Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Kolegica mi je dala previjalko in sva moral pol stanovanja okol obrnit
Dve omeri sva stran vrgla iz dnevne, notri je ena miza vec, orbitrek je v kleti + en kup enih zadev, skratka ni da ni. Sva se kar nagarala, se babi sva poklicala, da je brino cuvala,d a sva lahko sploh popedenala vse. Je kar fino malo spremenit izgled stanovanja
Tko da se danes tudi mi2 uvrscava med ta ornk pridne...
za bruhico. A pol ni hotel vec papcat, si mu kaj drugega pripravila?

za popzdit......
en bbbrrrr pozdravček, vas kej zebe??? Mi smo danes zvečer prvič zakurli, je kar pasalo.
vred uštimam. Popoldan smo spet malo zunaj, po popoldanski malici se počasi umirjamo, otroka prideta z treninga malo smo skupaj potem pa je čas za kopanje ali umivanje in ritual za nočko. POje večerjo se še malce pocrklja z nami in greva v spalnico prebrat pravljico. Ko sem začela z večernim branjem pravljic je delovala nezainteresirano. sedaj pa jo dam v spalno vrečo in z njo v naročju se gugave na gugalniku in ji berem knigico , tako se počasi umiri mogoče ji še kaj zapojem in jo še napol spečo dam ajčkat. in takrat si oddahnem in si rečem no pa je še en dan za nami.
. No kar se tiče moje ponovne
lahko rečem, da imam
poljubčka od naju in veliko crkljanja, zobkov, plezanja ... kaj kamlu pa bomo govorile že o prvih korakih, boste videle.
moja je glih kar skuhana, sej bi še spala ker Ela spi, ampak pred 20min se mi je Aleks iz druge sobe začel dreti Eja, Eja in seveda sem morala vstati in mu dati kakav, da ne zbudi Ele, zdej se pa igra s kockami v pojstli.
Lustno bo!
Imam jutri zadnje predavanje pred prvim testom in bi rada vsaj kakšno vajo naredila, da vidim če mi kaj ni jasno (oz. če mi sploh kaj je jasno
da bo Ela kmalu dobila tek za GH.