pocka
|
čer najprej Hana čestitke za obmesečnico! danes ni blo cajta za RR. Sva jo zjutraj mahnile v Lucijo in prišle domov ob 1, pa je mami jedla, pol je Taja jedla, pa sva se malo igrale, pa šle malo babi pogledat, pa spet malo jedle pa malo spale...skratka gužva . Zdaj pa že 1 uro spančka. Moj mastitis se bliža koncu,ne boli skoraj nič več. Imam pa eno vprašanje, bolj za mameto Naometo - sem dobila antibiotik Zitrocin (danes sem spila tretjo in zadnjo tableto) in zvečer sem hotla Taji naredit rižolino in sem iz obeh ziz skupaj spumpala kooomaaaj 100ml ,a je možno,da je to od antibiotikov? draja - super, da so se pikice umirile, upam da čimprej izginejo in želim vam,da je že enkrat konec teh problemov.Vidim, da bo mogla Živa za božička dobit . tinaaja - za brino pa pooolnooo pikapok, naj zobek čimprej ven pokuka leina - za zdravje jjasna - lepo,da si se malo javila, pa srečno pri zobarju in na cepljenju dskubin - Draž je pa faca s to kremo, on pa res ne bo imel problemov s suho kožo na rokah zdaj, ko bo burja pes - naša tudi "boža" kužo,jo cuka, praska po smrčku, kuža pa ful v njo rine. Po mojem je kuža malo ljubosumna, moram bit stalno zraven,ko je v hiši. Jo pa zna že poklicat Ta (ime ji je Tami). Taja je pa drugače tudi ful nora na pa , jih začne ful klicat kjerkoli vidi kakega. Se grem mojem na kavč pridužit,pa Janšo poslušat,da vidimo,kaj se bo izcimilo iz vsega tega.