Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Zbudila se je ob 22:30, ob 23:10 ob 00:15, ob 2-eh - tukaj se je čist zbudila in sem se do 3-eh matrala z njo,da se ne bi čist razživela, ampak neuspešno in tako je potem bedela do 4:45
.sibam na dolenjsko
.
. Uživite na dolenjskem.
. Smo bogatejši še za spodnjo 1ko. Zdej nas lahko pa res malo pustijo pr mir, da se vsaj malo naspimo. NI čudno, da je že ves mesec tečna, pa da jo je tko bolelo, v 7ih dneh, smo pridelali 5 zob
.
), grem čestitke pisat, pol pa upam, da moj kmalu pride iz službe, da ne bomo spet cel dan sami.
.
jst sem šele ob 10hvstala. Vmes sem ga samo podojila. Je
vstal... Največja kriza je bla to, da sem zaspala šele okrog 4h - se je zgleda čist preveč za zadnje čase dogajal na žuru pa ni in ni šlo zaspat
s tem, da ima tud B taaaaaaake podocnjake ... ampak energije za izvoz
men se je pa vceraj ob 4 ponoc snelo in sem jo mojmu predala, pa jo je revez 45 min nosu okol, pol je mal odspala pa spet nosu.... mah brez veze... spanje na psu...
Si mi vzela 2 minuti spanca!