted image .Vse majo naštudirano,in to že pri 3 tednih,vse okol vrti...

pol pa spet visi na joški,skoz in skozuser posted image ...

moj zob dizaster...še vedno mal boli,ampak se mi zdi,da gre na bolje..ma če ne si ga bom sama prerezala tam odzad...

nč šibam,mal počivat,danes je bila naporna noč....

aha,peč so popravli...200 evrov je šlouser posted image ....mah ,sj sm mislila,da bom ta mesec končno neki pršparala,pa peč in še neki bo treba menjat..
ah,dost jamranja.

lep dan


_____________________________

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
   RE: Novemberke-2.del
26.11.2007 12:35:47   
tago
No naj povem da sigurno bom jaz zadnja, bom pa več vedela jutri ko imam pregled. Ampak moj tako brca da raje notri igra nogomet kot zunaj, ima vse kar potrbuje.
Kako bo na prgledu pa sporočim nayyi ker v lj. nimam interneta, skratka vse kar bo kaj novega ji sporočim ampak dvomim.


_____________________________

meni je dolgčas po tebi;Moja hčerka

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
   RE: Novemberke-2.del
26.11.2007 13:21:48   
Dajica
Dober dan user posted image in user posted image in mamice!

Mi smo super spali, le kolki so me malce boleli, ampak sem jih ze zjutraj razgibala, ko sva sla z mojim user posted image na sprehod. Full je lep dan, soncek sije, ceprav se od casa do casa skrije. Pa nic za to.
No, jaz imam jutri PDP user posted image , pa zaenkrat se nic ne kaze na to, da bo kaj akcije. Ze vsi klicarijo pa sprasujejo kaksno je stanje, pa povem, da se ni nic in da bom ze sporocila, ko bo kaj, pa so vseeno nestrpni pa klicarijo. Koncno si bom danes tudi torbo za v P nastimala, ker zdaj pa res lahko vsak dan pricakujemo, da bo treba it. Strah me zaenkrat ni nic, ampk vem, ko se bo pa enkrat zacelo, pa ko bom na poti v P oz. ko bom ze tam, me bo pa stisnilo... Ena prijateljica mi je napisala o rojevanju oz. rojstvu:
"Doživi to kot eno edinstveno izkušnjo v življenju. Jaz jo imam kljub dolgemu porodu v zelo lepem spominu!
Doživljaj to kot nekaj posebnega - v mislih imej Kajo, kako se skupaj trudita za njeno rojstvo. Porodne bolečine niso enake drugim bolečinam, so res nekaj posebnega".

Upam, da bo res tako!

Mamathea-upam, da bo otrocek pomaknil glavico proti sredini in da bo vse vredu in da bos pomirjena! Drzim pesti zate! user posted image user posted image user posted image Pa ce je G rekla, da se bo to zgodilo pravi cas, potem ji kar zaupaj in se ne obremenjuj prevec s tem. Raje sparaj energijo za kaj drugega, za cas, ko bo otrocek prisel na svet. Se malo...

Debeluška-pestke tudi zate! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tago)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
   RE: Novemberke-2.del
26.11.2007 13:25:01   
ajtak
En hiter pozdravcek se od mene.

Tudi jaz se pridruzujem jooly in gruski. Ker je Tjas tako velik enostavno zvecer ne dobi dovolj in mu je treba mal dodat pa resnicno zato nic manj rad ne vlece zize.
Kar se pa majck tice pa smo mi tud na bodyjih ker majcke kar ven lezejo... Nic, alarem zvoni.

_____________________________

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja





(odgovor članu tago)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
   RE: Novemberke-2.del
26.11.2007 13:28:34   
Špelka
Ojla!

Vidim, da ste stare borke (Sonchek, Scuba, Dajica, Nicolina, Mamathea...) še kar veselo v pripravah. No, upam, da greste kmalu v Rim! user posted image  

Pol mam pa res eno velikoooo prošnjo za Mamotheo: NAMREČ, NAŠ SONČEK OČITNO NIAM NAJVEČJE SREČE S PREBAVO IN MA MOOČNE KRČE... user posted image  TEMU POSLEDIČNO STA MAMI IN ATI KOT DVA NETOPIRČKA. PA BI RES PROSILA, ČE LAHKO TUDI MENI POŠLJEŠ TE ČUDEŽNE KOROŠKE KAPLJICE... PLEEASEE Prosim, če bi šlo, da mi pošlješ račun na Z.S. - valda ti denar najprej nakažem... Bi nam res vsem trem naredila velikoo uslugo...
 
Pa še malo glede krčev... Pri nas to takole zgleda: čez dan je pridna in mirna kot čebelica, samo je in spi in kaa in lula, čim pa se bliža 10 ali 11-ta ura zvečer, pa jo začne navirat - se kr zvija kot en črv. user posted image  Se mi prou smili. No in pol to traja 3 do 4 ure. user posted image  Sej vem, da to ni drugač nič nenavadnega, in da je važno da je drugač zdrava, samo fino pa ni... ne zanjo, ne za naju.
 
Kar se mene tiče, so šivi skoraj že v redu, višek kilc je 0pa od pridobljenih 16 le še 3... user posted image Ja, bedenje dela svoje... user posted image
 
No, punce, se še kej javim.
 
Mejte se, pa čim prej pridite za nami (tiste, ki ste še v enem kosu)!

Pa se ena slikica za lušte:

user posted image

Več jih je pa v albumu. user posted image



< Sporočilo je popravil Špelka -- 26.11.2007 13:38:55 >


_____________________________

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
   RE: Novemberke-2.del
26.11.2007 13:56:25   
Mamathea
Nayya vau so va pa oskubili za popravilo peči, sej naju pop mojem čaka nekaj podobnega, zaenkrat še ni bilo servisreja, čeprav je obljubil, da pride. Pa sej vemo kako je to, pa zdaj imajo res gužvo, ko se je kurilna sezona začela in jih vsi potrebujejo. Pa bomo že počakali, sej naše detece tud še čaka in še noče ven.
Hvala vsem za tolažbo, tudi jaz upam, da se bo glavica prav kmalu spustila proti materničnemu vratu in da se bo le ta zečal hitreje odpirati. Na tukaj imam  zdaj ta malinov čaj, ki naj bi tako fino posredoval k lažjemu odpiranju...user posted image user posted image user posted image . Pa bo že, je pa res, da se zelo neučakana in še najbplj me jezi to, ker je gin prej skoz napovedovala, da bo detece najmanj 14 dni prej ven prišlo, ker naj bi po teži, velikosti odstopalo navzgor... no pa je še vedno veselo v trebuščku in izkorišča all inclusive paketek.
Vse, ki še čakate in bi morale biti na vrsti še pred mano, vam močno stiskam pesti, da se vaše detece čimprej rodi.
Lepo bodite, js pa grem čakat serviserja za peč.


_____________________________

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
   RE: Novemberke-2.del
26.11.2007 14:06:30   
nicolina
Ojla user posted image , da vam povem štorijo od danes.

Že celo noč sem bolj spala, skos me je neki špikalo. Zjutraj se vstanem, spijem kavico, grem na WC in kar čutim kot da mi nekaj leze ven. Se obrišem in krvava sluz. No, sem si rekla pa je šel čep. Zdej se bo začelo. Špikalo me je skos neki po malem. Zbudim mojga user posted image  in mu rečem, da mi je šel čep in bi blo fajn, da greva mal prej, če se kaj začne dogajat.

Prideva k moji G.,ji povem kaj se dogaja me pregleda, maternični vrat zmehčan, glavico zatipa, odprta 1 cm. Je bolelo kot sam user posted image  ta pregled.
Na CTG- ju vse dobro. No, potem me pošlje še v P, da me še enkrat pregledajo, sicer ne vem zakaj, ampak če bi me morda obdržali.
Čakala skoraj 2 uri, naredili CTG, user posted image  je seveda spal, mal se je zbudil, ampak nič kaj pretiranega. Me še enkrat pregleda ginekolog, ugotovi isto, glavica čist dol, 1cm odprta, maternični vrat zmehčan, ni pa še popadkov. Sej je bil ful nežen, ampak nisem vedla, da je to tako neprijetno. Mi reče, nič gospa, vas bomo zaenkrat poslali domov, če se bodo začeli popadki, voda odtekla, pa nazaj k nam.
Sej sem bla ful vesela, da grem domov, ampak po eni strani sem se že kar psihično pripravila, da grem v porodno.
A mislite, da bi se to znalo še dolgo vleč?

Zdej grem malo počivat, sem tolk utrujen, pa še vse me boli odspodaj, ker so me kar dvakrat pregledli. user posted image
Čakam novičke od Debeluške, za ostale pa držim pestke, če bo šla katera v Rim... user posted image

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
   RE: Novemberke-2.del
26.11.2007 14:13:04   
tinaaja
punce, iz rima se je javila Sonchek, ki se bo danes spoznala s svojim zakladkom user posted image user posted image user posted image user posted image
drzite pesti, da je ujela vlak Rim Express user posted image user posted image user posted image



_____________________________

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
   RE: Novemberke-2.del
26.11.2007 14:18:22   
neli99
še pozdrav od meneuser posted image

zgleda bomo skupaj vzdihovale kako težko je čakati, sploh tistim ki ste že čez rok. jst sem že sitna, če mi ker reče, a ti pa še kar doma ...

mamathea mislim da je panika odveč. moje prvo dete se sploh ni spustilo na koncu nosečnosti. nobenih popadkov, nobenega odpiranja. pol so mi sprožili porod ... pol pa itak mora ven ... glavno da je glava dol ... pol bo pa že. pa da se detece dobro počuti ...

jutri mava pa z dajico PDP, a ne. pa jst mam tut pregled pri G. ... pa mislim da bom jutri spet pisala: evo me ... še kar nič ...user posted image  

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
   RE: Novemberke-2.del
26.11.2007 14:20:22   
Tanayya29
ojla.
no,jaz pa čakam,moram h zobarju ob pol petihuser posted image .super!
sj ne vem, a nebi šla raje še enkrat rodit?

hehe....no držte pest zame,da ne bo preveč bolelo;
jaz pa za vas,da katera gre....user posted image

sonchek bravo........


_____________________________

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
   RE: Novemberke-2.del
26.11.2007 14:22:16   
neli99
o nikolina ... to se zna vlečt, lahko pa hodiš gor pa dol po štengah, al pa se greš pelat po makedamu, al pa user posted image  ... pa ma da se začne kaj dogajat. 

a še kera ve za kake druge pospeševalne metode?

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
   RE: Novemberke-2.del
26.11.2007 14:25:19   
kanarka
Ola nosečne in mamice

Naj vas po dolgem času še jaz pozdravim. Vidim, da vas še kar nekaj čaka, do seznama pa žal nisem prišla, da bi počekirala koliko. Sej še malo, pa boste tudi ve z nami ponoči bedeleuser posted image .

No, jaz priznam, da sem malo prišla k sebi. Je pa prvi teden zame bil uffff, naporen. Počivala po porodu nisem nič, saj sem morala urejati dokumentacijo za Saro, zaradi rehabilitacije. Pa tako ali tako, sem zamudila datume, ki so mi jih zdravniki svetovali. Več kot cele dneve letati po uradih res nisem mogla. Zdravniki niso vedeli, da je to takšen protokol. No zdaj je vse urejeno in čakamo na termin. V četrtek sem dobila na obisk tudi sestrično in res je vse lažje. Že hodimo na izlete, se sprehajamo ob obali in zvečer dokaj dobro spimo. Sicer se hranimo na vsake 2 uri, ker Sarin majhen trebušček pač ne more absorbirati večje količine mleka. Smo pa trenutno na flaški, jaz pa si pridno izčrpavam mleko, da povečam produkcijo. Zaenkrat jo je po tistem vnetju absolutno premalo. Upam, da bo hotela čez par dni preklopiti na mene. To mi vzame namreč preveč časa, da bi redno počela. Vsaj eno uro sem priklopljena in potem bi to morala početi na vsake 3 ure, kar pa sploh ni mogoče.

Drugače pa je počutje super...jokavi dnevi so za mano. Solze so mi tekle v potoku. Nova skrb, nova odgovornost, nova sreča, hormoni...skratka vse na kupu.

Držim pesti za vse, ki vas ta lep dogodek še čaka. Jaz moj trebušček kar malo pogrešam.

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?