Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

????
Skratka, jutri zjutraj jih pokličem in če ni vreče, jih bom nekam poslala.
).
Jutri jim res napovem
. Sej gor ma celo čeljust belo, pa boli jo, tko da si vse, kar najde, tlači v usta in grize, najbolj pa mi zgleda, da bo zdej prišla zgornja leva enka. Zgleda, da bomo dobili vsak tadrug zob, pol bomo pa prazne luknje filali. V glavnem, prav smešno zgleda, slikat pa - ni šans, še potipat ne pusti. Pa pr mulcu ni blo nobenih problemov z zobmi, ene 3 dni preden so prišli ven, je malo manj jedel in to je blo to. Zdej pa mene glava boli. Tamala sred noči tuli kot nora, za ne jo potolažit, pol se pa umiri s pol žličke Calpola (ko seveda sprobam že čisto vse druge možnosti in ne vem kaj bi več) in v naročju guncat. Kdaj bomo mi prišli do tako lepega nasmeha, kot Maks?
en kofetek za vse neprespane...
celo noč je bil priklopljen, vsako uro...izsesal zadnjo kapljico mlekca in se ves naspan in zadovoljen zbudil ob 6:15.
. Se mi zdi k da bo glih kar prerastel tole oporo za glavo, mu je čist na knap, a ne. Zdaj vidim, da sem se prav odločila, da sem ta staro verzijo vzela in dokupla oporo, ker bo verjetno čez par mesecev že dol frčala.
.
,pa jaz oporo prišijem,ker drugače skoz dol pada