K_a_t_i
|
Dan al čer... Žiga se zahvaljuje za vse čestitke! Za 8 mini rojstni dan se je naučil še sedeti iz plazenja. Tko da - zdej res ni ovir! Pa Matiu pošilja eno od Gansov . Zobki - men je zobarca strokovno razložila, da se spodnji zobki vidijo šele takrat, ko pokukajo ven, ker je tam nimampojma kaj precej debelo. Za razliko od zgornjih - jih že lep čas vidiš, preden pokukajo ven (naše 3. lahko da bodo šele čez 3 mesece pa se že vsaj 1 mesec zelo izrazito vidijo). Žabika - tudi jaz mislim, da tako visoka vročina ni od zobkov. Svit, korenina, tudi tebi eno pikapoko . Pa za Tajo pa če sem še koga pozabla, še zanji/njega!!! Barči, a ste kaj bolje? Mi tudi nimamo nič za razkuževanje. Bo treba kaj nabavt. Sicer smo cepljeni proti rota virusu, sam jst neč preveč ne zaupam temu. Malo že, samo... Če bo kej narobe, bom Sibil zagnjavila - res obvladaš . Drugače pa nič posebnega. Meni še vedno teče iz nosa, ostalo je ok. Zjutraj smo šli v šoping, mamo zdaj celo kaj za pod zob , bili smo na sprehodu, lubi je odtekel enih 8km za gušt, tamal ni nič spal (zdele je omagal) , pomivalc lavfa pa zvlekla sem ekonom lonec - na štedilniku čaka moja prva goveja juha . Urla, pozabla si povedat kere zvezdice daš tamali v juho - jst namreč pri najboljši volji nisem našla nobene zadeve (razen enih zelenih rezancev ), ki bi bila brez jajc. U ja, pa dons sem dala tamalem nek bio jogurt vanilija in smetana od Spara za zajtrk - po Murphiju VEDNO, ko je men nekaj dobro, tamal zmaže kot za šalo. Če pa mi ni všeč, pol pa jem za njim . Dost mate za zdele .