Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
o poganjalcih nimem nč kej pametnega za rečt,kr še nismo na tej stopnji Men se je pa fajn floknt na kavč in pogletat račko&prjatlce,ja Angellina,če je pa še žlica deserta j pa sploh popolno-no jst sm mela kornet..tud to j neki Loto igram sam če so veeliikkii zneski-se pravi 1x na 2 leti,ampak še trojke ne dosežem in je res metajne dnarja čez okno...branla se pa ne bi evrčkov-bi prec kovčke popokala in hop na kakšno lepo polažo in na sonček..pa šoping,..jaja,dream on..
Naš tavečji je dobil poganjalca pri 1,5 letu in moram rečt, da se še sedaj rad usede nanj pa mal zapelje . Tko, da se s tamalim včasih kar mal pocufata, ko ga mamo zunaj . Je pa res bolj varianta za po dvorišču oz. po stanovanju, če maš dost prostora. Na sprehod nismo z njim nikoli šli. Men ni žal. da smo ga nabavli, no.
Loto pa..hm, škoda besed no. Tko pogost ga špilam, da moram za vsako prosit za pomoč, ker ne znam izpolnit listka .
Midva sva šla ene 2x napisat loto, od tega sva enkrat dobila 10€. Pol se nama pa ni več dal.. Čeprav zadne cajte razmišljam, da bi ga mogla it napisat, ker nama gre čist vse 100% po planih in mava res srečo letos.. Če dons še šiht dobim, bo pa res ČIST VSE po planih.. In pol grem pa tud loto napisat, da dobim tisto sedmico.
Biba upam, da ti uspe in da dobiš službo. Sm skuz tuhtala nate, zdele pa sm se sploh spomla, ku je kazal na preverjeno. Kdaj pa zveš če si sprejeta? Morš sporočit.
17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!
Lunca, a si gledala preverjeno?? Js sm tud - sem čakala, če bo kej najino hiško pokazal, pa je enkrat čist malenkost pokazal dvorišča.. Ker mava točno tam zraven une hiše, k je čist razpokana - une, k je dec razlagu pa govoru.
Biba a res to pa nism vedla, no pa zdej vem. Ja, gledala sem preverjeno. Skor vedno gledam je velikret kej pametnga. A je res tok kritična cesta gor? Sm že pozabla pa sm se včas pelala kdaj tm okol.
Kdaj so vašim začeli rasti prvi zobki? Našemu se že kažeta sprednja spodnja dva. Star pa je 4 mesece. Ugotila pa sem tako, ko me je ugriznil v prst. Pol sva pa z pogledala in je res že malce belo. Meni se zdi zelo hitro.
Ja, no, tok da boš vedla. Ma, cesta je mal razpokana, drgač pa ni panike.. Je pa res, da je ful tovornjakov vsak dan.. Ampak itak jo imajo namen obnovit. So ravno dal v plan KS-ja. Tko, d dobima novo cesto, osvetlitev, pločnik...
A ste vidle je spet ena mamica umrla, ki je rodila v Postojnski porodnišnici. Jz ne vem kaj je narobe s tem vodstvom, zdravniki, sestrami, .... Meni je vse skup že mal čudn, da se to dogaja le v Postojnski porodnišnici.
< Sporočilo je popravil lunca2 -- 24.10.2007 9:22:26 >
Ma men se zdi, da je to čist vseeno v kateri porodnišnici si... Men tud vsi pravijo, da naj ne grem rodit v Trbovlje.. Ampak, js to čist tko gledam.. Če je vse ok, je čist kul v Trb., če pa ni, je pa itak boljš da si v LJ.. Sam kaj pa vem.. Eni to tko vidijo, eni drugače...
mi smo bili z zobki zelooo pozni, prvega smo dobili šele pri 9 mesecih (če se prav spomnim ) - zdaj pri 15 mesecih ima celih 6 zobkov (4 zgoraj in 2 spodaj) - ga pa fajn matrajo ko se muvajo tam nekje - pa glede hrane je tud sranje, ker nč ne more zgrizt - tko da mu moram še velik čist na majhno rezat.
Moj stric je v bližini doma in je šel gledat in se je ena ženska zaletela v tovornjak Baje da je semafor, ona je pa z neprilagojeno hitrostjo vozila in ni mogla vstaviti, ker je bila kolona in je šla na ona stran v tistem je pa glih tovornjak pripeljal nasproti Zraven je bila še ena punčka stara okol deset let
Ne me čist za besedo jemat, tko nekak je bilo, ziher bo kaj po tv