|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
28.12.2007 20:53:21   
Aja1
Naša je bila tudi pravi joškovisnik user posted image user posted image user posted image . Si nisem mislila, da bo kdaj nehala zizat.

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
28.12.2007 20:54:05   
Aja1
Malinčica super, da sta se lepo imela. Pa večkrat se nam javi.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
28.12.2007 20:58:11   
Zamima
Ojla Malinčica user posted image user posted image ,...
lepo, da sta uživala user posted image

Jaz sem pa danes skoz lačna user posted image ,... bemu pa PMS user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

Neposredna povezava do sporočila: 2828
28.12.2007 21:03:21   
Zamima
no še 6, še 6 objav,....

od te dalje 5 user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
28.12.2007 21:07:38   
Zamima
Aja1, kje si zdaj? Povej še kaj, vprašaj kaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
28.12.2007 21:16:38   
max81
ZAmima a ti pomagam čvekat

no mi spalne vreče ne uporabljamo, sem jo hotla dat enkrat not, pa je skor živčnga fasalauser posted image ....ko user posted image gre spat jo pokrijem s kovtrom, ampak se po parih minutah odkrije in spi celo noč odkrita...zjutri je ša čist vroča...ne vem po kom je tko vročekrvnauser posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
28.12.2007 21:18:26   
max81
no kje ste zdej...spet nikjer nobene
mi2 bova tri dni same mogle spat, ker gre moj v nočnouser posted image , jej cela postla sam zameuser posted image user posted image

Aja1 moj je spet za nov let frej....ne vem kva je nesu šefuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
28.12.2007 21:22:47   
Zamima
evo mene, sem že preko 3000 user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
28.12.2007 21:25:21   
max81
a pol me več ne rabišuser posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
28.12.2007 21:26:04   
Anonimen
Bravo, Zamima! user posted image user posted image user posted image Pa hvala za vzpodbudne besede. user posted image

Js sn pa bla dons 45 minut na Orbitreku. user posted image To je zame ogromen dosežek. user posted image

Max81, kdaj nam boš spet pokazala bušija? user posted image

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 2835
28.12.2007 21:28:08   
max81
Max81, kdaj nam boš spet pokazala bušija?

u roku parih dni, morm mojmu rečt, da me slikauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
28.12.2007 21:29:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: max81

u roku parih dni, morm mojmu rečt, da me slikauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Super, nestrpno čakam. user posted image

Btw slikaš se lahko tudi sama. user posted image

user posted image

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2837
28.12.2007 21:31:42   
Zamima

a pol me več ne rabišuser posted image

ne user posted image user posted image user posted image

hec, hec,... zdaj si grem pa nardit čaj user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
28.12.2007 21:43:55   
max81
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

user posted image user posted image user posted image Super, nestrpno čakam. user posted image

Btw slikaš se lahko tudi sama. user posted image

user posted image

težko, ker ful fotoaparat nagaja, ga sam mal grdo pogledaš, pa se že vratca zaprejo....sem uzadno skor doktorirala zravenuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
28.12.2007 21:47:12   
urška76
Čer čveke!
Bom čist hitra,k mi je mala spet zakuhala. Pa nisem ziher, če ne tud ta mal. Sicr Mihu nisva merla vročine, ker ni bil tok topel, sam.. Upam, da se mi hit zližeta, k se mi ne da met bolanih mulotov čez praznike. Pa še sama sem čist nikakva. Pa še user posted image  tetka se mi je prkradla na obisk.

Muca maca nisi luzer, sam s službami je križ. BOš videl da bo. Drugo leto zihr dobiš dobro službo (sanjske verjetno ne, ampak tud dobr bo ok, a ne user posted image ) Mojo leno rit bi blo treba tud mal brcnt, da bi bolj resno novo službo iskala. Sam pol sem pa zbirčna, če se kej pokaže si rečem, da v iznmenah pa že ne bom delala. Pa vedn se kej najde, da mi ni povšeči. Še dobr, da ma moj dobro plačo in si to lahk prvoščim.
max lepo, da bo tvoj vsaj za novo leto doma. Sej te že tako dost zanemarja (no ok, sej vem da dela ampak vseen). Izkoristite trenuke, ko boste skupaj, ker bo kmalu čas, ko bo on popokal Niko in šel ven, ti boš pa s pikico/pikcem počivala doma.
Ircica veckrat se oglasi, ker pogrešamo tvoj humor. Vedno nas spraviš v dobro voljo. Na sliki sta pa dva mala cukra. Babica pa dobr štrika. user posted image
Zdej pa šibam pod tuš, pa upam, da se ne bo vmes mala spet zbudila. Dons so bli problemi že z uspavanjem, pa večerjala sva v izmeni, da je mel en skoz roke frej za našo bejbo. Bi blo p tko fino zanjo, če bi se naspala. Bi se tud hitrej pocajtala po moje.
Nočko

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
28.12.2007 22:04:25   
max81
ooo urška, boga Špela, upam, da ne bo hudega in da se kmalu pozdraviteuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
28.12.2007 22:15:07   
max81
no babe dans je petek, vam se pa nič ne čveka.............tastar je šel ravnokar na šiht...upam, da si bo obleku na šiht dolge gate, da mu ne bo slučajno zmrznuuser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
28.12.2007 22:31:20   
Zamima
tudi jaz vas počasi zapuščam user posted image ,... nočko vsem!

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
29.12.2007 9:27:04   
max81
dobro jutro, danes pa moja malenkost zaseda prvo mestouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja1 na raport, kakšpna je bla noč..upam, seveda, da prespana

mi2 sva lepo prresepale noč, vstale pa ob 8h, ker me je zbudu poštar..mi je prinesel odločbo za bolniško, trenutno pijem kofi, tamala pa se igra...tastarga pa še kr ni domov, ker je mogu spet podaljšat šiht

jest pa pečem v hruhomatu hruh z rozinami, upam, da rata, ker nisem dala kvasa v zrncah, ampak frišnegauser posted image ...bomo vidl kaj bo ratal

in kaj boste danes kej počele, pri nas bo pomoje cela dan termometer kazal minus, tko, da bomo kr doma

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
29.12.2007 11:18:50   
Zamima
jutro babe, spale kar ok,... zdaj sem šele prišla do jutranje kavice, tamala pa me vztrajno hoče spravit stran od računalnika,.... ali pa sedet meni v naročju, ni se še odločila kaj pravzaprah hoče user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
29.12.2007 12:25:06   
max81
ok novembrke, tole pa zdej presega že vse meje.....pa kje ste vse.....a sva sam mi2 z Zamimo pokonc al kaj

zdej bi pa lahka že kšno rekle no

jest sm pa glih ene 2 urce tacala po kuhn, sm dala kuhat, pa ves meso sm zmetala v skrino, pa sprot pospravla,kopalnca je čista...mala je medtem mal počivala...je razstavla skor celo postlcouser posted image , pol sva  mal dirkale po bajt...zdejle pa pijem čajček...končno, ker mi bodo ravnokar noge odpadle stran

jupi pa sonček se je pokazal...še mamo  upanje, da se bo ogrelouser posted image

tastar spi

mama viv si že kej boljše??????

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
29.12.2007 12:40:35   
Anonimen
Samo na hitro se vam javim, potem ko dam Vala spat, vas pa preberem in malce napišem.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 2847
29.12.2007 12:55:38   
max81
o še ena zgublena duša

no hitr kej napiš, zdej mam mal časauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
29.12.2007 13:11:11   
Anonimen
Najprej user posted image user posted image user posted image user posted image  NEJA...upam, da mamici še podariš takšnih noči...

Ircica, luštna fotka...user posted image

MucaMaca, upam, da bo leto 2008 bolj uspešno glede iskanja službe...sicer pa uživaj ob Ančki...

Max81, a moraš vedno lušte delat z vašim vstajanjem sredi dne...naš se že dva dni zbuja ob 6...menda misli, da moram v službo in me zbudi...lump...

Naš tudi spi v spalni vreči od rojstva...in ne more brez nje...zadnjič, ko sem šla na fešto, mu jo je dragi pozabil oblečt in je ful nemirno spal...zvečer si jo kar sam obleče...rine roke v luknje in jo tišči k sebi...

Zamima, ultra čveka...user posted image user posted image

Urška pozdravite se čimprej...user posted image

No, pa sem že naokol...madonca, ste pa res slabe čveke...user posted image  

Drugač sem še živa...mi smo pridni, tamal ima že 12 zobk, moram na seznam dat...prej smo šli gledat Miko Mako, je bilo ful fajn, jo je tamal z odprtimi usti gledal...tastar je neki zbolel...ponoči kar spimo, večino prespi...končno, ampak se ne hvalim preveč, da se mi spet ne poslabša...

To so pa moji prvi prazniki, ko pazim koliko pojem...ker sem zdaj super shujšala in hvala lepa, ne mislim več...mogoče še kakšnih 5 kg, potem bom pa takšna kot 8 let nazaj...u bemti, tolk dolg že nisem bila suha...user posted image

Smo se sankali pred parimi dnevi...tamal bi bil kar skoz na sankah...uživant pravi...potem je pa spal 2 uri in pol...user posted image

Ja nič, zdaj moram pa pogledat, če se sama s seboj pogovarjam ali je sploh katera tu...Aja1, kako ste spali...user posted image

Majas, kje pa se ti nahajaš...user posted image

Punce, kako izgleda naše januarsko srečanje...user posted image user posted image

LP

(odgovor članu ircica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2849
29.12.2007 13:11:47   
Anonimen
Se mi je kar zdelo, da v prazno klofam...user posted image

Lumpe

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Novo šolsko leto: Kako otroku olajšati prehod
Začetek šolskega leta je lahko za otroke stresen, a z nekaj pripravami, razumevanja in pozitivne motivacije lahko starši...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?