|
RE: Zasavčanke, 2. krog 16.1.2008 20:54:26
|
|
|
|
mily
|
Evo, spet jst, ker mam tut s tem izkušnje ( jah boga moja Nika no). V glavnem, men si je Nika tkole zobe nabila (tazgornja dva), malo pred drugim RD. Sedela je na tleh in se sama igrala z žogo, jst sem pa kuhala. Pa me tko pogleda ins e hoče na žogo naslonit in ji porata, da ji žoga odleti in z zbmi useka po tleh. Ni mela ne krvi ne nič. Jokala je itak, ampak tako zelo pa tut ne. je že bolj za manj. V glavnem naslednji dan je skos jamrala in mi kazala zobke. Pa gledam in je mela zadaj za sprednjima zoboma tko mal nabrekl in začela sta se ji oba majat . itak sem jo peljala k zobarci in sem naletela na eno ful nesramno in je rekla, da je itak brezveze, ker ji bosta oba izpadla. No, ampak mi je le dala napotnico za LJ, ker v teh letih se glih delajo zametki za stalne in se je šlo, da si jih ne bi kej uničla. V LJ so bli pa ful prijazni. So jo slikal in pregledal, ampak nardit niso mel kej, ker se na sliki ni vidla kak resna poškodba. Tisti dan se vrgla vse dude stran, jedla je samo mehko in zobka sta se utrdila nazaj. En je sicer malo spremenil barvo, ampak ne veliko. No lani sta se ponovno začela majat (verjetno zdej zaradi stalnih, ker so jih začel že dol potiskat), ampak odpadla ji še nista, moti jo pa tudi ne več. So jo ponovno slikal in sem vidla, da ima že vse stalne prištimane na svojih mestih in verjetno tisti padec takrat res ni pustil hujših posledic. Mogoče ga vseeno pelji jutri pokazat, pa boš vidla kako pa kaj. Pa če imaš šanso, pojdi k Mikoševi. Je ful prijazna zobarca. Z Niko se vse zmenita in skos lepo odpira usta pri njej
|