|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
19.10.2007 8:22:50   
tejčica
Thaiss & Matia user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
19.10.2007 8:38:03   
cv105
jutro ...

Matia&Thaiss .... user posted image user posted image user posted image

noč ... user posted image  ... smo zvečer dlesni namazal z Calgelom, povrh pa še pol žličke Calpola ... pa smo spal ... močno upam, da bo zobek kmalu zunaj user posted image

DS ... meni ta punčka kar ne gre z glave ... me take stvari še bolj potrejo, ker poznam veliko ljudi z DS ... pa možev brat je oseba s PP ... upam, da se bo zanjo vse srečno izteklo ... user posted image user posted image user posted image  ... in upam, da ne bomo nikoli ne mestu njenih staršev

krema ... jaz tudi iščem nekaj za obraz, ker ima Maks bolj suho kožo ... P je predlagala Bepanten

tla ... jaz uporabljam detergent za posodo ... pa ene 4x grem čez samo z vodo ... user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
19.10.2007 8:44:38   
skačica
jutro!

Noč ni da bo jo hvalila, sem šla spat ob enih in nisem zaspala do dveh pol se je pa Iza na uro ali manj zbujala in zahtevala zizo. Ajoj, zdej pa mala spi, ampak mislim, da ne bo dolgo.

DS- saj jo mamica res verjetno ne bo zapustila, ampak jaz sem se kar jokala, ko sem brala vse tiste maile. Ves čas mi je bila pred očmi tista mala nebogljena punčka. Jaz bi tud zelo trpela, če bi rodila otročka z DS, verjetno si vsak želi zdravega otroka, ampak sprejeti in ljubiti ga moraš kakršen je. Od mojega bratranca najstarejša punčka ima DS in je prava faca, pri njej je samo ta problem, da ima hudo hudo srčno napako. Po mamini strani pa imam sestrično, ki je duševno prizadeta. Joj, sem se včeraj Bogu zahvaljevala za Izino zdravje.

thaiss in Matia- hitro pridita domov in user posted image user posted image user posted image  za krasno nočko. Buška bo pa hitro izginila.

tejčica- jaz sploh ne znam dobro likat pa tud ne da se mi, če po pravici povemuser posted image

Kati- mene je tud groza službe. Včeraj sem bila tam in sem šla tud do direktorja in sem mu omenila 6-urni delavnik in je rekel, da upa, da bova našla eno pot, ki bo za oba ok. No, referentki v kadrovski je pa rekel, da tudi če mi bo odobril 6-urni delavnik, mi bo sam krojil urnik. Če bi to res naredil(ampak upam, da ne bo) potem bi mi bilo brezveze sploh delat po 6 ur,ker bi me verjetno vrgel tam nekje od 11-17 al pa kaj podobnega in sploh ne bi mogla po Izo v vrtec hodit. user posted image  Jaz še vedno verjaem, da je dober človek.

Letim, Iza je pokonci

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
19.10.2007 8:46:21   
Žabika
Najprej sem preverila, kaj je z Matio! Kok sem vesela, da ni očitno nič hujšega. Želim jima, da čimprej prideta domov.

Tudi midva sva se, ko nama je Hana zgrmela na tla ful slabo počutila, ampak potem ko sva to razlagala prijateljem, ki imajo že velike otroke, so vsi po vrsti zamahovali z roko, ah kolikokrat se je to meni zgodilo. Sigurno da je bolje, da se zgodi člmmanjkrat, ampak kot pravijo, naši sončki imajo na glavah čelade in redko se kaj hujšega naredi. Vse vemo, da maximalno dobro skrbimo za naše sončke in da če se pripeti kaj takega, je za to ponavadi kriv splet okoliščin.

kremica: jaz bom pa po moje uporabljala weledino - wind, wetter ali pa to cold od Mustele, zdaj pa jo občasno namažem kar s karitejevim maslom.

tinaaja: hvala za predlog za kapljice - mogoče bi ji malo pomagalo.

No danes se je Hana zbudila samo dvakrat, ampak to prvič ob 11h!!!!! Mislim, da je to od njenega drugega meseca prvič. In to ravno danes, ko imam zvečer namen jit na praznovanje tridesetletnice od kolegice. Šla bom, samo ne vem, kdaj bom šla domov.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
19.10.2007 8:48:53   
tasha23
Jutro, sem sicer oktoberka 2006, sam vam želim povedati da sta Thaiss in Matia boljša, da čakata na vizito in po vsej verjetnosti gresta danes domov. Ko izvem točno vam javim.

Lep sončen dan še naprej

tasha23

_____________________________

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 105
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
19.10.2007 8:49:54   
skačica
ne, Iza še spi.

cv105 a 4x greš čez z vodo? Ja, pridna, men je še 1x težko. 4x sem mogoče kdaj šla čez v nosečnosti, ko sem bila obsedena s pucanjem, zdej mi pa komaj 1x znese. Pobrišem bolj tako, moj ati bi rekel, da naredim 2x križ kraž in mislim, da je dobrouser posted image . On nas je vedno kritiziral, ko smo doma brisale in pucale.

tinaaja- a Mustela ima prav za mraz kremico? V Velenju jo ni imela, morda jo sedaj ima in mi je prodala eno hidratantno kremo, ki je baje tud dobra za mraz, ker ima fajne sestavineuser posted image Jah, ponucal jo bomo,sicer jo pa vedno, ko gremo na mraz ne mažem, ker se tud jaz držim načela, da čimmanj kemije na tako nežno kožico.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
19.10.2007 8:55:20   
tinaaja

40 ml tube in a box
 




Cold Cream - Nutri-protective Ultra-nourishing and hydration* Cream user posted image      To hydrate* and protect more in-depth naturally or temporarily dry skin.


user posted image user posted image Surface action :
Reinforces the skin barrier and restores the hydrolipidic film to protect the skin against extranal agressions with shielding effect of Cold Cream (5% Beeswax).It provides immediate and long-lasting (8 hours) hydration* with the combination of Sweet almond oil and Corn oil.
user posted image More in-depth action :
Cold Cream and ceramides (key lipids of the skin) nourish intensely the skin (compensates for lipid deficiency) and help it reconstitute his natural defenses from inside.With this doucle action, the skin is :
1. Ultra-protected
2. Intensively nourished and strengthened
3. Soothed immediately and lastingly (with the softening properties of Shea butter)

Rich and creamy, it penetrates the skin easily and is non-sticky.

Hypoallergenic, as specially formulated to minimize the risk of allergic reactions

Tested under dermatological control

*the outer layers of the epidermis
    user posted image If the weather turns cold, very windy, or in dry, overheated conditions, it is necessary to protect your baby's delicate skin and insulate it from harm.

Apply a little Cold Cream Nutri-protective every day after cleansing, morning and evening, to clean, dry skin, making sure to renew applications in the event of redness or chapping.

You can use Cold Cream Nutri-protective on all exposed areas of your baby's skin (face, hands, wrists, elbows, knees).


_____________________________

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 107
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
19.10.2007 8:55:56   
erna14
tinaaja-kje si to brala dsuser posted image

_____________________________

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 108
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
19.10.2007 9:00:27   
A-N-J-A
Thaiss in Matia-superca da je vse ok,upam da bosta kmalu domauser posted image

krema za obraz-punce pazite če boste uporabljale kreme ,ki niso namenjene mrazu in vetru,da ne vsebujejo vodo,ker late še bolj izsuši kožo.
Mi pri Eli nismo uporabljali nobene kreme pri Boru bom pa še vidla.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 109
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
19.10.2007 9:01:05   
tasha23
potrjeno: imeli vizito in grejo DOMOOOOOOOVuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
19.10.2007 9:06:08   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

potrjeno: imeli vizito in grejo DOMOOOOOOOVuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


user posted image user posted image user posted image user posted image fffuuuuuuuuuuulllllll vesela za vaju user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 111
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
19.10.2007 9:06:48   
Žabika
Bravo Matia!!!

pitje: Hana pije vodo izključno iz kozarčka. Ponudim ji jo ob GH in vedno tudi malo popije. Se je pa že prav leto naučila delati požirke.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 112
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
19.10.2007 9:09:59   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

potrjeno: imeli vizito in grejo DOMOOOOOOOVuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Jeeeeeeeeeeeee!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 113
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
19.10.2007 9:11:35   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

potrjeno: imeli vizito in grejo DOMOOOOOOOVuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

_____________________________

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 114
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
19.10.2007 9:19:13   
cv105
potrjeno: imeli vizito in grejo DOMOOOOOOOV


user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo Matia!!

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 115
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
19.10.2007 9:32:17   
cv105
cv105 a 4x greš čez z vodo? Ja, pridna, men je še 1x težko. 4x sem mogoče kdaj šla čez v nosečnosti, ko sem bila obsedena s pucanjem, zdej mi pa komaj 1x znese.


skačica - ma jaz to zvečer delam ... ko je moj na kavču, Maks pa spi ... posesam in pobrišem po tleh ... saj kakšno likanje mi ne diši ... ne zjutraj, ne zvečer user posted image

služba - mene kar stisne, ko pomislim na službo user posted image  ... no, po drugi strani pa ... eni je niti nimajo, tako, da bom nehala jamrat ...

pitje - kriza ... nima časa ... enostavno ... in potem letim za njim s flašo, kozarčkom, žlico ... pa nima časa ... in zmajuje z glavo " ne ne ne ne "

animacija med hranjenjem - obvezna ... sicer ne poje NIČ ... pali telefon, ključi, reklame, pošta ... vse skratka, kar NI igrača user posted image

... neki sem vas imela še za vprašat, pa sem pozabila ... user posted image


(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 116
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
19.10.2007 9:49:37   
tejčica
Ma kaj je naš mali delal v posteljici ko se je zbudil! Je razmontiral vrtiljak. Tisti obroč z živalcami je zgleda tolk časa vleku da je dol padu in pol se je lepo igral. Men se je pa čudno zdel, kako da je tolko časa mir.user posted image Pa še slikica.

user posted image

Sicer me je pa skoraj fršlok ko sem ga odvila. Ni bil niti fejst pokakan, ritko pa je imel čiiiisto rdečo! Pa že zjutraj ko sem ga hranila je bila plenica polna in sem ga previla. Sem ga fejst namazala z bepanthenom in upam da bo kmalu bolje. Bošček moj mali. Je imel pa drugače vedno lepo ritko, nič pikasto. Možno da grejo zgornji zobki ven.

Sedaj mi že veselo puca tla.user posted image  Cv105, on gre tut 4x čez (al pa tut več), rezultati pa mislim da niso primerjivi.user posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 117
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
19.10.2007 9:50:47   
Lejci
Jutro!

Thaiss in Matia user posted image user posted image user posted image  Glevno, da je vse OKuser posted image .

Pa kaj je bilo to včeraj? Padalski dan? Naša je tut direkt na glavo iz postle pikirala, pa ma eno veeeelko buško.

Krema za obraz jaz sem od Bubchena kupila, bomo vidli, kako se bo obnesla.

GH - naša neki štrajka user posted image  Na obrok nikoli ne poje niti 1 deci hrane več... Ne sadja, ne zelenjave, nič... Edino zvečer kašico, pa še to samo včasih, da je na koncu krožnik prazen.

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Mater vola.. A ni kao ful brezposelnih v Slo? Pa prva zaposlitev pa jih noben ne vzame...


To se je tudi meni zgodilo, vsi so mi tupili, ja delovne izkušnje gor in dol, študentsko delo ne šteje... In zdej sem brezposelna - ko sem zanosila, me enostavno niso vzeli naprej. Začeli so me obravnavat kot nesposobno in manj vredno (niti 1 dan bolniške nisem koristila!!!), plača pa ... zdej vem kolk je MINIMALC (7. stopnja izobrazbe)user posted image  In se mi niti slučajno ne sanja, kaj bi po porodniški, ker bi tudi jaz rada koristila  skrajšan delovnik, kdo me bo pa zaposlil kot mlado mamo na tak način?  ... ne vem, boleča tema...

Še bolj groza me je pa vrtca user posted image  Nočne more mam od tega.

_____________________________




(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 118
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
19.10.2007 9:58:43   
skačica
Matia-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , samo da greste domov.

Iza je budna, igra se v stajici in je full dobre voljeuser posted image . Se bom šla še jaz z njo igrat.

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 119
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
19.10.2007 10:01:05   
cv105
Še bolj groza me je pa vrtca Nočne more mam od tega.


ja, vrtec ... a ste vse dobile pisni odgovor, da so otroci sprejeti/nesprejeti v vrtec?? Jaz sem Maksa vpisala aprila, odgovor bom pa dobila (pazi zdaj:) januarja ali februarja 2008 - pa ravnateljica ne razume, da mi to ne pomaga, ker moram takrat delat !!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  ... in zdaj me zanima v kolkem času je vrtec dolžan dati odgovor ... sem klicala na ministrstvo, pa ta teden kao ni pravnikov ... user posted image user posted image user posted image user posted image

pa še to: pogodba o zaposlitvi mi poteče februarja ... zdaj, ko imam diplomo, se bom lahko pogajala za višjo plačo ... a mi lahko prosim prosim mal poveste, kakšna plača pritiče VII. stopnji, 5 let delovnih izkušenj v komerciali - delo s tujino, 3 tuji jeziki ... nimam pojma ... sam ne se mi smejat ... jaz sem doslej hodila v službo, ker mi je blo fajn ... resno ... ampak od nečesa je treba tudi živet, a ne? ... moj je čist srečen, da sem končno to pogruntala ... user posted image

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 120
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
19.10.2007 10:10:03   
Lejci
IZVIRNO SPOROČILO: cv105

Še bolj groza me je pa vrtca Nočne more mam od tega.


ja, vrtec ... a ste vse dobile pisni odgovor, da so otroci sprejeti/nesprejeti v vrtec??  NE, so se me pa ravnateljice vse po vrsti skušale znebit, kao jaaa, pr nas jih je pa že tok ap tok preveč... Pa tooook jih še čaka, probite drgje, adijo pamet:(

...višjo plačo ... a mi lahko prosim prosim mal poveste, kakšna plača pritiče VII. stopnji, 5 let delovnih izkušenj v komerciali - delo s tujino, 3 tuji jeziki


Odvisno predvsem od podjetja, branže in tvojih pogajalskih sposobnosti. Sej veš, da v privatnem sektorju ni nekih določil... Al greš v javnega delat?

_____________________________




(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 121
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
19.10.2007 10:11:03   
tinaaja
Placa je zelo odvisna od industrije, kdo je lstnik (drzava/prvivat), stimulacij,... tezko je rect eno pavsalno ceno. Pri pogajanjih pa je kar nekaj pravil,kaj in kako. Tecaj, na katerem sem bila jaz je trajal dva dni user posted image user posted image Na kratko, zacnes zmeraj visje, kot je cilj, postavi si spodnjo mejo, od katere ne odstopis, imej dodatne opcije za pogajanja (ugodnosti, ki bi jih zelela- npr ce ti ne dajo tok place, bi pa to in to...). Ni zmeraj vse samo denar... in se in se...  Bi ti svetovala, da se pogovoris z nekom iz sluzbe o teh zadevah, ki mu zaupas in ti lahko svetuje. tam dobis najbolj realno sliko.

_____________________________

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 122
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
19.10.2007 10:14:18   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: cv105

Še bolj groza me je pa vrtca Nočne more mam od tega.


ja, vrtec ... a ste vse dobile pisni odgovor, da so otroci sprejeti/nesprejeti v vrtec?? Jaz sem Maksa vpisala aprila, odgovor bom pa dobila (pazi zdaj:) januarja ali februarja 2008 - pa ravnateljica ne razume, da mi to ne pomaga, ker moram takrat delat !!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  ... in zdaj me zanima v kolkem času je vrtec dolžan dati odgovor ... sem klicala na ministrstvo, pa ta teden kao ni pravnikov ... user posted image user posted image user posted image user posted image




a pa nisi nc dibila pisnega odgovora kateri ste na cakalni listi....namrec mislim da so morali odgovore poslati do konca maja ker so se junija ze podpisovale pogodbe za vrtec tako da tole se men mal blesavo zdi da so ti tkole naredl.namrec mogla bi vsaj neko obvestilo dobit

_____________________________

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 123
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
19.10.2007 10:15:28   
erna14
TINAAJA-KJE STE BRALE TIST ZA DSuser posted image user posted image user posted image user posted image HALOOOOOOOOOOOOOOO user posted image user posted image

_____________________________

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 124
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
19.10.2007 10:20:18   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: skačica
koliko vam kaj spijejo druge tekočine? Moja Iza lahko rečem, da skoraj nič.  .

Enako. Je bla pa Ana ista, potem okrog 10 M je pa le nekaj začela piti.

Pikca - Živa pa lepo skrbi za očija user posted image user posted image user posted image user posted image

kremica - Nivea za veter in mraz ali Bubchen za veter in mraz - obe sem preizkusila že pri Ani

IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A
Bor je priden,dam ga na tla in pol se privleče do konc tepiha in se igra z unimi cufkamiuser posted image .

Pri nas pa do konc puzle in potem tiste gloda user posted image

Matia &Thaiss .... user posted image user posted image user posted image Pa da se čimprej tipkamo user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?