skačica
|
HELOU! Men je tale ura čist mim. Je Iza šele pol ure nazaj zaspala. Revica nima več vročine, se spet smeji in igra kot prej, ampak je dobila neke pikice po lasišču in hrbtu. Zdej pa ne vem, valda me skrbi . Moj pravi, da je to od tega, ker ji je bilo čez dan kar precej vroče in se je nekajkrat spotila, ker tast hajca kot da smo na Aljaski, jaz pa ne vem če je temu čist tako. Če jih bo zjutraj še imela, greva k zdravniku. Vročine nima od včeraj zvečer. Mah, jaz sem res en velik panik in sem čist preč že, če termometer pokaže T malo čez 37. drugače pa thaiss, super za boterčka, lepo da mu gre na bolje . tejčica- čestitke za položene ploščice Mal sem gledala Zrneca pa Bizovičarja, sicer res malo, ampak mi nista potegnila. žabika- bravo, bravo in še enkrat bravo. Očitno si najbolj fit mamica pri marčevkah. Jaz bi po moje še na 600 m teka rabila ene dve pavzici. tinaaja- ne igram lota, ker enostavno ne verjamem, da bi lahko JAZ to zadela. Sicer so pa zame čevlji tud ena taka mora letos. Se mi zdi, da nič pametnega ni kar bi se lahko nosilo h kavbojkam in žametkam pa da ne bi bilo preveč športno. In sem šuhe iskala full dolgo, na koncu sem jih našla v massu, za njih pa dala skor 100 eurov. Po moje jih bom nosila celo zimo . Sicer bi pa tud men prav prišle ene merrellke, ker sem tud pri športni obutvi bosa draja- blagor se teb, ker se Živa tako lepo sama uspava, ampak sej tud nam ni tko slabo, čeprav sem jo danes uspavala eno uro, na zizi seveda. Grem, lahko noč.
|