skačica
|
evo me pred računalnikom. Naporen a prijeten dan za mano . Za otroke je nakupljeno vse, samo še kako sadje in sladkarije manjkajo. Sva pa hodile 6 ur, najina moška pa sta popedenala 3 otroke brez problemov. Iza se baje ni niti malo jokala , prav pridna je bila. Ko sem pa jaz prišla, me pa seveda ni šmirglala pet posto. in še en miljon pikapok za vse bolančkane. Ajoj, sploh Amyna Ela se mi tako smili revica. Upam, da bo noč mirna. slikce s Hano so seveda spet lepe, ker je gor pač zelo lepa punčka prvi čevlji- sploh ne vem kdaj naj jih kupim. Zaenkrat jih po moje še ne potrebujemo, Iza se sicer malo postavlja na nogice, veliko nima interesa, mi je pa tud ne postavljamo, tako da so dobri čeveljčki z mehkim podplatkom, samo za zaščito za mraz. kruh- jaz Izi še ne dajem kruha, tud zato, ker se bojim takih zapletov kot se je zgodil Meaai. Včasih ji dam piškot v roke (Hippov), ampak tistega ima potem vsepovsod razmazanega, ker se kar topi in je vsepovsod belo Bor- za prve besede. Pri nas je samo aaaaaaaaaaaaaa, ko je zadovoljna in amam(če je res hudo in me tako pokliče, ampak to je redkost), drugih glasov ni. Se je pa začela zdej prav izsiljevalsko jokat in to s posebno frekvenco . Jutri dopoldne pa delava s svakinjo eno fajno torto, ki se nič ne peče, je pa takoooooooo zelo dobra. Sicer sva obe na hujšanju , ampak en kos ali dva po kosilu si pa bova privoščili pa če je ne vem kaj. Je pa sestavljena mislim da iz 5-ih plasti in je božanska Komaj čakam. Zdele sem namreč lačna, da bi umrla, ker sva tako šopingirali, da sva pozabili jest in pit, no en naraven juice sem popila, to je pa tudi vse kar sem zaužila po kosilu. Grem ajat zraven moje princeske. Lahko noč.
|