Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.. s kolegico še nič novega, čaka datum...ma sej bom prišla pred njo, ti kr pečico zakuri, sem že v nizkem štartu
Lahko bi prišla že naslednji teden, če bo vreme!!! 
, ker tega imamo pa res ornk prevec ... brini pa itak dol visi za vse medvedke in podobno
Tuki sem. Dans z obema doma. Ana ni šla v vrtec, ker smo mislil it v službo pogledat, pa mi je šefica popoldan sporočila, da jih pol manjka in tako nismo šli. V vrtcu sem se pa pred tem zmenila, da je danes ne bo. Jo pa sedaj čakam, da pride na "sestanek" - šefica. Ja služba se že približuje
Se mi zdi, da Hana daleč najslabše je. Pa res je smešno, ker prvih pet žlic ful odpira usta in lepo je, potem pa jih zapre z zadrgo in jo ne prepričam več, da jih odpre. Z zaprtimi usti obvlada že vse; smejanje, kašljanje, kihanje, ... Očitno se je odločila, da bo imela GH samo za predjed.
Ali naj ji res pustim packarit po posodi? No probam lahko!
, da ne bo tako pesimistično zvenelo vse skupaj. Vse bo!