Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Včasih realna beseda veliko bolj zaleže, kot pa ploskanje in objemčkanje. Sicer sem svoje mnenje tam že napisala, ampak meni je še vseeno hudo, ko pomislim, kako je mala nebogljena Lara ležela v bolnici, sama zase, potisnjena stran, ker nihče ni vedel ali ima DS ali ne. Mama je pa doma na netu razglabljala, ali bi se ji zaradi tega odpovedala ali ne. Me kar strese....
Kaj naj to pomeni? Sta se s tvojim kaj pogovarjala? Mislim, mene kar ježi, ko kaj takega berem.
) nato pa je spala do 5.30 in takoj zatem zaspala pri meni do 7.00. Se pravi da je spala super! Se ne bi nič pritoževala, če bi bilo tako vsako noč! Ma takole, ko si že nemočen razmišljaš vse živo in iščeš odgovore povsod kjer je možno kaj najti. Sinoči sva gledala še par serij "Baby`s wil is wet" in najdeš kar dosti odgovorov na otrokovo nezadovoljstvo. Zelo zanimivo...
(vampirka)
, NE MORAM VERJETI DA JE TO MOJ OTROK, DA SKORAJ ENO LETO MIMO!!! DA VSE TO SE RES ZGODILO Z MANO
Tablet mi pa na srečo ni treba jemat, ker ko se je povpraševanje zmanjšalo, se je tudi ponudba.
. Mi se še kar zadržujemo notri, ker je Matic še zmeraj malo prehlajen. Imamo sedaj tisto pumpico od "ije" in vlečemo smrklje ven kot za šalo
Upam da vama bo ratal v prihodnosti v miru