sezam
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca igrače - moj je prepričan, da jih imamo že zdaj preveč... no saj delno je res, ampak pol vidiš kakšno res super... zdaj mi je všeč tisti slonček, pa knjigice... ampak imam nulo na računu, se ful pozna vrtec ... sej bodo kmal trije dobri možje okol hodil Je tud bolj, da sploh ne gledam igrač, ker pol me ziher kera tolk časa muči, da jo kupim. Doma se pa samo valjajo Če jo kupim za Žiga, pol se oba z njo igrata, če pa je za Ano, potem pa sploh ni zanimiva malička - za prevozno sredstvo. Naš tud uživa not, kar ponori od veselja. Potem se pa z Ano lovita , pa ker ni dost hiter, ga kar za sabo vleče Mi smo bili tud na sončku , pa ta nove trgovine smo šli pogledat Smo čakal kdaj bo posijal, pa ga ni pa ga ni bilo. Pol smo se pa odločli, da gremo vseeno ven in poglej, ko smo prišli ven, je začelo sijati Seveda sem prišla kar z lažjo denarnico domov (pa obloženim vozičkom), pa smo bili le v . Je Žiga dobil novo obrobo za v posteljco, pa usnjene "škornjce", pa kapo, pa Ana pižamo in Nodija za v ta nov avtosedež (za na pas) in ene špangice Sedaj Žiga spi zadnji dnevni spanec, Ana mi pa na klavirja špila Pa atija čakamo, ker se je zgleda spet zgubu