pocka
|
Jutro spali smo super, zdaj pa malo počakamo,da se zunaj segreje, pol pa šibava na sončka. koleraba - jaz ji že dolgo dajem kolerabo (obe), ji pa skuham en majhen košček zraven ostale zelenjave thaiss - no,da še jaz pohvalim Matio kak kokolo je okaidi - jaz sem se odločila,da bom samo še občasno zašla tja notri,ker razen tega,da so stvari lepe, niso ne uporabne, o številkah pa itak nebi...krneki ,sem gledala eno ful dobro jopico zadnjič, se pa zapra na preklop in je cel vrat gol,WTF??, cena pa itak višja kot če bi zase kupovala IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada A gledate prenos - zaupnica vladi...nakladanje, nakladanje že par ur . Janša-krneki Janša je zakon skačica - spet si zapravljala??? IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i IZVIRNO SPOROČILO: thaiss ČMRLJ od kje zdej tebi to z američani Pa buh ne dej, da mora kak tujec to prebrat... ... a ti to misliš na Hempa?......... ej, sam res,kje je Hemp, Thaiss, kaj si mu naredila????? naša papica včeraj: M - sadna kašica (mix) K - polenta z zelanjavo (por,koleraba, bučka,melancana, cvetača,česen) - je pojedla toliko,da bi bila še jaz sita V - rižolino jabolko- hruška